Herra tupla-X

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
DoubleX.svg
KULUTTAJAT! – Tämä artikkeli kuuluu GigaCorpin vaikutuspiiriin ja sitä valvotaan tarkasti sen toimesta!
Herra tupla-X
Mr double-X.png
Ensimmäinen kansalainen
vallassa 2005-2006 (1. kausi)
2054- (2. kausi)
edeltäjä Eternius II (1. kausi)
Eternius III (2. kausi)
seuraaja Dimensius I (1. kausi)
syntyi tuntematon (liikaa aikamatkustusta)
tuntematon (ks. edell.)
kuoli 26. marraskuuta 2006
DiviDim-labra
puolue Universalistit

”Sattumaako?”

~Röhmöfantti

”Ei suinkaan, ei...”

~Tohtori Tuho

”Me teimme sen!”

~Verstas

Herra Tupla-X oli/on/tulee olemaan[1] GigaCorpin merkittävin ja vaikutusvaltaisin ensimmäinen kansalainen. Katkaisi/katkaisee/tulee katkaisemaan heikkojen ja mitättömien Eternius-hallitsijoiden kauden. Komensi/komentaa/tulee komentamaan suunatonta tähtituhoojalaivastoa ja ohjaili/ohjailee/tulee ohjailemaan universaalia pörssiä. On äärettömän pitkäikäinen. Osasi/osaa/tulee osaamaan käyttää taikuutta. Osasi/osaa/tulee osaamaan ohjailla toisten mieliä ja lukea ajatuksia. Näki/näkee/tulee näkemään kymmenen vuoden päähän tulevaisuuten. Osasi/osaa/tulee osaamaan matkustaa ajassa. On luonut planeetta X:n. lempipeli on universaalishakki. Lempicocktail Bar Universissä oli/on/tulee olemaan Drinker's Delight.

Asemansa GigaCorpin merkittävimpänä johtajana vuoksi Herra Tupla-X on luokiteltu Mainoriksi, sillä hän kykenisi teoriassa GigaCorpin huippuaikojen avaruuslaivastolla tekemään semigalaktisen tason tuhoa ympäri koko Linnunrataa.

Elämä[muokkaa]

Kronosfäärin keksiminen[muokkaa]

Herra Tupla-X:n syntymäaika on tuntematon, mutta hänen elämänsä nykyisen laatuisena katsotaan alkaneen, kun hän keksi aikamatkustukseen käytettävän Kronosfäärin. Tupla-X:n seuraavien aikamatkojen jälkeen on ollut selvää, että Kronosfääri on GigaCorpista katsoen ollut aina olemassa, vaikka se keksittiinkin todellisuudessa GigaCorpin historian puolivälissä (Sitä kutsutaan paradoksiksi!). Herra Tupla-X tapasi menneisyydessä useita ennen maailmankaikkeudessa vaikuttaneita henkilöitä, kuten Hjassanin, ja oppi paljon elämästä.

Ensimmäinen kansalaisuus ja kuolema[muokkaa]

Tupla-X on yksi GigaCorpin historian myyttisimpiä hahmoja ja siksi olikin odottamatonta, että hänet valittiin Ensimmäiseksi kansalaiseksi vasta vuonna 2005. Valtakausi oli kuitenkin lyhyt, sillä kun edelleenkin tekniikasta kiinnostunut Tupla-X yritti luoda itselleen kloonin DiviDim-laboratoriossa voidakseen edelleenkin jatkaa sekä keksijänä että Ensimmäisenä kansalaisena, sattui onnettomuus. DiviDim-laboratorio räjähti ilmaan. Tapahtuman olosuhteet ovat edelleenkin hämärät, sillä sekä Illuminati, Verstas, Microsoft, tohtori Tuho että DiviDim 1.4:n tekoälysofta myönsivät olleensa syyllisiä tekoon, eikä tuolloin ollut enää mahdollista selvittää, kuka hemmetti noista sen teki!

Tupla-X ei kuitenkaan teknisesti ottaen kuollut. Hän fissioitui Kristalliritariksi ja Tohtori Tuhoksi ja nämä kaksi toistensa nemesistä jäivät nyt elämään maailmaan. Tämä mahdollisti myöhemmin hänen paluunsa.

Paluu[muokkaa]

Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.

Toinen valtakausi[muokkaa]

Herra Tupla-X:n toinen valtakausi oli paljon pidempi kuin ensimmäinen. Se jatkuu edelleen 2070-luvulla.

Kyvyt[muokkaa]

Herra Tupla-X (kyberpuvussa)
Fyysinen voima:
12
Nopeus:
15
Ketteryys:
10
Aseeton taistelutaito:
10
Aseellinen taistelutaito:
40
Energianhallinta:
20
Taikuus:
20
Psioniikka:
15
Älykkyys:
97
Tiimityöskentely:
90
Muut kyvyt:
40


Kyberneettiset implantit
Herra tupla-X:n kehoon eri puolille on asennettu bioteknologisia ja kyberneettisiä implantteja. Näkyvin ja tärkein "lisäosa" on hänen mekaaninen oikea käsivartensa, joka on tunnettu lukemattomista varusteistaan. Hänen veressään on myös nanobotteja. Puoliorgaanisen, itsekorjautuvan rakenteensa ansiosta Herra tupla-X:n implantit saavuttavat erinomaisen kestävyyden.
Kvanttipanssaroitu taisteluasu
Tarvittaessa Herra tupla-X voi ottaa käyttöön kvanttipanssarilla päälystetyn taisteluhaarniskan, joka parantaa hänen ruumiinsa ja bionisten implanttiensa suorituskykyä ja suojaa hänen kehonsa ulkoisilta hyökkäyksiltä.
Turbolaserkeskityksen järjestäminen minne tahansa
Ottamalla yhteyden GigaCorpin avaruuslaivastoon Herra tupla-X pystyy komentamaan haluamaansa kohteeseen keskityksen turbolaserkanuunoilla kiertoradalta.
Oikean käsivarren aseet
Aktivoimalla oikean käsivartensa asemoodiin, Herra tupla-X pystyy käyttämään esimerkiksi miniydinohjuksia ja -protonitorpedoja tai ampumaan pumppulaserilla.
Energiahyökkäykset
Herra tupla-X on myös harjaantunut käyttämään erilaisia energiatekniikoita. Hänen on nähty esimerkiksi manaavan esiin suojakentän todellisuusenergiasta ja käyttävän sinistä perusenergiaa keskitason sädehyökkäyksiin.
Avaruudessa selviytyminen
Kyberneettisten parannuksiensa ansiosta Herra tupla-X pystyy selviytymään avaruuden tyhjiöstä ja kosmisesta säteilystä.
Puhujan lahjat
Pitäessään puhetta Herra tupla-X:n on huomattu olevan niin vakuuttava, että hänestä on sanottu: "Joku muu voi saada siniraitaseepran uskomaan, että sillä ei ole jalkoja, mutta vain Herra tupla-X voi pistää sen kävelemään vielä senkin jälkeen."

Oikean käsivarren varusteet[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. Aikamatkustuksen aiheuttamaa aikamuotokaaosta.
DoubleX.svg Edeltäjä:
Eternius II
Ensimmäinen kansalainen
GigaCorpin johtaja
Seuraaja:
Dimensius I
GigaCorpin ensimmäiset kansalaiset
DoubleX.svg Jeesus - Eternius I - Eternius II - Herra tupla-X - Dimensius I - Dimensius II - Eternius III - (Eternius IV) - Eternius III - Herra tupla-X


Katso myös:[muokkaa]