Kawaige Cinico

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Kawaige Cinico
Kawaige cinico.jpg
Vasemmalla Kawaigen suosima muoto, oikealla Cinicon
Tosinimi:Kawaige Cinico
Laji: ?
Sukupuoli: vaihtelee[1]
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Nelonen
Suuntaumus: Järjestys
Voimaluokitus:Mainor
Tuhokapasiteetti:intergalaktinen
Regeneraation taso:korkea korkea taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: Universum Majora, Mazner Saiph, majoraenkelit
Arkkiviholliset: Kaaos ja kaikki siihen kuuluva
Saavutukset:
Pilkkanimet: skitso

Kawaige Cinico on Mazner Saiphin ohella toinen Järjestyksen Mainorin tason saavuttavista Raukmoista. Hänen arvonimensä Raukmojen joukossa on Toinen Totuus (Ksanasatya) eli kokonaisessa muodossa ilmaistuna "Järjestyksen Toinen Kultainen Totuus" (Raukma Ksanasatya Majoram) Hän on lähes uniikki olento, sillä hänellä on kaksi täysin erilaista persoonallisuutta, jotka voivat vaihdella dominantin persoonallisuuden asemaa keskenään. Riippuen sillä hetkellä dominoivasta persoonallisuudesta, Kawaige Cinico saataa käyttäytyä täysin eri tavoilla samoissakin tilanteissa.

Persoonallisuudet[muokkaa]

Kawaige[muokkaa]

Ensimmäistä persoonaa kutsutaan Kawaigeksi tosinimen ensimmäisen puoliskon mukaan, ja erotukseksi toisesta persoonasta. Kawaige on maskuliininen, pasifistinen ja lämminsydäminen persoona. Kawaige suosii mustatukkaisen miehen hahmoa.

Cinico[muokkaa]

Jälkimmäistä persoonaa kutsutaan Cinicoksi tosinimen toisen puoliskon mukaan, ja erotukseksi ensimmäisestä persoonasta. Cinico on feminiininen, kylmä, laskelmoiva ja tappamiseen keskittyvä persoona. Cinico suosii punatukkaisen naisen hahmoa.

Voimat[muokkaa]

Muodon muuttaminen
Riippuen siitä kummassa persoonassa hän on, Kawaige Cinico pystyy muuttamaan muotoaan vastaamaan persoonansa vaatimuksia.


Cinico[muokkaa]

Cinico
Fyysinen voima:
80
Nopeus:
80
Ketteryys:
80
Aseeton taistelutaito:
80
Aseellinen taistelutaito:
90
Energianhallinta:
90
Taikuus:
20
Psioniikka:
30
Älykkyys:
70
Tiimityöskentely:
30
Muut kyvyt:
70


Cinico on kahdesta persoonallisuudesta enemmän taistelemiseen keskittynyt ja omaa siksi paljon paremmat aseellisen ja aseettoman taistelun taidot. Lisäksi Cinico on huomattavasti vahvempi fyysiesti. Cinico keskittyy hyvin pitkälti suoraan offensiivisuuteen kiertelevämpien menetelmien vuoksi, ja on siksi parhaimmillaan lähitaistelussa ja offensiivisessa energiankäytössä.

Energiamanipulaatio
Erinomaiset taidot. Osaa käyttää Majora-energiaa, korkeampia perusenergioita, värienergioita ja alempia perusenergioita, kaikkia erinomaisella taidolla. Osaa useita Majora-tekniikoita, pääasiassa tuhoavia, mutta myös muutaman sitovan- sekä ulottuvuustekniikan.
  • Reality Blade - Muodostaa miekan kaltaisen terän todellisuusenergiasta.
Taikuus
Auttavat taidot keskeisten loitsujen tunnistamisessa ja niitä vastaan toimimisessa. Ei kuitenkaan itse käytä taikuutta juuri lainkaan.
Psioniikka
Auttavat taidot telepatiassa ja psionisessa torjunnassa. Ei kuitenkaan itse juuri käytä psioniikkaa.
Aseellinen taistelu
Erinomaiset taidot. Hän käyttää miekkaansa Sicariota, mutta myös muita aseita, mukaan lukien ympäristöstä improvisoituja sellaisia[2].
  • Sicario - Cinicon miekka, joka on osittain linkittynyt hänen persoonaansa (kun Cinico ja Kawaige vaihtavat paikkaa, Sicario muuttuu Kikomaruksi). Sicariolla on yksi erikoiskyky: Absorboida muiden energiahyökkäysten sisältämää energiaa. Sicario muistuttaa leveää sapelia, jonka terässä on neljä reikää. Kun Sicario absorboi energiaa, energia tiivistyy yhteen näistä neljästä reiästä. Kun kaikki reiät ovat täynnä, Sicario ei voi absorboida enää enempää energiaa. Cinico voi kuitenkin päättää, mitä tekee rei'issä kulloinkin olevalle energialle.
   • Tensier - Konvertoi yhdessä reiässä olevan energian S0-ytimen kautta Cinicolle käyttökelpoiseen muotoon, ja siirtää energian tämän jälkeen Cinicon käyttöön.
   • Colteccer - Ampuu yhdessä reiässä olevan energialatauksen terän kautta takaisin sirpin muotoisena energia-aaltona.
   • Union Colteccer - Kerää energian kaikista rei'istä ja ampuu niistä muodostuneen yhdistetyn energia-aallon. Tämä hyökkäys vaatii, että kaikissa rei'issä on energiaa. Hyvin voimakas isku, jonka tiedetään halkaisseen kokonaisia galakseja.
Aseeton taistelu
Erinomaiset taidot. Osaa käyttää Vahvaa Nyrkkiä, Iskun Nyrkkiä, Ketun Nyrkkiä ja Taivaan Nyrkkiä. Hänen Taivaan Nyrkkinsä on erityisen vahva, ja hän pystyy hajottamaan kokonaisia tähtijärjestelmiä yksittäisillä Taivaan Nyrkin iskuilla.

