Itcud

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
WikiCorp.GIF Tämä hömppäartikkeli ei ole yhteensopiva Hömppäpedian kaanonin kanssa.
Tämä artikkeli ei synkkaa muiden kaltaistensa kanssa. Saata se oikeaan tilaan. Tarkempaa erittelyä voit yrittää etsiä keskustelusivulta.
Itcud rannalla paettuaan Suurmestaria.

Itcud, eli Jonne Dahl (s.32-k.2006 ja s.2006-k.2007 ja vielä s.2007 ja kuollut ja syntynyt vielä senkin jälkeenkin useasti) oli Verstaan Suurmestarin neuvonantaja ja on suuri valkohuppuisten klaanilaisten sekä natsien ystävä. Akateeminen koulutus Kaaosteoreettisesta matematiikasta ja Texas Hold'emista tulivat GigaVillen yliopistosta. Hän kärsii tutkimuksistaan johtuen armottomasta pelihimosta, jonne hän tuhlasi aikoinaan päivittäin Verstaan ja myöhemmin Illuminatin rahoja. Hänellä on myös tapana lavastaa kuolemansa, joko selvitäkseen hengissä tai paetakseen velkojiaan. Hän kuoli 2. joulukuuta 2006 Inkvisition tekemään iskuun ja nousi kuolleista viikon päästä. Itcud inhoaa yli kaiken tummaihoisia, mustarastaita, mustikoita ja Nokian kumisaappaita. Näitä asioita yhdistää vain väri. Itcud tunnetaan Auzchtwitzin keskitysleirin kokkihattuhamsterien murhien toimeenpanijana. Hän oli välikappaleena hamstereiden ja suurmestarin välillä. Verstaan Suurmestarin ja Itcudin välit ovat kireät. Tuo johtuu siitä, että Suurmestari tukee Hyönölän pahoja poikia ja Itcud Maskilan Mafiaa Suomen suuressa mafiasodassa.

Itcudin sihteeri on Figaro.

Itcudin murhayritys[muokkaa]

Viimeinen Kennedy, yksi Verstaan pahimmista vihollisista, yritti Itcudin murhaa 25. marraskuuta 2006. Kennedy oli saanut selville Itcudin henkilöllisyyden pitkällisten lahjuks... siis tutkimusten päätteeksi. Verstaan Suurmestarin henkilöllisyys on tiedettävästi Kennedylle vielä avoinna. Itcud oli sinä iltana illastamassa italialaisessa ravintolassa, jonka omistaa Maskilan Mafia, Itcudin suosima iskuryhmä. Kennedy asteli sisään ravintolaan ja järjesti ikävän verilöylyn. Kennedyn poistuessa hän tiesi saaneensa jokaisen baarissa hengiltä, lukuunottamatta Itcudia, jonka epätodennäköinen selviytyminen tulee innoittamaan verstaalaisia vielä vuosikausia. Itcud kiidätettiin sairaalaan, jossa hän on vieläkin.

Jonne Dahl[muokkaa]

Tiedosto:41153395 premierelucas203afp.jpg
Star Wars-fanina tunnettu Itcud saapui oikeudenkäyntiin tiukassa vartioinnissa.

Osasto 6 järjesti Maskilan Mafian ravintolaan -06 marraskuussa ratsian, jonka tarkoituksena oli napata Verstaan Suurmestari. Suunnitelma epäonnistui, sillä pidätetty Jonne Dahl ei ollutkaan Suurmestari, vaan tämän uskottu mies, eli Itcud! Tälläkin hetkellä Itcud, alias Jonne Dahl on vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiään. Vankeudessa ollessaan hän kirjoitti ensimmäisen kirjansa, Kaapissa on pimeää, jota myytiin Maskilan Mafian ja Verstaan piirissä huomattavia määriä. Myös ulkopuolisia kiinnosti tuo teos.

Kun oikeudenkäynti vihdoin koitti, Verstas tuki miestään mäessä. Todistajat katosivat salaperäisesti, tuomari sairastui kuppaan ja eräs valamies kuoli karmeasti, kun sattumalta tiellä joutunut flyygeli jyräsi hänet. Jonne Dahl vapautettiin rikoksista ihmisyyttä vastaan ja siirtyi takaisin Verstaan läheisyyteen. Dahl itse väittää edelleenkin, ettei ole Itcud. Tuota aihetta hän käytti kirjassaan Paskanmarjat.

