Corrosion

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Corrosion
HellsingAlucardCrazy.jpg
Corrosion tekemässä sitä, missä hän on paras: Näyttämässä vittumaiselta.
Koko nimi:Corrosion
Laji: Void-demoni
Sukupuoli: näennäisesti mies
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Tyhjyys
Suuntaumus: Kaaos
Voimaluokitus:Alivam biskatar
Regeneraation taso:Korkea keskitaso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: Muut void-demonit
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: Kahdeksas void-demoni Kaaoksen Valtakunnan joukoissa
Pilkkanimet: ei tunneta

Corrosion on kahdeksas eli toiseksi alin void-demoni Kaaoksen Valtakunnan void-demonihierarkiassa. Tämä tarkoittaa, että yleisiltä voimiltaan hänet on luokiteltu toiseksi heikoimmaksi void-demoniksi, juuri Slicerin yläpuolelle.

Voimat ja kyvyt[muokkaa]

Corrosion
Fyysinen voima:
20
Nopeus:
15
Ketteryys:
20
Aseeton taistelutaito:
10
Aseellinen taistelutaito:
10
Energianhallinta:
15
Taikuus:
5
Psioniikka:
25
Älykkyys:
30
Tiimityöskentely:
10
Muut kyvyt:
30


Toisin kuin suurin osa muista void-demoneista, Corrosionin kyvyt eivät keskity suoraan offensiiviseen toimintaan, ja siksi Corrosion onkin heikompi tuhovoimassa kuin muut void-demonit. Hänelle on kuitenkin suotu omanlaisensa kykysetti, jota hän on valmis käyttämään tehokkaasti hyödykseen. Tästä johtuen hänellä, toisin kuin monilla muilla void-demoneilla, ei myöskään ole omaa, henkilökohtaista lähitaisteluasetta.

Heikompien hallitseminen
Corrosionilla on ainutlaatuinen kyky muuttaa osa ruumistaan tai koko ruumiinsa kaasumaiseen muotoon ja ujuttaa se haluamansa kohteen ruumiinaukoista sisään, jolloin hän pystyy ottamaan kohteensa hermosignaalit haltuunsa ja pystyy näin hallitsemaan tätä. Tätä hallintaa on sitä helpompi vastustaa, mitä pienempi osa Corrosionin ruumistaa on kohteen sisällä.
Telepatia
Edellämainitun kyvyn lisäksi Corrosion osaa erinomaisesti telepatian eli ajatusten siirron.
Korruptoiva kosketus
Corrosionin toinen ainutlaatuinen kyky on aiheuttaa kosketuksellaan rappeutumista kohteelleen. Ei tiedetä miten hän sen tekee, mutta jotkut väittävät hänen pystyvän poison-energian manipuloimiseen.
Regeneraatio
Kuten kaikki muutkin void-demonit, Corrosion osaa regeneroida erinomaisesti, ja pystyy jopa palautumaan kokoon räjähdettyään pieniksi kappaleiksi. Hyökkäykset, jotka täyttävät osan hänen tyhjiötään, voivat kuitenkin olla hänelle vaaraksi.
Kohtalainen kestävyys
Corrosionin kestävyys on tiivistyneestä tyhjyydestä koostuvan ihon ansiosta suurempi kuin tavallisella ihmisellä, mutta pienempi kuin muilla void-demoneilla.
Olemattomuusenergia
Corrosion osaa, kuten muutkin void-demonit, käyttää luonnostaan olemattomuusenergiaa.
  • Void Blast - Kaikkien void-demonien osaama perushyökkäys, jossa ammutaan voimakas aalto olemattomuusenergiaa. Corrosionin Void Blast ei kuitenkaan ole yhtä voimakas kuin muilla void-demoneilla johtuen hänen voimiensa painottuneisuudesta