Enkelikuningas Adam

Kohteesta Hömppäpedia
(Ohjattu sivulta Adam Adam)
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Good homppa ribbon.png

Trophy.png
Enkelikuningas Adam on luokiteltu hyväksi sivuksi!
Artikkelin ulkoasu, muotoilu ja tyyli ovat keskivertoa paremmat, ja osoittavat osaltaan kuinka jaloa työmme on.
Adam Adam (aka. "Spurgu")
Adam the angel king.PNG
Enkelikuningas ihmismuodossaan
Koko nimi:Enkelikuningas Adam
Tosinimi:Adam Adam
Laji: Jaloenkeli
Sukupuoli: epämääritelty
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Sympantis Exousias
Suuntaumus: Järjestys
Voimaluokitus:Biskatamatar
Tuhokapasiteetti:Sinisessä muodossa mahdollisesti galaktinen, oranssissa muodossa vähintäänkin planetaarinen
Regeneraation taso:Mahdollisesti korkea korkea taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3, 7
Liittolaiset: Universum Majora, Angelus Nobilikset
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: Universumien välillä matkustaminen, meidän universumiimme integroituminen
Pilkkanimet: Spurgu, Aatami

Enkelikuningas Adam tai Spurgu, jolla leikkisällä lempinimellä hänen ihmismuotonsa tunnetaan, on eksoottisesta universumista tähän Universumiin paennut Järjestyksen soturi ja Angelus Nobilisten luoja. Lempinimi "Spurgu" juontaa Adamin varsin homssuisen näköisestä normaalista ihmismuodosta, joka on edelleen peruja Universum Majoralta.

Historia[muokkaa]

Adam oli alunperin toisen, tästä Universumista hyvin paljon poikkeavan universumin asukas ja Järjestyksen luoma keskikorkean tason soturi. Adamin ottaessa taistelutovereineen yhteen hillittömän Kaaosprimaalin kanssa jälkimmäinen pirstoi yhdellä kaaoslonkeroiden sekasotkulla hajalle itse universumin kudoksen[1], käytännössä irrottaen Adamin siitä universumista ja lähettäen tämän pitkälle matkalle Ei-mihinkään. Adam ajelehti tuntemattomia yksiköitä universumien välisessä ajattomassa ja paikattomassa karuudessa.

Armon vuonna 15 000 000 000 eaa. Adamin sisältävä universuminpirstale iskeytyi nuoreen Universumiin osittain sattumalta ja osittain sen uusimman universumisyklin alun puoleensa vetämänä. Huonossa kunnossa oleva Adam rantautui Neloseen ja koetti hämmentyneenä analysoida odottamatonta muutosta tilanteessa. Universumin perusolemus poikkesi kuitenkin niin paljon Adamin kotiuniversumista, ettei tämä kyennyt toimimaan kunnolla saatika sitten täydentämään voimavarantojaan Järjestyksen energiasta. Adam poltti käytännössä kaiken energiansa ja sovelsi omassa universumissaan yleisessä käytössä olleita universaaleja manipulointikeinoja luodakseen saapumiseen käyttämästään universuminsirpaleesta itselleen turvasataman, Aaghammadin. Koetus laittoi Adamin erittäin koville, mutta hän onnistui pelastautumaan Aaghammadiin, joka muistutti päällisin puolin hänen kotiuniversumiaan. Aaghammadissa Spurgu otti hitaasti hyvin pitkän ajan, raviten itseään sillä vähällä osalla siitä Järjestyksen energiasta, jota kykeni suoraan hyödyntämään.

Vuosina 15 000 000 000 - 10 000 000 000 eaa. Adam kohensi Aaghammadin perustuksia ja ulottuvuusmuureja, palautteli voimiaan ja löysi keinon hyödyntää Universumin Järjestysenergiaa miltei täydellä teholla. Tämä keino oli ydinkeskeinen olomuoto, jossa ytimellä oli sekä tämän Universumin natiiveja ominaisuuksia, että Adamin oman universumin ominaisuuksia. Universumin termeillä korporeaalin olomuodon ottaminen sitoi Adamin yhteen ainoaan olomuotoon aiemman tarpeen mukaan virtaavan hämärän tietoisuuden ja energian yhteenliittymän sijasta. S2-ydin kuitenkin antoi Adamille mahdollisuuden muuttaa Majora-energia S2-energian kautta Angelus-energiaksi, jonka hän pystyi itse hyödyntämään. Hyvin pitkäkestoisen tutkimus- ja kehitystyönsä aikana hän myös kehitti S2-ytimestään tehokkaamman version, S0-ytimen ja jakoi Angelusenergian oman universuminsa muotoon ja Universumin kanssa yhteensopivaan muotoon. Oudon olemuksensa takia Adam sai verrattaen lyhyessä ajassa aikaan käytännössä enemmän edistystä energetiikan ja todellisuusmekaniikan saralla kuin kukaan muu Universumissa. Adam oli jo tässä vaiheessa jakautunut lievästi kahteen muotoon, siniseen ja oranssiin. Sinisen muodon ollessa vakiintunut Spurgun kotiuniversumissaan jossain määrin käyttämään Hurttaan (Neljä todellisuus- ja Järjestysenergiasta koostuvaa uloketta, neljä siipeä), oranssi muoto ei ollut vielä vakiintunut Universumin kanssa tekemisissä olemiseen kykenevää pilveä kummemmaksi.

Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.

Voimat[muokkaa]

Enkelikuningas Adam (Oranssi)
Fyysinen voima:
50
Nopeus:
53
Ketteryys:
48
Aseeton taistelutaito:
40
Aseellinen taistelutaito:
60
Energianhallinta:
55
Taikuus:
45
Psioniikka:
20
Älykkyys:
50
Tiimityöskentely:
0
Muut kyvyt:
45


Enkelikuningas Adam (Sininen)
Fyysinen voima:
50
Nopeus:
70
Ketteryys:
80
Aseeton taistelutaito:
80
Aseellinen taistelutaito:
20
Energianhallinta:
70
Taikuus:
55
Psioniikka:
0
Älykkyys:
85
Tiimityöskentely:
0
Muut kyvyt:
90


Adamin voimien todellinen käytännön taso on epäselvä, sillä hän ei kykene toimimaan täydellä potentiaalillaan Universumin hänelle vihamielisessä ympäristössä. Alemmassa peitemuodossa hänen voimansa ovat hyvin vähäiset, mutta samoin kuin korkeammassa peitemuodossa, hän kykenee toimimaan ilman energiahukkaa. Oranssissa muodossa (peitemuodossa) hän on Biskamatarin luokkaa, kuten myös ollessaan sinisessä muodossaan tässä Universumissa. Oranssissa muodossaan hän ei kuitenkaan kykene käyttämään suurinta osaa Nobilis-kyvyistään, jotka normaalisti antavat hänelle etulyöntiaseman monenlaisia vastustajia vastaan. Universumin kaltaisessa ympäristössä Adamin oranssi muoto on sinistä tehokkaampi sinisen muodon valtavan energiahukan takia, mutta ollessaan kotiuniversuminsa kaltaisessa ympäristössä sinisessä muodossaan Adamin voimat ovat Mainor-luokkaa. Polttamalla hillitömät määrät energiaa Adam kykenee toimimaan Universumissa hetken ajan kuin se olisi hänen kotiuniversuminsa kaltainen. Psioniikka on siniselle Adamille merkityksetön taito, eikä hänellä ole edellytyksiä, halua tai tarvetta käyttää sitä.

Adam ei kykene käyttämään Majora-energiaa suoraan, mutta kykenee muuttamaan sen S2- tai S0-energioiden kautta siniseksi tai oranssiksi Angelus-energiaksi. Lisäksi Adam on varsin taitava todellisuus- ja valo-energian käytössä. Angelusenergia ei korreloi vastaavan manan kanssa, joten Adam ei käytä taikuutta sen perinteisessä muodossa. Hän soveltaa todellisuustaikuutta ja natiiviutta Tosikielen puhumisessa ja ymmärtämisessä saadakseen aikaan erilaisia efektejä.

Adamin taistelutyyli poikkeaa äärimmäisen dramaattisesti oranssin ja sinisen muodon välillä. Oranssissa muodossa hänen fyysinen ulkomuotonsa muistuttaa pitkää, komeaa ja vaaleaa kultaisella panssarilla ja miekalla varustettua siivekästä nuorta miestä. Hänen oranssi muotonsa ei myöskään vaikuta ulospäin eksoottiselta, sillä hänen angelus-olemuksensa sekä S2-ytimensä on piilotettu hyvin vaivaanäkevästi sisäisiin poimuihin. Oranssissa muodossaan hän on vinoutuneen integraation takia taipuvainen dramaattiseen taistelutyyliin ja suoranaiseen leikittelyyn, ja osa hänen tässä muodossa käyttämistään tekniikoista on pikemminkin silkkaa showta kuin vakavasti otettavaa taistelua. Adamin sininen muoto eriää toimintatavoiltaan täysin hänen oranssista muodostaan. Sinisessä muodossaan hän lopettaa inhimillisen olennon esittämisen ja toimii konemaisesti ja kylmän laskelmoivasti eliminoidakseen joka ikisen Järjestyksen vihollisen tarkasti ja suurella ennakkoluulolla. Vaikka Universumissa ollaan totuttu vaikka minkälaisiin muotoihin, Adamin toisesta universumista peräisin oleva sininen muoto, Hurtta, lyö jokaisen sen ensi kertaa kohtaavan ällikällä. Hurtan keskellä on kaikkein sykkyräisimmässä poimuissa piilossa tiivistetyn AT-kentän suojaamana Adam Adamin S0-ydin. Tästä lähtee neljä tiivistyneestä todellisuus- ja angelusenergiasta koostuvaa moninivelistä raajaa sekä neljä siipeä, joita Adam käyttää paikasta toiseen liikkuessaan ja hyökätessään. Sinisessa muodossaan Adam Adam suosii lähitaistelua, repien siivillään ja raajoillaan vastustajansa palasiksi.

