Ilumine Cintillar

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Ilumine Cintillar
Ilumine.png
Monet eivät uskoneet, että tuo tyyppi voi repiä heiltä suolet ulos paljain käsin. He ovat kaikki kuolleita.
Tosinimi:Ilumine Cintillar
Laji: konstrukti
Sukupuoli: näennäisesti mies
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Ykkönen
Suuntaumus: Pahuus
Voimaluokitus:Mainor
Tuhokapasiteetti:galaktinen
Regeneraation taso:Korkea korkea taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3, 4
Liittolaiset: Nigel
Arkkiviholliset: Valon Herra, Magna Prime
Saavutukset: Hyvisten hämääminen useaan otteeseen
Pilkkanimet: Kakkosessa näitä on lukuisia vähemmän mairittelevia

Ilumine Cintillar on toinen Pahuuden Mainoreista, ja luultavasti eräs Universumin petollisimmista olennoista ikinä.

Ilumine luotiin sen jälkeen, kun aikaisempi Pahuuden Mainor, Czar, oli heikentynyt merkittävän onnettomuuden seurauksena[1], jolloin Pahuus oli alakynnessä muihin Suuntaumuksiin. Itse Nigel päätti korjata asian ja vetäytyi laboratorioonsa. Tällä kertaa hän päätti kuitenkin ottaa tyystin erilaisen lähtökohdan alaisen luomiseen. Tavallisestihan pahuuden herrat tunnistaa kilometrien päästä pahoiksi: He pukeutuvat mustaan, nauravat hullua naurua, kantavat pääkallokoristeita tai muuta yhtä typerää ja ylipäätään käyttävät kaikkea stereotyyppisen pahaa, kuten kuolema-manaa, mustaa energiaa tai taikalatauksesta rätiseviä, mustanpuhuvan mana-auran ympäröimiä tuomion taikasauvoja. Tällä kertaa Nigel kuitenkin lähestyi alaisen luomista toiselta kantilta: entäpä jos kaikki tälläiset tiputtaisi pois, ja pahan ytimen ympärille sen sijaan kasaisi kerroksen stereotyyppisen hyviä ominaisuuksia - valomagiaa, valkoista energiaa, sädekehiä, sulkasiipiä ja valkoisia vaatteita kultareunuksin? Varmasti tuloksena olisi jotain paitsi rajojarikkovaa, myös sanomattoman petollista ja oiva ase Kakkosen toopeja vastaan, jotka eivät näe pintaa pitemmälle. Näin ajatuksin Nigel alkoi työhön, ja työskenteli pitkään ja hartaasti laboratoriossaan. Sitten koitti se päivä, jolloin uusi luomus räpytteli suuria, kosteita, säihkyvänsinisiä silmiään ja nosti hentoisen näköistä, valkean vaatteen peittämää ruumistaan ensimmäistä kertaa laboratorion pöydältä. Ilumine Cintillar oli syntynyt.

Silmiä hämäävän peitteen lisäksi Nigel antoi Iluminelle myös kyvyn peittää hyvin pätevästi oma paha energiasignaalinsa, täten antaen ulos ainoastaan muihin, tavallisesti hyvään yhdistettyihin energia- ja manatyyppeihin viittaavia signaaleja. Ensimmäisenä tehtävänään Ilumine lähetettiin koeluontoiselle vakoilu- ja salamurharetkelle Kakkoseen. Tämä operaatio oli menestys, joka ylitti jopa Nigelin odotukset. Hyvisten herkät sydämet olivat suorastaan sulaneet suloisen näköisen arkkipaholaisen edessä, ja Ilumine oli lähes estämättä päässyt kulkemaan Kakkosessa, keräämään tietoja ja murhaamaan sovitut henkilöt ennen poistumistaan.

Monesti sen jälkeenkin Ilumine on onnistunut jallittamaan Kakkosen asukkaita, vaikka turvatoimia on kiristetty, ja Kakkosen puolustajia ja asukkaita on varoitettu Iluminen petollisuudesta. Iluminen muunneltavissa oleva ulkomuoto ja viattoman oloisuus ovat kuitenkin vieneet turmioonsa monta hyvää soturia ja kansalaista, ja tuleva vielä varmasti monia lisää viemään.

Ulkonäkö[muokkaa]

Eräs Iluminen lukemattomista valemuodoista, joita hän käyttää hyvisten hämäämiseen[2].

Iluminen ulkonäkö on tärkeä osa hänen pettävyyttään. Hänen ruumiinsa muistuttaa nuoren pojan ruumista, ja hänellä on useita pareja enkelimäisiä, sulkaisia siipiä. Hänen tukkansa on kellanvaalea, ja hän käyttää valkoista vaatetta. Hänen silmänsä ovat suuret, uteliaan näköiset ja väriltään kauniin taivaansiniset. Sen jälkeen, kun Kakkonen tuli tietoiseksi hänen olemassaolostaan, hän on ottanut käyttöön myös koko joukon muita, yhtä valheellisen hellyyttäviä muotoja - hänen petollisuutensa osa on massiivinen ulkonäön muuntelukyky.

