Kaaoksen Mestari

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Chaos league logo 2.svg
Tämä artikkeli käsittelee Kaaosta tai jotain siitä syntynyttä epäsikiötä. Varo henkesi puolesta astuessasi sisään.
Suosittelemme muistamaan, että Kaaoksen Mestari ei missään tapauksessa ole Mahti.
Kaaoksen Mestari
Kaaoksen mestari2.PNG
Kaaoksen mestari on hyvä pelottelemaan
Koko nimi:Kaaoksen Mestari
Laji: Apokalypsi
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: tuntematon
Syntymäpaikka: Apokalypsia
Suuntaumus: Kaaos
Voimaluokitus:Biskatamatar
Tuhokapasiteetti:Stellaarinen
Regeneraation taso:Keskinen keskitaso
Kuolemattomuuden
tyypit:
3, 5
Liittolaiset: Muut Kaaosherrat
Arkkiviholliset: Universal Fighters
Saavutukset: Kaaoskuulien luominen, useiden maailmojen lähes hallitseminen
Pilkkanimet: Rumilus, psykopaatti, hullu jne.


Kaaoksen Mestari on hulluLähde? suurmestarimaagi, joka oli alunperin kotoisin Apokalypsiasta, eli hän on Lajiltaan apokalypsi. Kaaoksen Mestari luulee voivansa hallita kaaosta; aikoinaan hän talletti kaaoksen olemuksen ytimen kolmeen pallonmuotoiseen muistiyksikköön voidakseen hallita niiden avulla Universumia. Pallot kuitenkin karkasivat hänen hallinnastaan, sillä Universal Fighters, mukanaan itse heidän johtajansa Fisfendilus Majora, saapui estämään hänen hullun suunnitelmansa, ja lopulta Kaaoksen Mestarin senaikaisen laboratorion räjähdys heitti Kaaoskuulat ulottuvuusvääristymiin, jonne niiden luultiin ikiajoiksi katoavan. Kaaoksen Mestari on erittäin vaarallinen, sillä hän on kiistanalaisesta neroudestaan huolimatta täysin, kiistämättömän hullu. Jotkut ovat jopa sanoneet häntä "maailmankaikkeuden historian hulluimmaksi pöpipääksi". Kaaoksen Mestari asuu Kaaoksen Valtakunnassa omalla tasollaan, jossa hänellä on pystyssä eräänlainen hullun tiedemiehen verstas (ei Verstas). Kyseisen tason, Evillandin, maasto on pysyvästi (ja jatkuvasti) kaaoksen korruptoimaa ja jokainen sinne uskaltautunut on vaarassa mutatoitua mielettömäksi, kuolaavaksi hirviöksi. Nämä hirviöt jäävät sitten vartioimaan Evillandia ja turmelemaan seuraavia alueelle uskaltautujia. Kaaoksen Mestari on eräs Universal Fightersin merkittävimmistöä arkkivihollisista.

Voimat[muokkaa]

Kaaoksen Mestari
Fyysinen voima:
20
Nopeus:
20
Ketteryys:
21
Aseeton taistelutaito:
5
Aseellinen taistelutaito:
7
Energianhallinta:
70
Taikuus:
70
Psioniikka:
20
Älykkyys:
70
Tiimityöskentely:
0
Muut kyvyt:
70


