Käyttäjä:Joona

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Tervetuloa Humpuukipediaan,

Wiki.png

kokoelmaan säälittävää tajunnanvirtahömppää, joita kuka tahansa voi huonontaa entisestään. Humpuukipediassa on tällä hetkellä reilut 450 artikkelia, ja lisää puskee.

Humpuukipedian sisältö (humpuuki, hömppä, tajunnanvirtaesseet, lehmänsonta, hikipedian roskakorin sisältö) muodostuu siitä, että jokaisesta mahdollisesta aiheesta väännetään tyhmä artikkeli jota kukaan ei jaksa lukea, ei sitten millään. Humpuukipedian kasvuun voi vaikuttaa yksinkertaisesti alkamalla suoltaa paskaa ulostetta niin paljon, että koko Shoutwiki kaatuu. Toisin kuin Hikipediassa, Humpuukipediassa sivujen ei täydy olla kenenkään mielestä hauskoja tai edes lukemisen harkitsemisen harkitsemisen arvoisia.

Mikäli haluat kuitenkin kirjoittaa hauskoja artikkeleita, suksi kuuseen, ovi on tuossa sekin kyllä käy. Humpuukipedian mittapuilla mikä tahansa on hyvää luettavaa. Jos haluat löytää Humpuukipedian mittapuilla surkeaa kamaa, voit samantien mennä etsimään heinää neulasuovasta... ei, kun siis neulaa heinäsuovasta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit esittää ne suoraan ylläpitäjillemme, kysyä yleisesti Pahvihuoneessaamme tai foorumeillamme.

Tämänhetkiset projektit[muokkaa]

Elikkäs noin että niinkuin... no, nämä ovat artikkeleita, jotka ovat työn alla.

Kuraa

Malline:Humpuukisisältö

Ajankohtaista

Malline:Roska-uusi