K-Lähde

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
DoubleX.svg
KULUTTAJAT! – Tämä artikkeli kuuluu GigaCorpin vaikutuspiiriin ja sitä valvotaan tarkasti sen toimesta!
Pelottava jätkä

K-lähde on nimitys todellisuusmekaanikkojen Eternius IV:lle ennustamalle tuhon uhalle. Vielä ei tiedetä, mikä K-lähde oikeastaan on. Todellisuusmekaanikot sanovat, että K-lähde saattaa olla henkilö.

K-Lähde on antanut useita salaisia lausuntoja ympäri hikipediaa toivoen, että ne huomioidaan. Paniikin välttämiseksi Eternius IV ilmoittaa, ettei K-Lähdettä kannata ottaa tosissaan.

”Panikoi, toveri panikoi... Sillä siihen on pian aihetta.”

~*Sensuroitu*

Vasemmanpuoleinen kuva ilmestyi kaikkien GigaCorpin tietokoneiden näytöille klo 0:00 yöllä. Tämä antaa olettaa, että K-lähteellä on jotain tekemistä PsiCorpsin kanssa.

Ennen tuhoisaa Psi-sotaa kävi ilmi monia järkyttäviä asioita. K-Lähde oli salaa liittoutunut Illuminatin kanssa ja hankkinut useita liittolaisia outojen teiden kautta. Kukaan ei tiedä miten.

GigaSpy-tiedustelupalvelun tietoa K-lähteestä[muokkaa]

K-lähteen perustaman allianssin, K-liigan, logo

K-lähde on PsiCorpsin nykyinen johtaja, joka hallitsee aivomanipulaation ja hypnoosin taidot. PsiCorpsin armeijaan kuuluu muitakin aivomanipulaattoreita sekä klooneja - pahimmassa tapauksessa aivomanipulaattoriklooneja. K-lähde ei vakituisesti asu millään planeetalla, vaan viettää aikaansa lippulaivallaan SS Shadow'lla, joka on varustettu aivosäteillä ja edistyneellä stealth-tekniikalla. K-lähde on ilmeisesti syntynyt joko Marsissa, GigaCorpissa tai Maapallolla. K-lähteellä ei ole muuta tunnettua nimeä kuin K-lähde.


Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.