Taikuuden ja energian sekoittaminen
Kaaoksen Mestarin ainutlaatuinen kyky on sekoittaa saumattomasti taikuus ja energia toisiinsa ja näin luoda poikkeuksellisen monipuolinen kikkojen ja tekniikoiden repertuaari, jota kukaan ei takuulla osaa kopioida. Tästä yhdistelemisestä johtuen Kaaoksen Mestari on onnistunut kiemurtelemaan taikuudelle asetettujen rajoitusten ympäri, ja pystyy käyttämään taikuudenomaisia hyökkäyksiä kuin energiahyökkäyksiä, eli ilman taikuuden vaatimia taikasanoja tai ihmeaineksia.
  • Lamauttava säde - Hetkellisen lamaannuksen aiheuttava taika/energiasäde, joka tepsii voimakkaisiinkiin olentoihin.
  • Suojakupla - Kaaoksen Mestari luo voimakkaan suojakuplan taika/energiavoimillaan. Suojakupla on suunniteltu kestämään useita Biskatamatar-tason hyökkäyksiä ennen hajoamista.
  • Mutakopio - Kiintoisa loitsu, joka luo Kaaoksen Mestarista kopioita, jotka hajoavat mudaksi ottaessaan liikaa vahinkoa.
  • Illuusiot - Kaaoksen Mestari hallitsee erinomaisesti illuusioloitsut.
  • Vankikupla - Suojakuplan käänteinen versio, joka langetetaan vastustajan ympärille pitelemään tätä paikallaan. Vankikuplaa on hyvin vaikea rikkoa sisältä, mutta se on verraten helppo murtaa ulkoa.
  • Räjähtävä kopio - Juuri sitä miltä kuulostaakin. Kaaoksen Mestari luo itsestään kopion, joka on ladattu herkästi räjähtävällä energialla. Liikaa vahinkoa ottaessaan tai Kaaoksen Mestarin niin halutessa tällä menetelmällä luodut kopiot räjähtävät suurella voimalla sinkouttaen samalla ympäristöön raakaa Kaaosta.
Kaaoskuulat
Kaaoksen Mestarin onnistui tuntemattomalla mahtiloitsulla vangita Kaaoksen voima kolmeen palloon, joissa se asusti vuoteen 2064 asti, jolloin The Onen ja Zarun onnistui hajottaa pallot tavoitelleessaan valtaa. Ei niin, että pallot olisivat muutenkaan pysyneet Kaaoksen Mestarin käsissä, sillä niillä oli paha tapa karata hänen kouristaan jatkuvasti.
Sauva
Kaaoksen Mestarin sauva on myyttinen ja mystinen kaaoksen esine, jonka avulla Kaaoksen Mestarin onnistuu kerta toisensa jälkeen ohjata kaaoksen hallitsematonta voimaa. Sauvaan suhtaudutaankin kaaoksen joukkojen keskuudessa pelonsekaisen kunnioituksen tunteella.
Alkemia
Kaaoksen Mestari on harjaantunut alkemisti ja osaa esimerkiksi muuttaa kiven mudaksi tai toisin päin. Hänellä on yleensä kaapunsa hihoihin kätkettynä pieniä putkiloita täynnä alkeemisia liuoksia. Hänen huhutaan myös valmistaneen viisasten kiveä, mutta hylänneen tuotoksensa, sillä kullalla ei ole juuri käyttöä hänen kaltaiselleen miehelle.
  • Muutos nesteeksi - Kaaoksen Mestarin pakenemiseen käyttämä alkemistinen keino. Hän muuttaa ruumiinsa nestemäiseen muotoon ja yksinkertaisesti valuu pois paikalta. Nestemuodon hyöty on se, että se on hyvin pitkälti immuuni kaikelle vahingolle ja se pääsee menemään pienistäkin raoista. Kun Kaaoksen Mestari on sitten päässyt turvallisen etäisyyden päähän vastustajistaan, hän pystyy kasautumaan kokoon. Nestemuodossa hän ei tietenkään voi hyökätä vastustajaa vastaan, mutta kuka sellaisesta paetessa muutenkaan välittää?
Psioniikka
Kaaoksen Mestarilla on taitoja myös psioniikassa. Hän osaa hyvin telepatian ja osaa myös taivutella ja hallita mieliä, vaikka hän ei olekaan tämän alan parhaimmiston joukossa.
Kuoleman huijaaminen
Kaaoksen Mestarin on onnistunut paeta kuolemaa jo vuosituhansia. Hän on kaoottisin riitein, alkemian keinoin ja taikavoimien avulla pidentänyt elinikäänsä rajatta. Tämän seuraus on ollut hänen ruumiiseensa tulleet korruptiot, kuten kolme maksaa ja viisihaarainen suolisto, mutta Kaaoksen Mestarin mielestä tälläiset detaljit ovat korkeintaan hauskoja.
Regeneraatio
Magiansa ja alkemiansa avulla Kaaoksen Mestari on kuolemattomuuden lisäksi saavuttanut regeneraatiokyvyn, joka on keskistä keskitasoa; toisin sanoen, Kaaoksen Mestari pystyy selviytymään pään katkaisemisesta.
Teleportaatio
Kaaoksen Mestari osaa telesiirtää itsensä paikasta toiseen loitsujensa avulla. Tämä teleportaatio toimii niinkin pitkälle kuin eri ulottuvuuksien ja todellisuuksien välillä. Normaali teleportaatio vain avaruudessa vaatii Kaaoksen Mestarilta vain vähäisen keskittymisen (sanaton loitsu).

Kaaoksen Mestarin parhaat suunnitelmat lyhyesti[muokkaa]

Epäonnistuneet[muokkaa]

Quadichil (maailma)[muokkaa]

Aluksi Mestari käännytti jonkun satunnaisesti valitun, onnettoman kaipparin kaaoksen puolelle. Sitten Mestari pisti hänet lähtemään Quadichilin muinaiseen Kaaoksen temppeliin keräämään voimia ja valmistamaan "The Mechabeastin", mielettömän raivoavan robotti/kyborgi/pedon. Joukko sankareita saapui kuitenkin paikalle (mitä ilmeisemmin paikallisen Majoran lähettämänä). Fisfendilus Majora paljasti joukossa olevalle velholle Majoramanan salaisuuden kaaoksen palvelijan luotua The Mechabeastin. Kaaoksen mestari alkoi imeä Quadichilin voimia Mechabastin kautta. Velho kuitenkin tuhoaa Mechabeastin majoraalisella voimalla ja karkottaa Kaaoksen mestarin Quadichilista. Velho pääsi palkinnoksi saavutuksestaan Universal Fightersin magiajaostoon.

Crain (maailma)[muokkaa]

Crainissa tapahtuva kaaoksen nousu houkutteli kaaoskuulat maailmaan, ja lopulta Kaaoksen Mestarikin tuli tähän maailmaan mukanan uusi entistä hirvittävämpi suunnitelma: Hän yhdistäisi kaikki kolme palloa yhdeksi. Tässä hän lopuksi onnistuikin, mutta yhdistyminen manasi esiin Ruumiillistuneen Kaaoksen. Fisfendilus Majora ja Universal Fighters kävivät taistoon petoa vastaan, mutta lopulta sen voitti Universum Majoran ja Fisfendilus Majoran fuusioituminen. Pallot erkanivat jälleen toisistaan, ja sinkoutuivat jonnekin ihan muualle, ja Kaaoksen Mestari karkotettiin tästäkin maailmasta.

Katso myös[muokkaa]