Azaphrael

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Azaphrael, taiteilijan näkemys.

Azaphrael (myös Axza'cthraphel, Asafarel ja Äczêpferuélh) on yksi vähäisemmistä Suurista Muinaisista, ja hänen herransa on Hastur. Hänen elementtinsä on tuli ja hän edustaa kuoleman ja kärsimyksen aspekteista ahneutta.

Azaphrael ottaa ilmestyessään mustaan, piikikkääseen haarniskan pukeutuneen olennon hahmon. Silmikon raosta hehkuu sairaalloinen valo. Kypärässä on kolme suurta piikkiä ja rautahansikkaiden selkämyksissä on kiinni karmaisevat teurastusterät. Hänen palvontamenonsa edellyttävät karmaisevia ihmisuhreja sekä elävältä polttamisia. Hänen sanotaan olevan mielenlaadultaan hyvin anteeksiantamaton, herkkävihainen ja palvomista ahnehtiva olento. Mikäli hän katsoo palvojiensa osoittaman ylistyksen laadun vähänkin alenneen, hän voi tulla yöllä heidän uniinsa ja syödä heidän sielunsa.

Voimat[muokkaa]

Azaphrael poikkeaa monista muista muinaisista siinä, että hän ottaa hyvin paljon fyysisemmän otteen taisteluun kuin monet kollegansa. Hän nauttii suunnattomasti siitä, että saa repiä uhrejaan palasiksi teurastusterillään tai jopa pelkillä käsillään. Mitä enemmän uhri ruiskuaa verta ja kirkuu, sitä parempi. Hänen teränsä ja koko haarniskansa ovat myös yleensä polttavan kuumia ja siksipä ne useimmiten hiiltävät lihaa samalla kuin repivät sitä. Hänen muista voimistaan ei juuri ole tietoa.

Aseellinen taistelu
Hänen tiedetään olevan hyvin vahva fyysisesti ja pystyvän repimään terillään helposti hyvin monenlaisia aineita.
Aseeton taistelu
Hänellä on hyvin poikkeuksellinen oma taistelutyylinsä, joka perustuu yksinkertaisesti siihen, että hän massiivisilla kourillaan tarttuu vastustajaan ja yksinkertaisesti repii tämän kappaleiksi käsissään. Usein hän myös tallaa uhrinsa ruumiin jäänteet maahan tehdäkseen tappiosta nöyryyttävän.
Psioniikka
Ei oletettavasti ole yhtä hyvä psioniikassa kuin monet kollegansa. Hän on hyvin hiljainen - jopa telepaattisesti - mutta hänen lähettyvillään sanotaan voivan kuulla jatkuvan pään sisällä soivan kummallisesti, epäsointuisasti humisevan äänen, jonka sanotaan ajavan heikkotahtoiset hulluuteen, mikäli sitä kuuntelee liian kauan.
Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.