Harmaus

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Harmaus
Logo6.gif
Ulottuvuustyyppi: Sisäulottuvuus
Turvaluokitus: "Harmiton"
Alku: Ennen Mahtien Mittelöä
Omistaja: Rautakynsi
Asutus: norm. 10-20

Harmaus on Rautakynnen asuinpaikkana toimiva ulottuvuus. Harmaus on ulkonäöltään täysin väritön maailma, jossa taivasta peittävät alati lyijynharmaat pilvet ja valolla ei ole suuntaa (minkä ansiosta varjoja ei esiinny Harmaudessa). Harmautta ympäröivät korkeat tiettömät vuoret, joille menevä palaa aina takaisin lähtöpisteeseensä, valitsi hän minkä tien tahansa. Harmauden pääosan muodostaa Tyhjä Tasanko, jonka keskustassa sijaitsee Rautakynnen torni, josta Rautakynsi alati katselee koko universumin tapahtumia. Harmaudessa voidaan havaita myös manalohikäärmeitä, jotka toimittavat Rautakynnen asioita. Harmaudella on myös pieni vartiosto, jonka voimin rettelöitsijät voidaan heittää pois.

Manan ja energian tiheys on Harmaudessa poikkauksellisen suuri, johtuen Rautakynnen jatkuvasta läsnäolosta[1]. Tämän vuoksi taitavat maagit ja energian käyttäjät tulevat voimakkaammiksi Harmaudessa. Tätä voi hyödyntää avaamalla taistelun tuoskinassa ulottuvuusportin Harmauteen ja käväisemässä siellä palauttamassa voimansa. Tämä on mahdollista, sillä Rautakynsi ei ole ketään vastaan eikä rajoita ulottuvuudessaan kulkemista, kunhan porttia avatessa muistaa pyytää luvan. Harmautta sanotaan universumimme ulottuvuuksista kaikkein vakaimmaksi.

Harmauden kirjastoa pidetään kaikkeuden laajimpana, sillä sinne on koottu kaikki tunnettu ja tuntematon universaali tieto ja kaikki Katselijoiden raportit. Harmauden kirjasto sijaitsee Rautakynnen tornissa ja sen järjestyksestä vastaa Namu Yoko'zo. Harmauden kirjasto on pyyntöä vastaan kenen tahansa selattavissa. Kirjasto, koska se sisältää niin mielettömästi informaatiota, on sijoitettu lukemattomille ulottuvuudellisille silmukoille aika-avaruuden verkon poimuihin, minkä ansiosta se on ulkoa pieni, mutta sisältä valtavan suuri. Lähes yhtä mahtavana pidetään Universal Fightersin kirjastoa, joka on keskittynyt säilömään ikiaikaista sotatietoa ja raportteja erinäisistä maailmankaikkeuksista.

Viitteet[muokkaa]

  1. Rautakynsi, samoin kuin Universum Majora, Valon Herra, Nigel ja Ruumiillistunut Kaaos, "säteilee" ympärilleen voimaa tiettyjä määriä jatkuvalla syötöllä.