Herra Tähti

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Herra Tähti
Herra tähti.PNG
Herrä Tähden puolustajiinliittymiskuva
Koko nimi:Bob DeNitro
Laji: ihminen
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Yhdysvallat
Suuntaumus: hyvä
Voimaluokitus:Alivam Biskatar
Tuhokapasiteetti:Rakennusten taso
Liittolaiset: Muut Puolustajat
Arkkiviholliset: Chasm
Saavutukset: Kuuluisa lapsinäyttelijä, Puolustajien jäsenyys, rakkaussuhde void-demonin kanssa
Pilkkanimet: Puhtopoju, tähdenlento

Herra Tähti eli oikealta nimeltään Bob DeNitro, on entinen näyttelijä ja lapsitähti, joka toimi Puolustajissa supersankarina vuosina 2062-2068.

Syntymä[muokkaa]

Bob DeNitro tienasi huomattavan omaisuuden alle kymmenvuotiaana perhe-elokuvissa, kuten Yksin Kotona 6 ja 7, sekä Beethoven 9. Hän oli myös Disney Channel-kanavan vakionäyttelijöitä 15-vuotiaaksi tullessaan, mainittakoon elokuva High School Musical 4: When Does The School End, josta hän oli ehdolla MTV-Movie Awardsien vuoden puhtaimmat hampaat-palkintoon.

Kaikki kuitenkin loppui, kun lapsuus loppui. 16-vuotiaana DeNitro alkoi ryypätä, polttaa, käyttää huumeita, ajella autolla ja ryypätä samaan aikaan ja huudella rivouksia pikkulapsille ennen kuin näytti televisiokameralle paljasta persettään. Tämän takia Disney sanoi irti DeNitron sopimuksen. DeNitro köyhtyi vähitellen, eikä enää tiennyt, mitä tehdä. Hän oli kaksikymmentävuotias ja takana olivat elämän parhaimmat vuodet. Itkiessään katuojassa Mulholland Driven laidalla, lensi yhtäkkiä tähdenlento hänen ylitseen. DeNitro toivoi voivansa palata julkkikseksi, jotta elämä olisi kuten se oli ja lupasi tästä lähtien olla vain puhtoinen, korrektisti puhuva ja ärsyttävä itsensä. Toive toteutuikin. Tähti, joka olikin meteoriitti, putosi hänen päälleen.

Meteoriitti koostui täydestä röhmöfantin ulosteesta, eli plutoniumista, mikä aiheutti DeNitrossa mutaation. Hän muuttui täydelliseksi mieheksi, poikabändin pojan kaltaiseksi kiiltokuvaksi, Herra Tähdeksi. Tämän ansiosta hänet liitettiin USA:n viralliseen supersankariryhmään Puolustajiin.

Katoaminen[muokkaa]

Puolustajat-uransa aikana Nitro otti osaa useampaankin skandaaliin. Uransa alun hän oli viaton nuorukainen, mutta vuosien aikana hänestä kehittyi joukolle oikea rasite. Hän rakastui Chasm-nimiseen void-demoniin, mikä aiheutti ongelmia. Nitro alkoi erään tehtävän jälkeen käyttää Nuke-nimistä huumetta, jonka avulla hän kykeni henkisesti siirtymään Tyhjyyteen, paikkaan, missä Chasm asui. Tätä jatkui vuosia ja KHV yritti pitää Tähden riippuvuuden salassa. Muut Puolustajat yrittivät saada hänet lopettamaan käytön, mutta turhaan, sillä he eivät tienneet syytä, minkä takia Tähti käytti Nukea. Jos he olisivat tienneet, että syy oli rakkaus, he olisivat luultavimmin yrittäneet ratkaista ongelman voimakeinoin.

Erään tehtävän aikana Chasm otti Tähden panttivangiksi yrittäessään valloittaa maailman. Hän imi Tähden voimat pois ja vaikka muut Puolustajat saivatkin hänet pelastettua, tunsi Tähti elämänsä olevan jälleen lopussa, sillä hän oli tehnyt samat virheet kuin silloin aikanaan 16-vuotiaana, jolloin oli viimeksi menettänyt kaiken. Hän katosi sen yön jälkeen salaperäisesti ja ajautui kaduille juopoksi. Etsinnöistä huolimatta häntä ei löydetty ja jo vuonna 2069 KHV julisti hänet virallisesti kuolleeksi.

Ulkonäkö ja Voimat[muokkaa]

HUOM: Seuraava osio käsittelee Tähden voimia aikavälillä 2062-2068. Nykyään hänellä ei enää ole niitä

Herra Tähti
Fyysinen voima:
15
Nopeus:
25
Ketteryys:
22
Aseeton taistelutaito:
10
Aseellinen taistelutaito:
5
Energianhallinta:
19
Taikuus:
0
Psioniikka:
0
Älykkyys:
10
Tiimityöskentely:
20
Muut kyvyt:
10


Ulkonäöltään Herra Tähti on kuin suoraan uransa huipulla olevasta poikabändistä: aurinkolasipäinen ja vaaleahiuksinen nuorukainen, jonka hampaat ovat valkoisemmat, kuin lumi tai pilvet. Hänen superpukunsa on pääosin valkoinen, toppauksista, vyöstä ja saappaista se on kultainen. Hänellä on myös valkoinen viitta.

Herra Tähti kykenee lentämään, kuten Kapteeni Aurinkokuntakin, eli saasteitta, mutta erona on se, että Herra Tähti jättää jälkeensä valkoisen vanan taivaalle, kuin tähdenlento tai päivisin suihkukone. Hän kykenee ampumaan käsistää valkoisia säteitä, jotka päästävät osuessaan viholliseen kristallihelähdyksen kaltaisen vienon äänen.

Heikkoutena Herra Tähdellä on se, ettei hän kestä likaisuutta tai pimentoa. Hän ei voi mennä esimerkiksi maakoloihin, sillä sinne hän kuolisi. Tähti tarvitsee auringonvaloa elossa pysyäkseen tai vaihtoehtoisesti salamalojen loistetta, jossa hän selviää öisin. Tähti voi kuolla siihen, että hänen vitivalkoiseen pukuunsa tulee tahra, sillä se syövyttää hänet elävältä. Siksi hänellä onkin aina mukanaan varustevyössään sumutepullollinen fairya kaiken varalta.

Naissuhteet[muokkaa]

Herra Tähti koki uransa aikana kaksi merkittävää rakastumista kahteen täysin erilaiseen naiseen.

Chasm[muokkaa]

Herra Tähden ensimmäinen rakkaus oli kuudes void-demoni, Chasm, joka hänen epäonnekseen ei havitellut suhteesta muuta kuin omaa hyötyään ja hieman huvitusta iltapäiviensä ratoksi. Lopulta Tähti näki totuuden rakastamastaan naisesta ja sanoi suhteen irti vahingoittamalla naistaan pahimmalla keksimällään tavalla kostoksi Chasmin tuskaisasta kidutuksesta.

Yamizu[muokkaa]

Herra Tähden toinen, "epävirallisempi" rakkaus kohdistui Takatsuke Yoko'zon tyttäreen Yamizuun, joka oli auttamassa Puolustajia hänen pelastamisessaan Chasmin kynsistä. Yamizu oli kaunis ja hellän näköinen nainen, jonka kanssa Tähdellä olisi parempina aikoina kehittyä mukava suhde, mutta Chasmin kanssa kokemansa pettymyksen takia Tähti ei enää halunnut joutua rakkauden uhriksi, vaan katosi jäljettömiin päätyäkseen myöhemmin katuojaan kerjäämään rahaa huumeisiin.