Eternius III

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
DoubleX.svg
KULUTTAJAT! – Tämä artikkeli kuuluu GigaCorpin vaikutuspiiriin ja sitä valvotaan tarkasti sen toimesta!
Rohmofantti logo.png Röhmöfantit tarkkailevat tätäkin artikkelia!
Tai tarkemmin ajatellen, ehkeivät sittenkään. Tyhmät ihmiset ovat sitä tyytyväisempiä mitä vähemmän he tietävät. Joka tapauksessa tämän artikkelin vandalisointi johtaa vakaviin seuraamuksiin.

”...Ja hän palauttaa tasapainon Voimaan.”

~Obi-Wan Kenobi

”Suostumme jatkamaan neuvotteluja, jos kahvia riittää.”

~Jan Bergholz, jämäkkä ykkös-Figaro neuvottelujen jälkeen.
Eternius III
Eternius III.PNG
Ensimmäinen kansalainen
vallassa 20082014 (1. kausi)
2049-2054 (2. kausi)
edeltäjä Dimensius II (1. kausi)
Eternius IV (2. kausi)
seuraaja Eternius IV (1. kausi)
Herra tupla-X (2. kausi)
syntyi 15. joulukuuta 1956 maapallon aikaa
GigaVillen synnytyssairaala
kuoli oli koomassa 2014-2049
-
puolue GigaCorpin pasifistinen puolue
Adam Electron levittämän propagandajulisteen kuva Eterniuksesta

Eternius III katkaisi GigaCorpin syöksykierteeksi nimitetyn ajanjakson, jonka aikana Ensimmäiset kansalaiset vaihtuivat tuhkatiheään (hallitsi poikkeuksellisen pitkään). Eternius III poisti kiinniottopalkkion röhmöfanteista ja neuvotteli useasti Verstaan Suurmestarin ja Kristalliritarin kanssa. Jotkut väittävät Eterniusta itse Kristalliritariksi. Rauhanomainen Eternius halusi tehdä GigaCorpista rauhaa ylläpitävän voiman universumissa (tosin hän ei poistanut palkkiota Teletronista, koska sitä pidettiin yleisesti suurimpana uhkana GigaCorpille ja muulle maailmalle sitten Nokian kännykkäpommitusten Toisessa Galaksin sodassa). Sellaiset sotaa ja kaaosta edistävät tahot kuin Teletron, tohtori Tuho, Kaaoksen Valtakunta ja Illuminati jyrähtivät moisesta rauhantavoittelusta välittömästi ja julistivat tappavansa Eterniuksen, joka kuitenkin selviytyi kaikesta kuin ihmeen kaupalla.

Valtakausi[muokkaa]

Verstas ei pitänyt Eterniuksen röhmöfanttipalkkioiden poistamisesta, mutta suostui järkevänä osapuolena kuitenkin neuvottelukutsuihin, koska Eternius tarjosi mokkapalaa ja kahvia - vieläpä täysin ilmaiseksi. Verstas ei kuitenkaan hyväksynyt Eterniuksen tarjousta universaalista rauhasta, sillä Verstaan pääelinkeino on jo vuosisatoja ollut sota. Eternius III ei kuitenkaan edeltäjänsä tapaan jättänyt Verstasta kylmästi oven taakse, vaan piti oven järkevästi jopa kylmänkin uhalla auki. Tästä ja mokkapaloista kiitollisena Verstas ei liittynyt Illuminatin Eternius vastaiseen rintamaan. Tuon kokouksen keskustelu löytyy kokonaisuudessaan ja salakielisenä täältä. Röhmöfantit eivät oikein tienneet mitä ajatella - olivathan he hyvillään heidän rauhaan jättämisestään, mutta toisaalta pahoillaan neuvottelusta Verstaan kanssa ja rauhantahtoisista, antimaailmanvalloitussalaliittomielisistä ajatuksista. Samalla Röhmöfantit olivat Illuminatin johtajia, joka on Eterniusta vastaan. Röhmöfantit itsessään eivät ole Eterniusta vastaan, mutta koska Illumati ei ole kokonaan heidän johdossaan heidän pitää olla Illuminatin kautta Eterniuksen vastaisia. Röhmöfantit kuitenkin koittaa lopettaa Illuminatin Eterniuksen vihaamisen. Jotkut tahot väittävät, että tämä saattaa jopa johtaa Illuminatin tuhoon, tai siihen, että Röhmöfantit eroavat Illuminatista. Tämä on ensimmäinen ristiriita Röhmöfanttejen ja Öhkömönkiäisten kesken. Kun VerCorpin pääjohtaja Jan Bergholz siirtyi Uskotuksi mieheksi, hänen tilalleen tuli Verner Gulppa, joka totesi, ettei Eterniuksen salamurha ole enää pois suljettu vaihtoehto. Eternius III rauhallisena miehenä häkeltyi tuosta negatiivisesta asenteesta ja kutsui sovintoneuvotteluja ajatellen Verstaan Suurmestarin ja Röhmöfantit luokseen kylään. Vierailu suoritettaisiin uudenmallisella Ferrari-avaruussukkulalla, jossa on ilmastointi ja stereot. Vierailulla tarjottaisiin kahvia ja mokkapaloja (taas). Ongelmana on miten pitää Verstas ja Röhmöfantit irti toistensa kurkusta, Eternius toivoo sovittavansa Röhmöfanttejen ja Verstaan välisen riidan. Verstaan Suurmestari taas toivoo saavansa apua Itcudia vastaan, josta on nyt tullut hänen suurin uhkaajansa ja tahtoisi myös saada neuvottelujen avulla aikaan liiton Illuminatia ja 12 Apinan veljeskuntaa vastaan. Saattaa olla, että neuvottelut saattavat päättyä Itcudin kuolemaan, Illuminatin hajoamiseen ja Verstaan Röhmöfantti vainojen lopettamiseen. Tämä juttu on siis lähes merkityksetön. Vierailu suoritettiin 10 joulukuuta 2006 ja neuvottelujen tulos on luettavissa allamainitusta osoitteesta.

Röhmöfanttisodan jälkeen Eternius johti GigaCorpin sisällisotaan Adam Electroa vastaan. Sota ei kuitenkaan toiminut hänen johdollaan ja Eternius sairastuikin sodan aikana vakavasti flunssaan. Hänet jäädytettiin odottamaan parempia aikoja, ja valtaan nousi toinen kansalainen Eternius IV. Flunssa kesti muutaman vuosikymmenen ja Eternius IV palasi tehtäviinsä vasta vuonna 2049 ja otti saman tien paikkansa GigaCorpin johtajana Toisessa Röhmöfanttisodassa.

Salaliittoteorioita Eterniuksesta[muokkaa]

Black.png Edeltäjä:
Dimensius II
Ensimmäinen kansalainen
GigaCorpin johtaja
Seuraaja:
Eternius IV (vt.)
Black.png Edeltäjä:
Eternius IV (vt.)
Ensimmäinen kansalainen
GigaCorpin johtaja
Seuraaja:
Herra tupla-X
GigaCorpin ensimmäiset kansalaiset
DoubleX.svg Jeesus - Eternius I - Eternius II - Herra tupla-X - Dimensius I - Dimensius II - Eternius III - (Eternius IV) - Eternius III - Herra tupla-X