Erikoistekniikat[muokkaa]

Stealth Mode
Spurgu esiintyy homssuisena ja resuisena laitapuolen kulkijana, joka haisee pahalle. Energiasta ei ole tietokaan. Saattaa olla äkkiseltään vaikea tunnistaa Mainor-tason taistelijaksi.
Light Mode
Spurgu muuttaa energia-auransa valon ja Angelus-oranssin sekoitukseksi heittäen valeasunsa menemään ja ottaen todella Enkelikuningas Adamin muodon.
Accel
Adam kiilaa todellisuutta ja angelusolemusta fysiikan lakien väliin, mahdollistaen hetkeksi rutkasti valon nopeutta nopeammat liikkeet. Vieläkin nopeammat liikkeet ovat mahdollisia aina hämärään "Quadruple Acceliin" saakka, mutta Universumin todellisuuden rakenne ei yksinkertaisesti kestä tälläisiä nopeuksia, jolloin Adam lähinnä vahingoittaa itseään vakavasti repiessään omaa ruumistaan hajalle aika-avaruusjatkumon "särmiä" vasten.
Angelic Retribution
Yksinkertaisesti voimakas yhdellä kädellä ammuttu pallomainen oranssista angelus-energiasta koostuva energiapallo, joka osuessaan räjähtää voimakkaasti.
Angelic Backlash
Adam saattaa miekkansa kiinni vastapuolen energiahyökkäykseen ja eksoottisia angelus-keinoja käyttäen "kääntää sen suunnan", joskin tämä on Universumin lakien mukaan puhtaasti mahdotonta. Joka tapauksessa sivistymättömän silmään näyttää siltä, että Adam iskee vastapuolen hyökkäyksen takaisin miekallaan.
Angel Clone
Spurgu luo itsestään kopioita energiasta. Kopiot räjähtävät, jos ne ottavat liikaa vahinkoa, ja haihtuvat, jos Spurgu purkaa ne.
Angelic Trap
Luo verkon todellisuusenergiasta ja oranssista angelus-energiasta vangiten vastustajan siihen. Reality Boxin kehittyneempi versio.
AT-kenttä A
Adam muuttaa AT-kenttänsä aaltomuotoa hyvin dramaattisesti sekä siirtää sitä ja ympäröivää todellisuutta nopeasti lyhyitä matkoja. Murskaa kaiken asianmukaisesti suojaamattoman useilta olevaisuuden tasoilta Adamin välittömässä läheisyydessä.
AT-kenttä B
Adam käyttää AT-kenttäänsä muuttaakseen vastustajan hyökkäyksen energian S2-energiaksi ja edelleen valjastaa sen omaan käyttöönsä. Tepsii jopa Biskatamatar-tason heikkoihin hyökkäyksiin, varsinkin mikäli hyökkääjä ei ole tietoinen tästä eksoottisestä kyvystä.
AT-kenttä C
Adam sulkee täydellisesti henkilökohtaisen tilansa vuorovaikutukselta muun maailman kanssa. Informaatiota ei kulje kumpaankaan suuntaan. Adamia paljon voimakkaammatkaan entititeetitkään eivät kykene havainnoimaan hänen henkilökohtaisessa tilassaan tapahtuvia asioita, elleivät murra vuorovaikutuksen estävää kenttärakennetta.
Circle of Judgement
Spurgun käyttämä tuhoisa loitsu. Maahan vastustajan alle ilmestyy hohtava maaginen kuvio, joka lamauttaa vastustajan. Joistan syystä ympärillä alkaa lennellä olemattoman tuulen kuljettamia kukan terälehtiä samalla kun Spurgu kolmen kopionsa avustamana asettuu kuvion neljään kulmaan. Kuvion keskusta täyttyy voimakkaalla valopilarilla, joka kykenee hädin tuskin vahingoittamaan Biskatamar-tason vihollista. Aika helvetin näyttävä, mutta ei loista tehokkuudessa.
Cross Blast
Adam ottaa miekkansa kahvasta kiinni kaksin käsin, asettaa miekan kärjen kohti jalkojaan ja mutisee lyhyen inkantaation. Mitenkään edelliseen askeleeseen liittymättä hän muuttaa eksoottisilla keinoilla vastustajan lähellä olevaa materiaa S2-energian kautta vapaaksi energiaksi, joka purkautuu suhteellisuusteorian kaavan mukaisena määränä raakaa energia energiaspektrin kirjossa. Energiapurkaus jakautuu myöhemmin hyperulotteisen vaikutuksen takia kahtia, muodostaen karkeasti ristiä muistuttavan kuvion.
