Chasm

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Chasm
EvilDemon.jpg
Koko nimi:Chasm
Laji: Void-demoni
Sukupuoli: näennäisesti nainen
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Tyhjyys
Suuntaumus: Kaaos
Voimaluokitus:Elevam Biskatar
Tuhokapasiteetti:Pilvenpiirtäjätaso
Regeneraation taso:Alhainen korkea taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Energiatyypit:Olemattomuus, kaaos
Manatyypit:Pimeys, mieli
Liittolaiset: Muut void-demonit
Arkkiviholliset: Herra Tähti, Puolustajat
Saavutukset: Kuudes void-demoni, isot tissit, käväissyt vittuilemassa Puolustajille
Pilkkanimet: Huora, horo, narttu ja muita samansuuntaisia

Chasm on kuudes void-demoni Kaaoksen Valtakunnan demoniarmeijassa. Chasm on luonteeltaan äärimmäisen arrognatti, hän nauttii kiduttamisesta ja hän hymyilee lähes jatkuvasti omahyväistä hymyä. Hän on myös kaikista void-demoneista ainoa, joka hyödyntää erotiikkaa, sillä hän on ruumiinsa puolesta nainen ja omaa melkoisen suuret ns. "strategiset mitat". Tämä lisäksi hän käyttää poikkeuksetta käsittämättömän vähäistä vaatetusta. Huolimatta siitä, että hänellä on mustat lepakkomaiset siivet, punaiset silmät, sarvet, häntä ja suipot korvat, hänen tiedetään pystyvän käyttämään ruumiinmuotojaan hyväksi kun hän taistelee miespuolista vastustajaa vastaan, sillä hän on demonimaisuuksistaan huolimatta... no, muodokas.

Luonteeltaan Chasm on täydellinen sadisti ja varsinainen julmuri, vaikka hän joskus käytäytyykin pissismäisesti tai korostuneen tyttömäisesti vituttaakseen muita void-demoneja; hänen todellinen luontonsa ei kuitenkaan ole mitään muuta kuin tiivistynyttä julmuutta. Chasm ei järkyty helposti; edes void-demonien johtaja Night, jota kaikki muut void-demonit pelkäävät avoimesti ei ole saanut Chasmia heittämään syrjään peiteluonnettaan. Chasm on myös pohjimmiltaan aika älykäs verrattuna moniin muihin kollegihinsa.

Voimat ja kyvyt[muokkaa]

Chasm
Fyysinen voima:
23
Nopeus:
25
Ketteryys:
30
Aseeton taistelutaito:
17
Aseellinen taistelutaito:
20
Energianhallinta:
30
Taikuus:
13
Psioniikka:
10
Älykkyys:
25
Tiimityöskentely:
5
Muut kyvyt:
30


Voimiltaan Chasm on melkoisen vakuuttava kuudentena void-demonina. Hän hallitsee olemattomuusenergian käytön kuin vettä valaen ja hallitsee myös perustason psi-voimat, kuten ajatustenluvun ja alempien olentojen tahdon murtamisen. Hänen fyysiset voimansa ovat myös vakuuttavat, mutta se, missä hän pääsee loistamaan, on hänen notkeutuensa ja ketteryytensä, jotka ovat jopa korkeampaa tasoa kuin Diablolla, notkeudestaan tunnetulla katolisella sankarilla. Hän voi myös käyttää apunaan häntäänsä sivaltaakseen sillä kohteita, sillä sen päässa on juuri tarkoitukseen sopiva suolestuskoukku. Siipiensä avulla hän voi lentää kuluttaen vähemmän voimaa kuin energiamanipulaation avulla lentäessä tai psionisessa levitaatiossa kuluisi. Chasmilla on myös jonkintasoisia taikavoimia.

Erikoisiskut[muokkaa]

Mitä Revelation of Pain tekee kohteelleen
  • Revelation of Pain: Chasmin käyttämä kidutustekniikka, joka alkaa tuskallisesti hajottaa kohteensa kehoa osiin. Chasm pystyy kontrolloimaan tekniikan etenemistä hyvin tarkasti, ja yleensä hän aloittaa vähemmän tärkeistä elimistä ja siirtyy sitten yhä tärkeämpiin. Tällä tekniikalla voi toki myös tappaa, mutta ensisijaisesti Chasm käyttää sitä luonnetyypilliseen kidutukseensa.
  • Void Blast: Jokaisen void-demonin hallitsema olemattomuusenergiahyökkäys, jossa ammutaan voimakas olemattomuusenergia-ammus.
  • Negation Blades: Chasmilla on kyky materialisoida ja tiivistää tyhjiötä niin, että se saavuttaa olevaisen muodon. Tällöin hän materialisoi tyhjiöstä mustia teriä, joilla hän voi esim. viiltää, pistää tai heittää. Monikäyttöiset terät myös absorboivat kohteensa energian ja manan varoja ja täten heikentävät kohdetta.
  • Tyhjiödemoniabsorptio: Niin halutessaan Chasm voi absorboida suuret määrät tyhjiöotuksia ja/tai tyhjiödemoneita itseensä ja liittää ne omaan tyhjiöönsä kasvattamaan sitä ja tulla näin voimakkaammaksi. Teoriassa Chasm voisi absorboida myös häntä alempana hierarkiassa olevia void-demoneita, mutta Night ei katsoisi sitä hyvällä.
  • Endless Dream: Chasmin käyttämä loitsu, joka nukuttaa kohteensa uneen, josta on lähes mahdotonta herätä.
  • Bind: Claws from Underworld: Toinen Chasmin loitsu, jota käytetään sitomaan kohde paikalleen. Loitsun aktivoituessa maasta tunkee esiin mustia käsiä, jotka tarttuvat uhrin jalkoihin ja pitävät tätä paikoillaan. Loitsua on hyvin vaikea rikkoa fyysisellä voimalla.
  • Rïj'cñè-kz: Korkean tason kaaoksen otusten, kuten kaikkien void-demonien, käytössä oleva tekniikka, joka repii ulottuvuuksien välille läpikulun mahdollistavan reiän.