Persoonallisuus[muokkaa]

Ensisilmäyksellä Ilumine vaikuttaa ilomieliseltä, sinisilmäiseltä ja uteliaalta. Tämä on kuitenkin yhtä paljon peitettä kuin mitä hänen ulkonäkönsä. Tosiasiassa Ilumine on absoluuttisen kylmä, tunteeton ja julma; hän kuitenkin pitää yllä lapsenomaista peitepersoonallisuuttaan jopa vastustajaa säälimättömästi kiduttaessaan, näin heittäen heidän mielensä täydelliseen epätasapainoon. Ilumine on surmannut jo useita merkittäviäkin hyvyyden edustajia sen takia, että nämä eivät ole halunneet taistella, vaan ovat yrittäneet käännyttää häntä, tai nämä eivät ole hyökänneet täysillä voimilla.

Kyvyt ja voimat[muokkaa]

Ilumine Cintillar
Fyysinen voima:
65
Nopeus:
80
Ketteryys:
80
Aseeton taistelutaito:
65
Aseellinen taistelutaito:
55
Energianhallinta:
80
Taikuus:
75
Psioniikka:
70
Älykkyys:
85
Tiimityöskentely:
50
Muut kyvyt:
80


Toisin kuin megatason pahoilla herroilla yleensä, Iluminen voimat perustuvat suurimmilta osin tavallisesti hyvyyteen yhdistetyistä taidoista.

Energiamanipulaatio
Ilumine osaa käyttää erinomaisesti valkoista, valo-, olevuus-, rakkaus- ja iloenergiaa. Lisäksi hän osaa värienergioita sekä aika- ja avaruusenergiaa, mutta hyviksille vittuillakseen hän suosii "valkeita taitoja" neutraalien yli. Pahuuden läpitunkeman ytimensä ansiosta hän osaa käyttää myös pahuusenergiaa, mutta Ilumine säästää sen käytön erikoistapauksiin.
  • Hearts - Käyntää käänteistä rakkausenergiamanipulaatiota ja heikentää vastustajan positiivisiä tunteita ja sitä kautta osin myös heikentää tätä yleisesti.
  • Grand Lights - Valoenergiahyökkäys, joka perustuu suureen massaan pallomaisia valoenergiahyökkäyksiä, joita Ilumine ohjaa etäältä.
  • Stardust - Ilumine kasaa kämmenelleen kasan subatomisia valoenergiapartikkeleita, jotka hän sitten puhaltaa kämmeneltään matkaan kuin kimaltavan pölyn. Valopartikkelit etsiytyvät vastustajan heikkoihin kohtiin ja räjähtävät yllättävällä voimalla[3].
  • Stardust Rain - Edellinen tekniikka paljon laajemmassa mittakaavassa. Levittää "tähtipölyä" massiivisia määriä hyvin laajoille alueille.
  • Genesis Shield - Voimakas valoenergiakilpi.
Taikuus
Samalla tavalla kuin energiassa, Ilumine suosii "valkeaa magiaa": valon ja elämän manatyyppejä. Näiden lisäksi hän pystyy kyllä mielen, voiman ja muiden elementaalityyppien käyttämiseen, mutta nuo kaksi ovat hänen suosikkejaan. Ja jälleen kerran, kiitos pahan ytimensä, osaa käyttää pahuusmanaa.
  • Ultimate Purification - Äärimmilleen viritetty pyhä valoloitsu, joka sallii ainoastaan täysin virheettömän hyvien kohteiden selviytyä, ja kärventää kaikilta muilta lihan luista.
  • Overheal - Käyttää ylimääriä elämä-manaa, jolloin vastustajan ruumiin luonnollinen paraneminen moninkertaistuu massiivisesti ja muuttuu hallitsemattomaksi. Useimmiten vastustaja kuolee esimerkiksi omien solujensa hallitsemattomaan jakaantumiseen tai hänen ruumiinsa yksinkertaisesti pystymättä kestämään massiivisen nopeaa "paranemista".
Psioniikka
Ilumine on taitava telepaatti. Hän käyttää psioniikkaa lähinnä hämmentämään vastustajaa syöttämällä tämän aivoihin hänen valheellista ulkomuotoon tukevia, vaivihkaisia ajatuksia, mikä heikentää vastustajan taistelutahtoa.
Aseeton kamppailu
Petollinen tälläkin alalla; vaikka Iluminen hento ruumis saa vastustajan luulemaan tätä fyysiesti heikoksi, näin ei ole asia. Ilumine on melkoisen tappava myös fyysisessä kamppailussa, ja keskittyy iskemään nopeasti varomattoman vastustajan heikoimpiin kohtiin. Hän myös käyttää sulkasiipiään mm. näköesteinä tai heikompien iskujen torjumiseen.
Muodonmuutostaito
Iluminen ulkoasu on täydellisen muunneltavissa oleva; tämä on osa petollisen ulkomuodon ylläpitämistä.

Viitteet[muokkaa]

  1. Czar ei alunperinkään ollut kuulunut Mainorien huipulle.
  2. Tämä kyseinen muoto on perintöä Nigelin kukon hahmosta.
  3. Hiukkasten energiatiheys on hyvin korkea.