Eternius II

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
DoubleX.svg
KULUTTAJAT! – Tämä artikkeli kuuluu GigaCorpin vaikutuspiiriin ja sitä valvotaan tarkasti sen toimesta!
Eternius II
Eternius II.PNG
Ensimmäinen kansalainen
vallassa 15052005
edeltäjä Eternius I
seuraaja Herra tupla-X
syntyi 6. lokakuuta 1474
Huoltoasema GigaCityssä
kuoli 1. tammikuuta 2005
Palatsin parveke
puolue GigaCorpin pasifistinen puolue

Eternius II oli GigaCorpin ensimmäinen kansalainen eli johtaja, joka astui valtaan Eternius I:n kuoltua. Hänenkin piti hallita ikuisesti pitkäikäisyyseliksiirin avulla, mutta USEn vapaustaistelijat salamurhasivat hänet tiputtamalla hänen päähänsä salkun täynnä alasimia hänen pitäessään puhetta ensimmäisen kansalaisen palatsin parvekkeella. Eternius II oli eläessään selvän optimistinen persoona. Eternius halusi rauhan GigaCorpin ja tämän vanhan vihollisen USEn (Herra tupla-X:n kaudella tuhoutunut ja unohdettu) välille. Hän myös poisti käytöstä Eternius I:n julistamat kiinniottopalkkiot GigaCorpille vaarallisiksi todetuista henkilöistä, ja yritti useita lähenemisyrityksiä mm. Illuminatin, Verstaan ja röhmöfanttien kanssa GigaCorpin johtokunnan vastaväitteistä huolimatta. Nämä yritykset jäivät kuitenkin yrityksiksi, eikä laiska Eternius saavuttanut urallaan merkittävää etenemistä rauhantavoitteiden suuntaan. Eternius oli lähinnä oloneuvos ja kakunystävä, ja antoi johtokunnan tehdä useimmat päätökset lukuunottamatta Eterniuksen omaa kakkubudjettia. Eternius II oli siis aika turha johtaja.

Eternius II:n kuoltua Herra tupla-X palasi vihdoinkin aikamatkoiltaan ja otti GigaCorpin johtajan paikan johtaen valtionsa menestykseen.

Black.png Edeltäjä:
Eternius I
Ensimmäinen kansalainen
GigaCorpin johtaja
Seuraaja:
Herra tupla-X
GigaCorpin ensimmäiset kansalaiset
DoubleX.svg Jeesus - Eternius I - Eternius II - Herra tupla-X - Dimensius I - Dimensius II - Eternius III - (Eternius IV) - Eternius III - Herra tupla-X