DOOOOOMSDAAAAAY!!!!!

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun

DOOOOOMSDAAAAAY!!!!! on suosituin ja tunnetuin keskimatalan tason pimeyden magian grimoire. Se nimensä mukaisesti sisältää loitsuja, jotka mahdollistavat kaiken puolustuskyvyttömän älyllisen elämän pyyhkimisen pois keskikokoiselta planeetalta maanjäristysten, säämullistusten, maankuoren tapahtumien, auringonpimennysten sekä suoranaisten pimeyden voimien kanssa temppuilun avulla. Kirjan voimakkaimpana loitsuna pidetään Meteoria, maa- ja pimeysmanaa yhdistävää loitsua, joka kutsuu valtavan kappaleen lähiavaruudesta törmäyskurssille planeetan kanssa. DOOOOOMSDAAAAAY!!!!! on jokaisen Pimeyden Yliherran virkaanastujaislahja.

DOOOOOMSDAAAAAY!!!!!:n kokosi alunperin lievästi eksentrinen pimeyden voimien arkkimaagi Hufustfus III, mutta tämän jälkeläiset suoraan alenevassa polvessa ovat toimittaneet muutamia päivitettyjä painoksia. Hufustfus eittämättä osasi asiansa, mutta hänellä oli vaikeuksia keksiä kirjalleen sopivan pahaenteistä nimeä. Joka tapauksessa hän kehitti kaikki kirjan loitsut sarjassa vapauttavan sarjaloitsinnan ja nimesi kirjansa tämän loitsinnan viimeisen inkanaation viimeisen sanan mukaan. DOOOOOMSDAAAAAY!!!!! on tullut erittäin tunnetuksi muiden pimeyden voimien perusteoksien kuten Necronomiconin ja Lemegetonin rinnalla.

DOOOOOMSDAAAAAY!!!!!:n loitsut on mahdollista toteuttaa myös käyttäen katalyyttiriimuja, mikä vie enemmän aikaa ja vaivaa, mutta säästää loitsijan voimia, ja mikäli riimut on rakennettu oikein, pitää loitsut toiminnassa vaikka niiden loitsija ei puuttuisi niihin loitsimisen jälkeen.

Tunnetuimpia loitsuja[muokkaa]

DOOOOOMSDAAAAAY!!!!! on saattanut monia ihania loitsuja lievästi sekopäisten pahojen yliherrojen käyttöön. Tästä on ollut pitkällä tähtäimellä haittaa kaikille, mutta minkäs teet.

