Clark

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Clark
Clark.png
Koko nimi:Clark gu daemon
Laji: fuusio
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: ?
Suuntaumus: Neutraali-paha
Voimaluokitus:Undremal biskamatar
Tuhokapasiteetti:Semiplanetaarinen
Regeneraation taso:Korkea keskitaso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 2, 3, 4, 8
Energiatyypit:Sähkö
Manatyypit:Salamalaava, pimeys
Liittolaiset: Ei
Arkkiviholliset: Ei
Saavutukset: Omistaa eeppisen tason miekan
Pilkkanimet: Ei ole

Perustiedot[muokkaa]

Clark pystyy hallitsemaan sähkömanaa ja pimeysmanaa. Joten kun hän yhdistyy miekkansa kanssa, hän hallitsee salamalaavamanaa, koska miekka hallitsee laavaa. Miekka on oikeasti Tulidemoni joka on loitsun avulla liittänyt sielunsa siihen, ja joka on niin voimakas että hallitsee laavaa, jos et osaa laittaa sieluasi miekkaan niin varmaan ainakin Mahdit osaavat sen tehdä voimillaan. Clarkin perheestä ei tiedetä mitään paitsi että hänen isoisä oli voimakas demoni. Clark taistelee yleensä vain kun on tylsää tai jos voimakkaampi paha henkilö pakottaa siihen. Hänellä on viisi kuolemattomuuden tasoa niin hänen ei tarvitse pelätä kuolemista. Clark on monien eri lajien summa joka on luotu geneettisissä kokeiluissa teknologia 8-tason yliopistossa.

Historia[muokkaa]

Ennen hänellä oli eri nimi mutta kun `kaverit` ja hän myös. Tekivät kokeita hänellä, ja muuttivat hänet fuusioksi hän päätti vaihtaa nimeäänkin. Clark on opiskellut intergalaktiseksi lääkäriksi eli pystyy parantamaan melkein kaikkia eri mahtiolentoja. Miekan Clark tapasi baarissa.

Miekka[muokkaa]

Miekan nimi on Aliudmundidaemon-gladius eli toisen maailman demonimiekka. nämä toisen maailman demonit on tiimityöskentelyssä parempia kuin tämän maailman, ja ne osaavat muuttua eri aseiksi. Clarkin demoni pystyy muuttua vain miekaksi koska on erikoistunut.

Clark (miekan kanssa)
Fyysinen voima:
50
Nopeus:
45
Ketteryys:
50
Aseeton taistelutaito:
25
Aseellinen taistelutaito:
50
Energianhallinta:
60
Taikuus:
40
Psioniikka:
35
Älykkyys:
25
Tiimityöskentely:
70
Muut kyvyt:
60