Particle Beam
Adam kiihdyttää S2-ytimessään superraskaita ja superkevyitä hiukkasia hillitömiin nopeuksiin ja vapauttaa ne kohtisuorana purkauksena. Tämän tekniikan näyttävyysarvon on sen taisteluarvoa korkeampi, ja se on tarkoitettu lähinnä uskottaviin vääntöihin interplanetaarisen tason suojakenttien kanssa.
Wordbind Spell
Adam käyttää luontaista Tosikielen taitoaan manipuloidakseen vastustajaa, ympäristöä ja todellisuutta omaksi edukseen. Menettää parhaan teränsä oman tosinimensä tuntevia vastaan, mutta lyhytkin inkantaatio kykenee saattamaan vähäisempien rotujen valtavat armeijat hyödyttömiksi, mikäli nämä ovat hallittavissa silkalla rodun tosinimen tuntemuksella. Lilimeihin tämä toimii vallan mainiosti.
Angel Mode
Vielä Light Modeakin voimakkaampi taistelumuoto, jossa Adam muuttuu todelliseen siniseen muotoonsa. Hänen taistelutyylinsä ja voimansa muuttuvat hyvin rajusti. Etäisesti inhimillinen humanoidimuoto korvaantuu epäinhimillisellä kahdeksanraajaisella taistelumuodolla, Hurtalla. Hänen nimensä tässä muodossa on virallisesti "Adam Adam", korkeamman voimatason havainnollistamiseksi. Samoin hänen oranssin muodon S2-ytimensä ottaan sinisen S0-ytimen muodon.
Cross Graveyard
Suuritehoisia Cross Blasteja S0-energian kautta suodatettuina, tietenkin ilman Cross Blastiin liittyvää dramatiikkaa. Adam Adam voi soveltaa tätä yksittäisiä kohteita vastaan tai jopa intergalaktisesti, särkien kokonaisia galaksien superklustereita ristinmuotoisten räjähdysten helvetinmereksi. Yksittäisiä kohteita vastaan se toimii jopa ulottuvuudellisena syvyyspommina, mutta viimeeksi mainitussa skaalassa se edustaa Adam Adamin äärimmäistä vaikutuskykyä Universumissa; Sen laajuisen Cross Graveyardin käyttäminen vieraassa Universumissa vaatii paitsi esiliinana toimivan Angelus Nobiliksen apua, myös tyhjentää Adam Adamin energiarepertuaarit totaalisesti. Cross Graveyard on eksoottinen tekniikka, jonkalaista Universumissa ei ole koskaan nähty eikä tultaisikaan näkemään ilman Adam Adamia. Silti sen toimintaperiaatetta on mahdollista häiritä ratkaisevasti sitomalla materia ja energia useilla tasoilla tiiviisti yhteen. Tämän takia Cross Graveyard tulee yllätyksenä vain ensimmäisellä kerralla Mainor-tason vastustajille. Cross Graveyard kykenee vahingoittamaan vakavasti jopa Mahteja, mutta ainakin Suuntaumusmahtien ollessa kohteena kyse on pikemminkin väliaikaisesta hidasteesta kuin pysyvästä Tosivahingosta.
True Angelic Retribution
Muistuttaa Angelic Retributionia, mutta Adam Adam laukoo sarjan sinisestä angelus-energiasta koostuvia muodoltaan poikkeavia energiahyökkäyksiä halki aika- ja todellisuustasojen kohti yhtä tai useampaa vastustajaa yliulotteisten keinojen avulla.

Siivet[muokkaa]

Sinisessä muodossa Adam Adamin Siivet[2] ovat tämän ylpeys ja ilo. Siivet ovat puhtaasta todellisuudesta koostuvia monitoimiulokkeen tapaisia fraktaalilisäkkeitä, jotka manipuloivat, leikkaavat ja suojaavat Adam Adamia useilla tavoilla. Perinteisen "hakkaa ja leikkaa"-soveltamisen lisäksi Adam Adam voi käyttää siipeä ankkuroidakseen itsensä avaruuteen, mahdollistaen todella vaikuttavat kiihtyvyydet ja kiihtyvyyden muutosnopeudet.

Close associates[muokkaa]


  1. Kyseisessä universumissa Suuntaumuksien voimavarat olivat Universumiin verrattuna moninkertaiset ja helpoin tapa tuhota lopullisesti joku riittävän heikko, mutta suhteellisen tärkeä henkilö oli irrottaa hänet itse universumista.
  2. Adamin "rodulle" ominainen taistelukeino.