Kawaige[muokkaa]

Kawaige
Fyysinen voima:
40
Nopeus:
60
Ketteryys:
60
Aseeton taistelutaito:
30
Aseellinen taistelutaito:
30
Energianhallinta:
80
Taikuus:
80
Psioniikka:
70
Älykkyys:
80
Tiimityöskentely:
90
Muut kyvyt:
90


Kawaige ei keskity taisteluun, mutta tästä huolimatta hänellä on lukuisia erikoiskykyjä.

Energiamanipulaatio
Osaa käyttää samoja energiatyyppejä kuin Cinico, mutta keskittyy täysin erilaiseen energiamanipulaatioon. Majora-tekniikoista keskittyy parantaviin ja sitoviin tekniikoihin.
  • Tsukikagami - Linkittää oman kehonsa avaruudellisesti vastustajan kehoon. Toisin sanoen, häntä kohtaan mahdollisesti tähdätyt iskut palautuvat suoraan vastustajaan.
  • Hoshi no Tama - Kelaa aikaa alueellisesti taaksepäin, näin poistaen esimerkiksi tiettyjen tapahtumien vaikutukset tiettyyn olentoon tai esineeseen. Esimerkiksi jos joku heittäisi kirjan tuleen, Kawaige voisi tätä tekniikkaa käyttämällä poistaa palamisen vaikutukset ja palauttaa kirjan tilaan ennen tuleen heittämistä. Tätä voi myös käyttää palauttamaan muita tekniikoita alkutilaansa.
  • Taiyo no Shinkiro - Todellisuusenergiaa käyttämällä hälventää todellisen ja illuusion rajaa. Erittäin monipuolinen tekniikka.
Taikuus
Pätevä maagi. Käyttelee osaavasti Majora-tyypin manaa, mitä hyvin harvat maagit osaavat tehdä. Tämän lisäksi hallitsee sekä keskimmäiset että elementtimanatyypit.
  • Maboroshi no Yume - Kawaigen kevyesti personalisoitu version Harhojen uni -loitsusta. Tämä illuusioloitsu tehdään mieli-manalla, ja se huijaa kohteensa uskomaan olevansa hänele mieluisassa tilanteessa. Modifikaatio tulee mukaan siinä, että jos tämän unelman tajuaa harhaksi, loitsu kytkee mielen maagiseen kehään ja esittää tälle uuden unelman edellisen tilalle. Ulkoisella avulla tästä loitsusta on kuitenkin helppo murtautua pois; joku muu voi tulla ja rikkoa tai pidätellä mieli-manan virtaa uhrin aivoissa, jolloin loitsu on helppo murtaa.
Psioniikka
Kawaige on pätevä psionikko. Hän kykenee massatelepatiaan sekä ajatustenlukuun.
Aseellinen taistelu
Vaikka Kawaige ei juuri aseista välitäkään, hänellä on silti miekka, Kikomaru, joka vastaa Sicarion toista puolta.
  • Kikomaru - Kikomarun terä on pitkä ja ohut. Sen erikoiskyky on ottaa "näytteitä" vastustajan hyökkäyksistä (maagisista tai energisistä) ja sen jälkeen käyttää samaa hyökkäystyyppiä kuin vastustaja. Tämä tapahtuu miekan S0-ytimen avulla, jonka kautta Kawaigen oma energia, jota hän johtaa terään, voidaan konvertoida vastustajan hyökkäyksen tyyppisesti.

Viitteet[muokkaa]

 1. Kawaige on maskuliininen, Cinico feminiininen
 2. Energiamanipulaationsa avulla hän voi taivuttaa ympäristön esineitä aseellistettavaksi sopivaan muotoon.