Czar

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Czar
CzarDragon.gif
Czarin lohikäärmemuoto.
Tosinimi:Czar
Laji: Nigel-demoni
Sukupuoli: Näennäisesti mies
Syntymäaika: Mahtien Mittelön aikaan
Syntymäpaikka: ?
Suuntaumus: Pahuus
Voimaluokitus:Biskatamatar
Tuhokapasiteetti:Semigalaktinen
Regeneraation taso:Alhainen jumalainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3, osittain 7
Liittolaiset: Monet nigel-demoneista ja Helvetin hallitsijoista, muut bekerit, Nigel
Arkkiviholliset: Useita
Saavutukset: Varmalta vaikuttaneelta tuhola selviytyminen, Helvetin arkkikeisaruus
Pilkkanimet: Helvetin arkkipervo, lohikäärmefetisti


Czar on Pandemoniumin valtias, Helvetin arkkikeisari ja tällä hetkellä elossa olevista nigel-demoneista vanhin ja voimakkain. Hän pitää itseään nigel-demonien johtajana. Muut nigel-demonit saattavat olla asiasta eri mieltä, mutta heiltä ei kysytä.

Historia[muokkaa]

Czar luotiin Mahtien Mittelön aikana toimimaan demoniarmeijoiden komentajana, ja hänen voimansa olivat jo valmiiksi hitusen nigel-demonien keskitason yläpuolella. Kykyjensä ja onnensa ansiosta hän kohosi varsin pian korkeaan asemaan, ja muutamia suhteellisen vähäisiä tappioita lukuun ottamatta Pahuuden armeijat kulkivat voitosta voittoon, mieluiten pysähtyen ryöstelemään siinä välissä. Mahtien Mittelön loppupuolella Czar kohtasi klimaattisessa taistelussa erään Hyvyyden albianoista, ja haavoittui kuolettavasti.

Nigel ei kuitenkaan halunnut menettää pystyvää luutnanttia, vaan pelasti ja keräsi kokoon hänen pahoin vaurioituneet olemuksenrippeensä. Czarin alkuperäinen, demoninen hahmo oli tuhottu pysyvästi, ja hän tarvitsi väliaikaisen hahmon voidakseen toipua kärsimistään vammoista - prosessi, joka veisi aeoneja. Nigel valitsi tähän tarkoitukseen lohikäärmeen. Heikentyneessä tilassaan Czar ei enää voinut johtaa armeijoita. Sen sijaan hänet asetettiin uuden Helvetin ulottuvuuden johtoon. Hänen jättämänsä aukon Pahuuden huipulla täytti Ilumine Cintillar, ja hänen entisen tehtävänsä Pahuuden armeijoiden ylikomentajana otti nuorempi nigel-demoni Jagr.

Mahtien Mittelöä seuranneen rauhallisen universumisyklin Czar otti hitaasti vahvistaen asemiaan ja nuollen haavojaan. Tänä aikana hän mieltyi lohikäärmemuotoonsa ja kehitty "mieltymyksiä" myös lohikäärmeiden itsensä suuntaan. Tästä on seurannut huomattava määrä draceneita. Tämä ei suuresti eroa Czarin vanhasta linjasta, sillä jo vanhastaan hän jätti harvoin käyttämättä tilaisuuden vahvistaa joukkojaan muutamalla turmandemonilla.

Luonne[muokkaa]

Czar on arvoiltaan vanhanaikainen, mikä näkyy hänen toiminnassaan ja johtamistyylissään[1]. Hän on tavallisesti hyvin kärsivällinen, mutta tarvittaessa kykenevä nopeaan, ratkaisevaan toimintaan. Häntä pidetään hyvällä syyllä julmana, mutta toisaalta hän on myös suuripiirteinen, eikä niinkään välitä siitä, kuolevatko hänen vihollisensa hitaasti vai nopeasti kunhan he kuolevat, eikä siitä, tappaako hän sata miljardia vai vain yhden kunhan hän pääsee tavoitteeseensa. Hänen alaistensa henget eivät merkitse hänelle mitään, mutta hän osaa laskea, eikä tuhlaa niitä turhaan. Hän ei kuitenkaan pidä kompromisseista, ja jos täydellinen voitto vaatii uhrauksia, hän on valmis tekemään ne silmäänsä räpäyttämättä ja tarvittaessa omin käsin. Muuten hän on alaistensa suhteen sallivainen niin kauan kuin tuloksia syntyy. Hän odottaa, että hänen jokaista käskyään totellaan välittömästi ja ilman vastaväitteitä. Paras tapa päästä hengestään hänen läheisyydessään on väittää vastaan, ja paras tapa suututtaa hänet on juonitella häntä vastaan ja jäädä kiinni[2]

Näennäisestä suoraviivaisuudestaan huolimatta Czar on huomattavan älykäs, ja muuta luulevat joutuvat yleensä maksamaan erheestään kalliisti.