Menestysteos[muokkaa]

Itcud keksi piakkoin huonommin menestyneen kirjansa Paskanmarjat jälkeen, että hänen tulisi luoda jotakin vallankumouksellista. Niinpä hän loi teoksen Salaliittoni, jossa hän kertoi Verstaan salaisen historian ja paljasti useita suuria salaisuuksia. Itcud piiloutui kirjan julkaisemisen jälkeen, ilmeisesti puunrunkoon, eikä ole suostunut tulemaan ulos, ainakaan ilman riutumista. Kuitenkin kirjasta tuli menestys ja Osasto 6 varasi sen koko ensimmäisen painoksen tutkimuksiinsa. Salaliittoni sisälsi useita paljastuksia Verstaan sisäisistä ongelmista ja teoista, joista ei ole puhuttu. Dahlin kirja on tämänhetkinen bestseller ympäri maailmaa, ja myi heti ensimmäisenä ilmestymispäivänään platinalevyn, mikä on harvinaista kirjalle. Kirjailija Dahl myös voitti Pulitzer-palkinnon parhaasta tutkivasta kirjasta. Arvostelijat kuitenkin lyttäsivät Salaliittoni, ja se onkin yksi syy, miksi siitä tuli suuri hitti. Verstas on ilmoittanut vihaavansa teosta ja todennut sen jokaisen lauseen vääräksi. Kaikki tapahtui heidän mukaansa pahemmin.

Luvut[muokkaa]

  1. Yhteinen asia (La Cosa Nostra)
  2. Kävely järvellä (Children of Bodom)
  3. Suurmestari (The Godfather)
  4. VerCorp. (Firma)
  5. Jan Bergholz (Stupido)
  6. Alue 52 (Behind the scenes)
  7. Osasto 6 (M.I.B)
  8. Minä (Pentito)
  9. Salaliittoni (Bad Idea)
  10. Sota (Medal of Honor)) Röhmöfanttisodan jälkeen lisätty luku

Kuolema[muokkaa]

Itcud uskoi olevansa turvassa pienessä puunrungossaan, ja oli jo niinkin varma, että alkoi hekottaa onnistumistaan. Se oli huono idea, sillä Inkvisition johtaja Verner Gulppa oli juuri sillä hetkellä tupakkatauolla puun juurella. Itcudin kuolema tapahtui nopeasti. Gulppa kaatoi puun juurelle bensiiniä ja sytytti sen palamaan, tavoitteenaan savustaa Itcud ulos. Ikävä kyllä Itcudin italialaiset housut jäivät kiinni puunrunkoon, eikä hän saanut niitä repimättä irti. Hän siis paloi elävältä puunrunkoon. Tämän seurauksena uutta sihteeriä on jo alettu etsiä. Ehdokkaina ovat niin ikään tappaja Verner Gulppa ja VerCorp.in pääjohtaja Jan Bergholz. Kun Itcudin korventunut ruumis laskettiin hautaan, soitettiin hautajaismarssina Itcudin omasuosikki, "Eihän elämästä selviä hengissä".

Paluu[muokkaa]

Sitten eräänä päivänä hän palasi. Itcud ei ollutkaan kuollut puunpalamisessa, vaan oikeastaan hän oli joutunut pahalaatuiseen kataleptiseen tilaan (Hän oli siis kuollut, muttei kuitenkaan). Itcud marssi tömistellen VerCorp.iin ja huomasi firman koneella käydessään, että JAT oli poistanut hänen kirjaansa Salaliittoni käsittelevän artikkelin. Tuo sai Itcudin epäilemään, että JAT:kin saattaa olla verstaalainen. Itcud alkoi oitis palattuaan suunnitella Verstaan Suurmestarin murhaa.

Liittolaisuus röhmöfanttien kanssa[muokkaa]

Myöhemmin Itcud liittoutui röhmöfanttien kanssa saadakseen vahvoja liittolaisia Verstaan Suurmestarin surmaamiseen. Röhmöfanttit asettivat Itcudin Illuminatin toimintapäällikön virkaan. Tässä asemassa Itcud pystyi suunnittelemaan ja toteuttamaan lukuisia salamurhayrityksiä. Itcud alkoi myös vahvasti toimia 12 Apinan veljeskunnan kanssa yhteistyössä. Iskun uskotaan tapahtuvan 10 joulukuuta 2006, kun Verstaan Suurmestari ja röhmöfantit matkustavat GigaCorpiin neuvottelemaan mahdollisesta aselevosta. Röhmöfanttien ja Verstaan kesken käydyissä neuvotteluissa 9-10.12.2006 päätettiin kuitenkin, että Itcud luovutetaan Verstaalle.

Pako[muokkaa]

Aiheesta lisää: Ensimmäinen Röhmöfanttisota

Itcud ei kuitenkaan suostunut lähes varmaan kuolemaan, vaan komensi Illuminatin liikkeelle. Parissa päivässä Illuminati tuhosi kaikki yhteytensä röhmöfantteihin ja siirtyi itsenäiseen toimintaan, tähtäämään yksin maailmanvalloitukseen. Tästä Verstas ei pitänyt, sillä Illuminatin maailmanvalloitus suunnitelmat menivät pahasti heidän maailmanloppu-suunnitelmiensa tielle.

