Käyttäjä:B14/Maapallon aikakaudet

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Esimoderni aikakausi: Kattaa Maapallon ihmissivilisaation historian teknologiatasolta 0 tason 6 alkuasteelle. Kontaktit muuhun Universumiin ovat sporadisia eikä valtaosa ihmisistä kykene lainkaan tiedostamaan ympäröivän Universumin ilmiöiden todellista laatua tai niiden laajuutta.

Modernisaatio ja salailuntarve: Maapallon teknologian kehittymisestä seuraavalle asteelle seuraa se, että suuret joukot ihmisiä tulevat teoreettisesti kykeneviksi havaitsemaan ja tajuamaan ympäröivän Universumin Maapallon normeihin suhteutettuna ekstranormaalin luonteen. Tämän vuoksi perustetaan Osasto 6 ja muita organisaatioita pitämään yllä disinformaatiokampanjoita ja savuverhoja, joilla totuus pidetään poissa massojen silmistä. Tästä seuraa suoraan seuraava aikakausi.

Moderni aikakausi/Salailun aikakausi: Osasto 6 on aktiivinen ja pyrkii salaamaan kaiken tietouden ympäröivän Universumin todellisesta (ekstranormaalista) luonteesta suurelta yleisöltä. Suurimmalta osin operaatio onnistuu, kiitos ihmisten suurenmoisen taidon kieltäytyä uskomasta sellaisen olemassaoloon, mitä he eivät halua olevan olemassa. Verstas ja Illuminati ovat myös vahvoja, ja todellinen tieto Universumista on harvojen ja valittujen eliittien käsissä samalla kun suuret massat ovat tietämättömiä. Yleinen teknologiataso tällä aikakaudella on 6.

Suuret Röhmöfanttisodat: Nämä suuret sodat ja niiden aiheuttamat muutokset Aurinkokunnassa ja Linnunradalla ovat murrostapahtuma, joka muuttaa melko nopealla aikaskaalalla kaiken myös Maapallolla. Röhmöfanttisodat johtavat suoraan Maapallon avautumiseen ja ns. Puolustajien tai supersankarien aikakauteen.

Puolustajien aikakausi/Supersankarien aikakausi: KHV on aktiivinen ja Maapallo aukaisee ovensa laajalti ympäröivälle maailmankaikkeudelle. Yleinen teknologiataso tällä aikakaudella on 7.

Galaktisen Liittokunnan perustaminen: Tämä tapahtuma avaa entisestään Maapallon ovia kehitykselle ja integraatiolle ja johtaa suoraan Ensimmäiseen Galaksin sotaan ja sitä kautta seuraavaan aikakuteen.

Galaktisten sotien aikakausi: Maapallo kehittyy edelleen ja integroituu lopullisesti osaksi Linnunradan suurempaa kuvaa. Galaksin sodat käydään tällä aikakaudella ja Maapallo osallistuu niihin muiden Aurinkokunnan planeettojen rinnalla. Yleinen teknologiataso tällä aikakaudella saavuttaa arvon 8.

Kugayan nousu?: Vaikuttaa Maapalloon? Kugaya avaa portit suuntaumusalueilla ja spektraalienergiaa valuu kasoittain keskiulottuvuuteen, aiheuttaa vaikutuksia myös Linnunradalla ja Maapallolla. Mahtien ja Kugayan taistelu vaikuttaa Universumiin, ehkä vakavastikin? Tuntemattomat vaikutukset Maapalloon.

Degeneraatio/Uudelleenrakennusaikakausi?: Seuraa mahdollisesti Galaksin sotien + Kugayan nousun aiheuttamien tuhojen takia. Spektraalienergia lisää emergenttien määrää Maapallolla?