Kakoyuki Chuokami

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Kakoyuki Chuokami
Kakoyuki.PNG
Kakoyuki Chuokamin aspekti[1]. Kuvaa tummennettu.
Koko nimi:Shiroi Chuokami
Tosinimi:Kakoyuki Chuokami
Laji: Jumalolento/konstrukti
Sukupuoli: Neutraali
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Kakkonen
Suuntaumus: Hyvä
Voimaluokitus:Mainor
Tuhokapasiteetti:Ei tiedossa
Regeneraation taso:Korkea korkea taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
Ainakin 1, 3, 4 ja 7
Liittolaiset: Hyvyyden voimat
Arkkiviholliset:
Saavutukset: Suuremman Hyvän edistäminen
Pilkkanimet:

Shiroi Chuokami eli tosinimeltään Kakoyuki Chuokami on Mahtijumala ja Hyvyyden Mainor. Hyvyyden luxianana hän on Kakkosen siviilihallinnon tosiasiallinen johtaja, ja korkeimpana Hyvyyden jumalolentona sen korkein jumalallinen auktoriteetti. Hän hallitsee Valkeuden Valtakunnista kolmanneksi korkeinta, Shirahia sekä Taivaan seitsemättä eli korkeinta kerrosta, Arabothia ja sen kautta koko Taivaan ulottuvuutta.

Kakoyuki suosii hyvyyden asian edistämiseksi epäsuoria menetelmiä suoran toiminnan sijasta. Shiroi Chuokamilla hänellä on huolellisesti kultivoitu maine tyyppinä, joka ei oikeastaan tee juuri muuta kuin istuu (erittäin pramealla) valtaistuimellaan ja hymyilee suopeasti[2], mutta näkyvämpien tehtäviensä lisäksi hän johtaa Hyvyyden vakoilua, vastavakoiluja ja lähintä vastinetta salaiselle poliisille.

Olemus ja ulkonäkö[muokkaa]

Kakoyuki Chuokami on Hyvyyden perusvoimasta ravintonsa saava jumalolento, jonka olemusta on muunneltu yhteensopivammaksi Hyvyyden perusvoiman kanssa. Virallisesti hänen täysi lajiluokituksensa on puolijumala-konstrukti. Ei olla varmoja siitä, onko hänet luotu tyhjästä vai onko hänet uudelleenrakennettu jostakin alemmasta hyvästä jumaluudesta. Villeimpien teorioiden mukaan hän olisi Universumin alkuaikoina ollut mahtava paha jumala, jonka Yang-Jista käännytti hyvyyden puolelle.

Yleisimmässä aineellisessa ilmenemismuodossaan hän näyttää valkoiseen, kultareunuksiseen kaapuun pukeutuneelta ihmishahmolta. Kaavun alla ei kuitenkaan ole mitään muuta kuin sokaisevan kirkasta valoa, joka loistaa hänen ympärilleen pienen tähden kirkkaudella[3]. Hänen kasvonsa ovat vielä paljon tätä kirkkaammat. Kasvonpiirteitä ei ole. Kun hän puhuu, hänen äänensä täyttää hyökyaallon lailla kaiken saatavilla olevan tilan. Hän ei oikeastaan puhu lainkaan akustisessa tai edes telepaattisessa mielessä, vaan halutessaan sanoa jotakin uudelleenkirjoittaa välittömän menneisyyden siten, että on kuin hän olisi sanonut sen jo. Tässä suhteessa Arabothin morfologinen todellisuusympäristö toimii kuin hyvin suuri äänentoistolaitteisto. Lopputuloksen on kuvailtu tuntuvan jokseenkin samalta kuin kuulijan käpyrauhasessa järjestetty sinfoniaorkesterin konsertti, jota johtaa räjähtävä tähti.

Voimat ja kyvyt[muokkaa]

Kakoyuki Chuokami (aspekti)
Fyysinen voima:
40
Nopeus:
70
Ketteryys:
60
Aseeton taistelutaito:
40
Aseellinen taistelutaito:
40
Energianhallinta:
50
Taikuus:
80
Psioniikka:
65
Älykkyys:
70
Tiimityöskentely:
60
Muut kyvyt:
60
Kakoyuki Chuokami (henkihahmo)
Fyysinen voima:
0
Nopeus:
90
Ketteryys:
80
Aseeton taistelutaito:
0
Aseellinen taistelutaito:
0
Energianhallinta:
60
Taikuus:
90
Psioniikka:
80
Älykkyys:
90
Tiimityöskentely:
60
Muut kyvyt:
85


Taikuus
Hyvyys-manan lisäksi Kakoyuki hallitsee kaikki elementaali- ja voimatyyppien manat, myös perinteisesti hyville olennoille sopimattomiksi mielletyt pimeys- ja kuolema-manat. Hänen voimakkaimmat manatyyppinsä ovat Hyvyys, valo, jää ja mieli.
Energianhallinta
Energiatyypeistä Kakoyuki taitaa kaikki perus- ja värienergiat, transformus-energian sekä hyvän energian. Vaikka hän ei loistakaan energiamanipulaatiossa samalla tavoin kuin magiassa ja psioniikassa, hän osaa silti asiansa.
Psioniikka
Vaikka Kakoyuki onkin taitava telepaatti, hän käyttää psi-voimiaan lähinnä tukevassa roolissa, esimerkiksi mieli-manan apuna. Hänen ESP:nsä on äärimmäisen voimakas, ja sen sanotaan yltävän halki Kakkosen. Tätä tehostaa entisestään hänen jumalille ominainen kykynsä havainnoida kerralla hyvin suuria alueita.
Kuolemattomuus
Kakoyuki on ainakin tyyppien 1, 3, 4 ja 7 kuolematon.
Salavihkaisuus
Kakoyuki Chuokami on äärimmäisen taitava siinä, mitä hän tekee, ja vaikka monet tahot epäilevätkin kaikenlaista, varmoja todisteita ei koskaan ole.
Muodonmuutoskyky
Kakoyuki kykenee vapaasti omaksumaan haluamansa kaltaisia fyysisiä muotoja.
Luominen
Jumalana Kakoyukilla on luontainen kyky luoda asioita näennäisesti "tyhjästä" keskittämällä jumalvoimaansa. Hän on tarpeeksi voimakas voidaakseen luoda kokonaisia uusia ulottuvuuksia niin halutessaan.

Viitteet[muokkaa]

  1. Jumaluuden tietyn ominaisuuden aineellinen heijastuma.
  2. Siis jos hänellä olisi kasvot, joilla hymyillä.
  3. Häntä tapaamaan saapuville jaetaan tavallisesti erityiset sekä silmiä että ruumista suojaavat, MH-50-tason aurinkolasit.