Hastromar

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Osa Hastromarin olemusta ja hänen autioittamaansa planeettaa.

Hastromar (Taivaan Peittävä Musta Pelko, Kirkuva Pimeys ja Ylpeä Korkeus) on yksi vähäisemmistä Suurista Muinaisista. Hän on Cthulhun palvelija, hänen elementtinsä on ilma ja kuoleman ja kärsimyksen aspektinsa ylpeys.

Hänen olemuksensa ilmenee paksuna, mustana pilvivaippana, joka kietoo kokonaisia planeettoja sisäänsä. Näin hän voi ottaa hallintaansa planeettojen sää- ja ilmastojärjestelmät. Hän voi myös vangita kokonaisia rotuja planeetoilleen tuhoamalla kaikki, jotka uskaltautuvat pilveen. Hänen alleen joutuneet planeetat lopulta kuolevat, kun niiden kasvit alkavat kuolla valon puutteesta; lisäksi hänen allaan kaikki kuollut mätänee hyvin hitaasti ja haisevasti. Hän matkustaa planeetalta toiselle kiertämällä ylempien ulottuvuuksien kautta ja ilmestyy kuin tyhjästä, odottamatta ja vailla varoitusta.

Voimat[muokkaa]

Tärkein Hastromarin yksittäinen voima on planeetanlaajuinen sää- ja ilmastonamipulaatio, jonka käyttämiseen hän on pistänyt hyvin paljon voimaa. Tästä aiheutuu se, että kun hän keskittyy planeettojen terrorisointiin, hänen täytyy keskittää lähes kaikki voimansa tähän aktiviteettiin ja jättää melkein kaikki muu silleen. Tehdäkseen jotain muuta hänen on vaihdettava olemuksensa hahmo keskitetymmäksi ja keskeytettävä säämanipulaatio. Muilta osin hänen voimansa ovat kuitenkin hyvin epäselvät normaalia telepatiakykyä lukuunottamatta.

Taikuus
Erinomainen taikuuden avulla tapahtuvassa säämanipulaatiossa, kuten jo aiemmin on kerrottu. Pystyy planeetanlaajuiseen säämallien muunteluun.
Psioniikka
Hallitsee ainakin perustyyppisen telepatian ja mielten taivuttelun.
Energiamanipulaatio
Taidoista ei ole toistaiseksi lainkaan varmaa tietoa.
Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.