Abyss

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Abyss
Number 3 abyss.PNG
Koko nimi:Abyss
Laji: Void-demoni
Sukupuoli: näennäisesti nainen
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Tyhjyys
Suuntaumus: Kaaos
Voimaluokitus:Suprem biskatar
Regeneraation taso:alhainen korkea taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Energiatyypit:Olemattomuus, kaaos
Manatyypit:Kaaos
Liittolaiset: Muut void-demonit
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: kolmannen void-demonin arvo
Pilkkanimet: ?

Abyss on Kaaoksen Valtakunnan palveluksessa oleva Void-demoni. Hänen numeronsa on kolme, mikä kertoo hänen olevan arvossa ja voimissa kolmannella sijalla void-demonien hierarkiassa.

Kaikista void-demoneista Abyss on hiljaisin, ja ehkä myös Nightin jälkeen vakavin. Hänen ei tiedetä koskaan hymyilleen saati sitten nauraneen. Hän on void-demoneista Chasmin lisäksi toinen, joka käyttää muotonaan selkeän naisellista hahmoa. Chasmista poiketen hänen ruumiinsa ei ole korostetun seksikäs, eikä hän pukeudu paljastavasti vaan koko ruumiin peittävään, laajahihaiseen ja väljään kaapuun, jossa on leijonan päätä muistuttava huppu.

Voimat[muokkaa]

Abyss
Fyysinen voima:
35
Nopeus:
30
Ketteryys:
33
Aseeton taistelutaito:
20
Aseellinen taistelutaito:
40
Energianhallinta:
30
Taikuus:
25
Psioniikka:
0
Älykkyys:
30
Tiimityöskentely:
30
Muut kyvyt:
30


Aseellinen kamppailu
Abyss on erinomainen miekkailija, ja hänen suosikkiaseensa on hänen henkilökohtainen katanansa, Lioness. Abyssin kanssa miekkailu tulee vaikeaksi paitsi hänen taitonsa, myös voimansa takia; hänen iskunsa voivat murtaa varomattoman vastamiekkailijan käden, vaikka tämä olisikin alempaa Biskatar-tasoa.
Aseeton kamppailu
Abyss ei ole hirveän hyvä aseettomassa taistelussa, mutta osaa tarpeen vaatiessa asiansa Vahvassa Nyrkissä ja Iskun Nyrkissä.
Energiamanipulaatio
Kuten kaikki muutkin void-demonit, Abyss osaa luonnostaan manipuloida olemattomuusenergiaa hyvällä taidolla.
  • Void Blast - Kaikkien void-demonien osaama vakiotemppu, jossa ammutaan suuri aalto olemattomuusenergiaa. Abyss suosii useimmiten Void Blastin sijasta Negative Burst -hyökkäystään.
  • Negative Burst - Abyssin personaalinen energiamanipulaatiomenetelmä, jossa hän kietoo miekkansa olemattomuusenergiaan ja vahvistaa sillä miekaniskuja. Energiaa voi myös tarpeen vaatiessa ampua terästä erimuotoisina ammuksina.
Taikuus
Osaa jonkin verran alempaa kaaosmagiaa. Osaa muunmuassa manata lyhytkestoisia voimakenttiä ja paralysoida vihollisen hetkellisesti nopealla loitsulla.
Älykkyys
Osaa taktikoinnin hyvin ja pystyy kehittämään nopeita lyhyen aikavälin taktiikoita taistellessaan. Ei kuitenkaan ole samanlainen pitkän aikavälin strategi kuin Night.