Pelurin luonne[muokkaa]

Itcud tuomittiin rikoksistaan sodan aikana sähkötuoliin, mutta hän pelastui pelurinluonteensa takia. Hän söi viimeiseksi ateriakseen kanaa, ja kuoli, mutta nousi haudastaan paria viikkoa myöhemmin. Selityksenä on se, että kertoimella 1:100 000 juuri kana voi pelastaa sähkötuolikuolemasta parin viikon viiveellä.

Kuritushuonetuomio[muokkaa]

Kun Itcud oli selvinnyt Kuolemantuomiostaan ja paennut maasta, hän haki turvapaikkaa GigaCorpista. Eternius III suostui ilomielin tuomitsemaan omien lakiensa mukaan Itcudin kuritushuoneelle ja kylkiäisenä Eternius tarjosi Itcudille mokkapalojaan. Kuritushuoneella ollessaan Itcud tyytyi raapustelemaan sellinsä seinämiin päivä päivältä vainoharhaisemmiksi muuttuvia sepustuksia. Itcudia altistettiin päivittäin aivopumpulle ja psykobiologiselle molekyylihalkaisulle jotta hänen psykologinen profiilinsa saataisiin selville. Tottahan tämän ohessa saatiin selville myös Itcudin ajatusten ja muistojen syvimpiä salaisuuksia (seksifantasioita, unelmia, koulumuistoja, homopornoa...), mutta puhtaan tieteellisen informaation rinnalla nämä seikat olivat merkityksettömiä. Itcudin salaisuudet heivattiin suoraan GigaFilesin Ö-mappiin.

Uusi Pako[muokkaa]

Eihän Itcud siellä kuritushuoneella tietenkään kauaa istunut vaan pakeni heti, kun vartijat huolimattomuuksissaan unohtivat piinapenkin lukot auki. Itcud onnistui pakenemaan Kronosfäärin avulla menneisyyteen, jossa hän yrittää päästä jälleen Illuminatin toimipäälliköksi. Tätä edistääkseen hän palkkasi 12 apinan veljeskuntan ja Viimeisen Kennedyn tappamaan The Leaderin. Tosin Itcudin ÄO oli aivopumppauksen seurauksena laskenut kolmeentoista, mistä Eternius lausahti: "Pääsimme tavoitteeseemme!"

Liittolaisuudet vähän kaikkien kanssa[muokkaa]

Koska Leaderin etsinnät eivät tuntuneet tuottavan tuloksia, päätti Itcud lyöttäytyä yhteen vanhan ystävänsä Adam Electron kanssa. Tästä seurauksena oli GigaCorpin sisällissota, jonka jälkeen Itcud tuomittiin jälleen sotasyyllisenä.

Sen jälkeen Itcud liittoutui yhteen K-Lähteen kanssa ja komensi tämän armadaa GigaCorpin piirityksessä Psi-Sodan aikana. Tämäkään ei oikein toiminut, sillä Itcud silvottiin sodan päätteeksi. Adam Electro tosin kokosi hänet kasaan ennen kuin itse kuoli tapaturmaisesti verstaalaisten luoteihin. Itcud itse pääsi pakenemaan Plutoon.

Plutossa Itcud oli vankina viisi vuotta K-Lähteen kanssa. He tulivat hulluiksi ja loivat aluksi ajatusleikkinä uskonnon, joka kuitenkin kasvoi lopulta maailmanvalloitus suunnitelmaksi. Kun K-Lähde ja Itcud vihdoin pääsivät maahan, he perustivat yhdessä uskontonsa, Ceregonismin, joka taisteli Illuminatin ja Nokian puolella Toisessa Röhmöfanttisodassa. Sodan jälkeen, vaikka Itcud olikin yllättäen jälleen häviäjän puolella, häntä ei kuitenkaan tapettu. Hänelle annettiin lupa jatkaa yhdessä K-Lähteen kanssa Ceregonismin johtajana.

Kirjallisuutta[muokkaa]

edeltäjä:
Ei ole
Verstaan Suurmestarin uskottu mies
32-2006
seuraaja:
Jan Bergholz
edeltäjä:
Ei ole
Maskilan Mafian Don
1991- ?
seuraaja:
ei ole
edeltäjä:
Linus Torvalds
Illuminatin toimintapäällikkö
2006
seuraaja:
The Leader
edeltäjä:
ei ole
GigaCorpin Mahtiarmadan päällikkö ensimmäinen päällikkö
2006
seuraaja:
ei ole