DOOOOOMSDAAAAAY!!!!!
DOOOOOMSDAAAAAY!!!!!, pidemmältä nimeltään "Jeha-Vera, Urha-Kuaja Oha-Erukla-Aba-Arcana! Muju-Tuyoju DOOOOMSDAAAAAY!!!!!" on korkean tason loitsu, joka mahdollistaa DOOOOOMSDAAAAAY!!!!!:n muiden loitsujen vapauttamisen sarjassa, eli käytännössä laukaisee kaikki loitsut samaan aikaan tuhoisin seurauksin, aloittaen todellisen tuomiopäivän. Loitsu vaatii muiden loitsujen valmistelun etukäteen sekä suuren määrän manaa, mutta on sitä kokeilleiden mielestä ehdottomasti sen väärti.
Eclipse
Ei saa sekoittaa pimeyden pitkänmatkan kiroukseen Eclipsum. Eclipse luo pimeyden manasta peiton, joka estää auringonvalon pääsyn maahan. Toimii sitä tehokkaammin, mitä riippuvaisempi planeetta on auringonvalosta. Erittäin vahvasti maagisen tai tarpeeksi pitkälle kehittyneen planeetan asukkaat saattavat selviytyä pitkälläkin aikavälillä kekseliäsyyttä käyttämällä.
Quake 3
Toista kertaa parannettu versio Quake-loitsusta, suurimpana erona valtavasti suurempi vaikutusalue. Toinen maamanaan pimeysmanan ohella nojaavista DOOOOOMSDAAAAAY!!!!!:n loitsuista. Lähettää tektonisten laattojen liittymäkohtiin tai geologisesti haavoittuvaiselle alueelle pimeysmanaa, joka edelleen alkaa värähdellä tietyllä aallonpituudella. Manan määrästä riippuen tuloksena on joko noteeraus paikallisuutisissa tai maankuoren halkeaminen, yhteenpuristuminen, 9 richterin järistykset sekä näiden mukana tulevat vesi- tuli- ja materiaalivahingot.
Necropolis
Manaa joka ikisen äskettäin kuolleen henkilön valtavan suurelta alueelta heräämään henkiin epäkuolleena. Käyttämällä suurempia määriä pimeyden manaa on mahdollista kasvattaa vaikutusaluetta, syntyvien epäluolleiden luokkaa ja voimia sekä kaikkein tärkeintä, kasvattaa aikaväliä, jonka aikana kuolleet heräävät henkiin. Teoriassa luokkansa voimakkaimpiin kuuluva Biskamatar kykenee herättämään jokaisen viimeisen vuoden aikana kuolleen henkilön zombina henkiin koko planeetan kattavasti. Biskatamatarit voisivat käyttää tätä loitsua vielä paljon tuhoisimmin seurauksin, mutta heidän saaravillaan on yleensä vieläkin parempia manausloitsuja. Sopivien katalystien avulla Biskataritkin kykenevät hyödyntämään tätä loitsua tehokkaasti. Muutaman hautausmaallisen nostatus onnistuu kuitenkin helpoiten ns. "perinteisillä keinoilla".
Hurricane swarm
Tämä loitsu manipuloi planeetan ilmavirtoja tuhoisin seurauksin. On sanomattakin selvää, että on hyödytön mikäli planeetalla ei ole ilmakehää tai planeetan asukkaat asuvat maan alla. Toteuttaminen onnistuu pelkällä pimeysmanalla, mutta ilman käyttäminen ohjausloitsuissa vähentää mikromanageroinnin tarvetta ja lisämanaa syöttämällä loitsun voi tällöin jättää toimimaan itsestään eikä loitsijan tarvitse keskittyä siihen.
Locust swarm
Tämä loitsu tulee kahtena erilaisena variaationa: Puhtaalla pimeyden manalla suoritettuna sekä elämämanaa mukaan kudottuna. Pimeyden mana -variaatio synnyttää valtavan maagisen parven sirkkoja, jotka popsivat kaiken tieltään. Parvi on suhteellisen lyhytaikainen eikä sovellut kunnolliseen piinaamiseen. Elämämanalla varustettu Locust swarm luo samanlaisen joukon sirkkoja. Mutta ne lisääntyvät. EIVÄTKÄ LOPETA SITÄ!
Sea of Blood
Raamatullisista puitteistaan huolimatta sisältää pimeyden voimien ajamana nopeasti lisääntyviä mikro-organismeja. Käyttöalue riippuu maagin voimista. Muutamia metrejä syvän järven saastutus onnistuu kakkosluokan maagiltakin, mutta syvän valtameren saastutus vaatii pitkäkestoista ja jatkuvaa ylläpitoa. Mikro-organismit hajoavat itsestään mikäli niitä ajava pimeyden voima katoaa, eli Sea of Bloodia ei voi käyttää valtameren nurkkaan ja sitten istuskella odottelemassa globaalia katastrofia. Mikro-organismit muistuttavat punasoluja ja sisältävät rautaa, joka antaa niille veren värin ja maun, mikä on oleellinen osa tämän loitsun psykologista vaikutusta. Raudan sisältäminen on kaksipiippuinen juttu, sillä sitää täytyy olla vesistössä saatavilla. Muutaman romurautatonnin dumppaaminen jorpakkoon poistaa tämän ongelman hyvin tehokkaasti. Elämämanalla tehostettuna leviää nopeammin ja kuluttaa huomattavasti vähemmän pimeysenergiaa, myrkkyolemuksen mukaan sotkeminen kasvattaa mikro-organismien haitallisuutta merkittävästi.
Pyroclasm
Pimeyttä ja tulta, tulta ja pimeyttä. Manan magnitudista riippuen aiheuttaa uuden kuuman lähteen, sammuneen tulivuoren uudelleensyttymisen tai uuden tulivuoren syntymisen vaikka keskelle paksuinta mannerlaattaa. Efektit ovat varsin yksioikoisia: Tulta ja tulikiveä sekä laavaa pitkän maisemaa. Toimii myös tarvittaessa preludina Rain of Firelle.
Rain of Fire
Kutsuu palavaa sadetta ja hehkuvia murikoita satamaan alas laajalle alueelle. Ellei planeettaa satu sopivasti kiertämään pienten asteroidien vyö, suorittaminen on hyvin vaikeaa ilman oikea-aikaisesti suoritettua Pyroclasmia. Näyttää loistavalta Pimeyden Yliherran tornin taustalla.
Meteori
Ikiaikainen klassikko, Meteori kutsuu valtavan esineen lähistöltä kohti toista läheistä gravitaatiokeskusta. Jonkinlainen yhteys kutsuttavaan esineeseen on ehdoton edellytys, asteroidien tapauksessa maamana tai satalliittien tapauksessa metallin olemus. On huomioitavaa, että kutsuttavan esineen koko ja kutsuntanopeus riippuvat täysin loitsijan voimasta sekä esineen koosta. Todella suuriin kappaleisiin meteori vaikuttaa vasta todella suurilla aikaväleillä, mutta hiljalleen planeettaa lähestyvä kuu tuo aina jännitystä elämään. Meteori toimii parhaiten pimeysmanaa perusteena käyttäen, mutta sitä on helppo tehostaa tulimanalla.