Czar kertoo haastattelussa pitävänsä perhearvoja tärkeinä, ja hänellä onkin hyvin laaja perhe ja lukuisia lapsia, lapsenlapsia, lapsenlapsenlapsia ja niin edelleen. Suunnilleen tässä hänen positiiviset piirteensä sitten ovatkin, sillä hän on irstas, paatunut, sydämetön ja paheellisempi kuin useimmat olennot pitäisivät mahdollisena. Hänellä on useita harrastuksia, joista useimmat ovat painokelvottomia. Erityisesti hän pitää lohikäärmeistä, mutta ei ole turhan tarkka.

Voimat[muokkaa]

Czar
Fyysinen voima:
70
Nopeus:
55
Ketteryys:
55
Aseeton taistelutaito:
60
Aseellinen taistelutaito:
60
Energianhallinta:
70
Taikuus:
65
Psioniikka:
30
Älykkyys:
80
Tiimityöskentely:
25
Muut kyvyt:
70


Häntä kohdanneen valitettavan tapaturman sekä sen jälkiseuraamusten vuoksi Czarin voimat ovat aikojen saatossa heittelehtineet rajusti. Hänen nykyisen todellisen taistelukykynsä taso on epäselvä, sillä hän ei ole hyvin pitkään aikaan taistellut yhdenkään varteenotettavan vastustajan kanssa. Hänen taisteluvalmiutensa on kuitenkin ilmeisesti korkea, ja hän hälventää päinvastaisia huhuja teurastamalla silloin tällöin omakätisesti jonkin satunnaisesti valitun pienen maailman koko populaation.

Czarin psioniset taidot eivät ole järin kehuttavat, mutta muuten hänen voima-arvonsa pyörivät Biskatamatarin ylärajoilla. Hän loistaa energianhallinnassa ja fyysisessä voimassa, ja on myös pätevä maagi. Näitä kykyjä tukevat hänen korkea älykkyytensä sekä QLAZ-tekniikkansa (ks. alempaa).

Energian käyttö
Czar hallitsi osaa käyttää ainakin Pahuus-, olemattomuus-, viha- ja myrkkyenergioita, kaikkia värienergioita ja kaikkia alempia perusenergioita. On väitetty, että hän osaisi käyttää mustaa pahaa energiaa, mutta tästä ei ole varmuutta.
Taikuus
Czar osaa käyttää kaikkia elementaali- ja voimamanatyyppejä valomanaa lukuunottamatta sekä Pahuuden suuntaumusmanaa.
Psioniikka
Czar hallitsee asemansa vaatimat ja alkuperänsä antamat psioniset taidot, mutta ei ole kovin harjaantunut niiden käytössä. Hän osaa kuitenkin lukea ajatuksia ja hallita alempien olentojen mieliä osaavasti.
Fyysiset voimat
Czar on muodosta riippumatta äärimmäisen voimakas. Hänen harjoittamansa aseettoman taistelun lajit ovat Vahva nyrkki ja Iskun nyrkki, ja aseellisen taistelun tyylisuunnista hän käyttää Lohikäärmeen ja Molokin tyylejä. Molemmissa hän perustaa enemmän valtavaan fyysiseen voimaansa kuin tekniikkaan. Hänellä on miekka, jonka nimi on Remnant, mutta hänen on nähty vetävän se äärimmäisen harvoin, ja sillä luultavasti olevat kirvelevät erikoisominaisuudet ovat tuntemattomia.
QLAZ
Eräs Czarin signatuuritekniikoista, jossa hän kanavoi silkan läsnäolonsa voimaa silmiensä ja katseensa kautta vaikuttaakseen eri tavoin katsottavaan kohteeseen. Tämä muistuttaa pahan silmän ja katseella tappamisen kaltaisia kykyjä, mutta suhtautuu niihin suunnilleen samoin kuin rynnäkkökivääri suhtautuu kärpäslätkään.

Viitteet[muokkaa]

  1. Epäonnistumisen palkka on kuolema ja sitä rataa.
  2. Se, että pahat olennot juonittelevat herraansa vastaan on Czarille selviö, mutta hän inhoaa sitä, että hänen palvelijansa epäonnistuvat.