Fisfendilus Majora

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Fisfendilus Majora
Fisfendilus majora.png
Koko nimi:Fisfendilus Hedix Neo-Sellixi Gigabytenion Megaterm Ultrastatica Majora
Tosinimi:Fisfendilus Majora
Laji: Majora
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: Eräs aamu kauan sitten
Syntymäpaikka: Teriversi
Suuntaumus: Järjestys
Voimaluokitus:Mahti
Tuhokapasiteetti:Semiuniversaali
Regeneraation taso:Keskinen jumalainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3, 4, 7
Liittolaiset: Universal Fighters, Universum Majora
Arkkiviholliset: Kaaoksen voimat, Kaaoksen Mestari
Saavutukset: Kaaoksen vastustaminen, 1337:na oleminen
Pilkkanimet: n00b; Fistendilus Majora, Fissendilus Majora... Onko se niin vaikea kirjoittaa?

Tämä sivu käsittelee Majoraa. Älä missään nimessä vandalisoi tätä sivua, tai huomaat pian olevasi vitunmoisessa lirissä.

“Majoroikaa, perkele!“

-Universum Majora

“Linkitä, tai tapan sinut, tuhoan kotiplaneettasi, räjäytän kotigalaksisi, rohmahdutan koko sen maailmankaikkeuden laidan niskaasi ja kiusaan koiraasi!“

-Fisfendilus Majora

Fisfendilus Majora on koko tunnetun Multiversumin paras taistelutaitojen harjoittaja. Hän on Teriversin nykyinen Majora ja Perimedil Majoran, Teriversin alkuperäisen omistajan, poika. Kävi nimittäin niin, että Perimedil Majora uhrasi olemuksensa tuhotakseen Ruumiillistuneen Kaaoksen, jolloin Teriversin omistajuus periytyi Fisfendilukselle. Fisfendiluksen äiti oli kuollut jo aikaisemmin; hän oli Universal Fightersin Magiajaoston aikaisempi kapteeni ja voimakas taistelija, mutta hän kohtasi liian pahan vastuksen ja menehtyi. Itse asiassa Fisfendilus oli vasta pieni vauva[1], kun hänen äitinsä kuoli. Sanotaan, että Fisfendiluksen äärimmäinen kaaosvastaisuus on saanut alkunsa hänen äitinsä ja isänsä kuolemista Kaaoksen ja sen palvelijoiden kynsissä. Hän on myös Universal Fightersin suurmestari. Ainoat Universumin sodat, jossa Universal Fighters on (Fisfendiluksen johdolla) ollut mukana, ovat Majora-sota sekä tietenkin Toinen Universumin sota.

Fisfendilus Majora ei ryyppää kuten Universum Majora tai Hjassan, mutta hän ei voi valittaa heille, koska silloin he vetäisivät tälle yhdessä turpaan. Fisfendilus Majoran heikkoutta ei tiedetä, mutta kaikilla on kuitenkin sellainen.

Kyvyt[muokkaa]

Fisfendilus Majora
Fyysinen voima:
100
Nopeus:
100
Ketteryys:
100
Aseeton taistelutaito:
100
Aseellinen taistelutaito:
100
Energianhallinta:
100
Taikuus:
100
Psioniikka:
100
Älykkyys:
90
Tiimityöskentely:
100
Muut kyvyt:
100


Fisfendilus Majoraa pidetään kaikista Majoroista parhaana taistelijana. Hän hallitsee kaikki Majora-tekniikat erinomaisesti, ja on kehitellyt käyttöönsä useita uniikkeja energianlähteitä, jotka kykenevät toimimaan kehuttavalla teholla monenlaisissa universumeissa. Tämän keinon avulla hän pystyy taistelemaan monessa eri universumissa, ja käyttämään energiatyyppejä, joita vastaan näiden universumien asukkaat eivät osaa kunnolla puolustautua. Pikaintegraation avulla hän pystyy sopeutumaan paljon tavallista nopeammin useiden eri universumien ominaisuuksiin.

Magian puolella Fisfendilus ei jää yhtään vähäisemmäksi; onhan hänen isänsä ollut loistonsa päivinä eräs multiversumin suurimmista maageista. Hän osa käyttää omanlaistaan Majoraalista taistelumagiaa, jonka luonne poikkeaa huomattavasti mm. Universumissa tuntemastamme taikuudesta. Tämä magia on nopeakäyttöistä ja monipuolista, ja perustuu todellisuusaaltojen manipulointiin, jotta haluttu saataisiin tapahtumaan.

Fisfendilus on myös erinomainen psionikko, ja osaa erinomaisesti sekä massiivisen mittakaavan telepatian että telekinesian. Hän osaa luoda voimakkaita psionisia suojauksia kaikenlaisia luotaus- ja manipulointiyrityksiä vastaan, ja osaa luoda psionisia suojamuureja, jotka pystyvät eristämään sisältönsä täysin ympäristöstään, myös energian ja taikuuden osalta. Hän osaa käyttää myös psionisia tuhohyökkäyksiä, jotka muistuttavat energiahyökkäyksiä, mutta koostuvat puhtaasta psi-voimasta ja ovat näkymättömiä.

Sekä aseettomassa että aseellisessa taistelutaidossa Fisfendilus on ekspertti. Hän pystyy käyttämään erinomaisesti hyvin monenlaisia aseita tehokkaimmilla mahdollisilla tavoilla, ja osaa aseettoman taistelun puolelta kaikki tunnetut taistelumuodot, mukaanlukien setänsä Universum Majoran kehittämän Juopon Nyrkin, josta hän on kehittänyt humalattoman muodon.

Fisfendilus Majora on hyvin älykäs taktisesti ja strategisesti, ja osaa kehitellä nopeita ja toimiva taktiikoita vihollisen tuhoamiseen. Hänellä on myös suuri määrä multiversaalia viisautta, josta tosin suurimman osan hän on säilönyt paperimuodossa Universal Fightersin kirjastoon, joka on eräs multiversumin suurimmista ja kattavimmista.

Viitteet[muokkaa]

  1. Normaaleilla, täysiverisillä Majoroilla ei ole lapsuutta, mutta puoliverisillä jälkeläisillä on.


Majoroihin liittyvät aiheet

Tärkeimmät Majorat:

Agrentine Majora | Candewran Majora | Cthalice Majora | Fisfendilus Majora | Leviathan Majora | Magius Majora | Othosak Majora | Perimedil Majora | Universi Majora | Universum Majora | Valthain Majora

Fuusiot:

Fisfendiversum Majora | Hjassiversum Majora

Henkilöt, joiden majorointi on keskustelussa:

Hjassan

Muut aiheet:

Majora-kieli | Majora-tekniikat | Bar Universi | Arkkioikeussali

Bee-pippeli.PNG Tämän artikkelin luojalta on loppunut mielikuvitus kesken. Valjasta oma luovuutesi ja pidennä artikkelia edes vähäsen. Jos teet tätä tarpeeksi, voit saada käyttäjänimesi tänne.