Keskustelu käyttäjästä:B14

Hömppäpediasta
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tuokohan tietokannan siirto kaikki järjestelmäviestit ja historiat? Vai suoritammeko käsin tehdyn siirron nro. 2? --Liity minuun tai kuole — Hjassan 14. joulukuuta 2010 kello 22.46 (UTC)

Tietokannan siirto tuo tietääkseni kaikki historiat. Järjestelmäviesteistä en tiedä, eivätkä ne varmaan toimisikaan Monobook-skinissä. Voin kuitenkin varmaan väsätä meille jotain kivaa uudeksi ulkoasuksi; täällä keskustelusivulla tai chatissa silloin kun olen paikalla voi heitellä ulkonäköehdotuksia. Logo menee tietenkin vaihtoon, mutta samalla voimme tehdä myös muuta personalisointia, esimerkiksi taustakuvan voi kustomoida tms.--B14 15. joulukuuta 2010 kello 12.23 (UTC)

Löytyisikö sinulta koodinpätkää, joilla teemamusiikit saisi käyttäjäsivujen taustalle? Kokeilin samaa koodia, jota Leavingwikissä käytetään, mutta se ei toiminut, ja olen liian laiska etsiäkseni ja korjatakseni vian, joten aion jättää kaiken työn muille <3. --Röhmöfantti 6. helmikuuta 2011 kello 08.22 (UTC)

No lol. Tietenkään sama koodinpätkä ei voi toimia täällä; se on erikseen asennettava lisäosa, ja kaiken lisäksi merkittävä turvallisuusriski. Beepedian suurten vallankaappausten yhteydessä se pirulainen mahdollisti Juhkon vallankaappauksen Beepediassa, joten henkilökohtaisesti olen vain tyytyväinen, että se ei toimi.
Ehkä jollakin JavaScript-haxilla se saattaisi onnistua, mutta koska en tiedä paskaakaan JavaScript-koodauksesta, tyytyisin teinä vain Youtube-tagien tai suoran linkittämisen käyttöön ainakin toistaiseksi.--B14 6. helmikuuta 2011 kello 13.42 (UTC)
Minä opettelin nuorempana BASIC:ä, mutta siitä tuskin on apua.

Miltä kyubitenssi näyttää tosimuodossa? --Röhmöfantti 19. helmikuuta 2011 kello 18.28 (UTC)

Riippuu siitä, mitä enkelilajia toinen vanhemmista edustaa. Angelus Wingus -hybridi olisi kaiketi vain yhdeksänhäntinen kettu sulkasiivin, ehkä myös humanoidimmalla ruumiilla. Angelus Cruxisista en osaa sanoa. Angelus Luminis -hybridi varmaankin hohtaisi kokonaisuutena hyvin kirkkaasti ja omaisi valonhohtoiset siivet; ruumiinmuoto (humanoidi vai nelijalkainen) riippuu geenien dominanssista. Angelus Defendis -hybridillä olisi ainakin osittain energiasta koostuva ruumis ja todennäköisesti sekalaisia ulokkeita (siipien ja evien tapaisia) taktisissa paikoissa; todellisuusjakaantuminen tulisi osittain esiin kykynä poimia "värähtelyjä", tuntemuksia ja tietoa muilta todellisuusversioilta; se ei vastaa täysimittaisen Defendiksen toimintaperiaatetta, mutta muistuttaa sitä. Angelus Nobilis -hybridi olisi kaiketi jonkinlainen kohtuullisen epämaallinen, hirviömäinen olento - siis jos sellaisia olisi integraatiovaikeuksista huolimatta olemassa.--B14 19. helmikuuta 2011 kello 19.04 (UTC)

Viitsisitkö vilkaista chattivälilehteä välillä? Tämä kaksisuuntaisen kommunikaation määrä alkaa huimata päätäni... --Rohmofantti logo.png   Röhmöfantti Rohmofantti logo.png    20. helmikuuta 2011 kello 17.47 (UTC)

U fudged the Hjassan Codex:[muokkaa wikitekstiä]

"Tuhokapasiteetti ei vaikuta siihen, mille portaalle Voimajärjestyksessä hahmo kuuluu." Hjassan 4:13 .--TheChaos 14. kesäkuuta 2011 kello 11.57 (UTC)
PS: Nyt olisi suprem biskatar-tasoisen majoraloharin kirjoitusurakka tarjolla. Kiinnostaako? Jos näin on, jätä ilmoitus punaiseen chathuoneeseen.--TheChaos 14. kesäkuuta 2011 kello 16.17 (UTC)

Voimajärjestys määritellään pääasiassa tuhokapasiteetin perusteella. Hjassanin sana <> Jumalan sana ja Hömppäpedia = Yhteisprojekti. Rohmofantti logo.png   Röhmöfantti

Rohmofantti logo.png    14. kesäkuuta 2011 kello 14.14 (UTC)

Bee-toveri[muokkaa wikitekstiä]

TUle chat-huoneeseen. --Hjassan (keskustelu) 2. marraskuuta 2013 kello 16.12 (UTC)

Moi <3[muokkaa wikitekstiä]

Miten siedät tuota vitun mielisairasta? --84.250.177.131 8. toukokuuta 2014 kello 17.40 (UTC)

Chattiin[muokkaa wikitekstiä]

Liittyisittekö minun ja Röhmöfantin hilpeään seuraan chathuoneella?--TheChaos (keskustelu) 28. syyskuuta 2014 kello 18.28 (UTC)

Vuoden -67 void-demoniseikkailu[muokkaa wikitekstiä]

Ajattelin seuraavia:

  • Soullessin päämäärä on kahtalainen: napata VV-pala, sekä katsoa, mihin Slicerin voittaneista Puolustajista on.
  • Näin ollen hän tarvitsee kohteen...
    • ...jossa on tarjolla kylliksi uhreja, jotta VV-pala aktivoituisi ja jotta Puolustajien on tultava hätiin.
    • ...joka on niin syrjässä, että Puolustajat ovat ainoat, jotka tulevat hätiin. Puolustajilla lienee tässä vaiheessa jo VV-tutka, joten heidän paikallesaamisensa ei ole ongelma.
  • Onko Maryu mukana?
    • Jos on, tarvitsee Soulless jonkin keinon estää häntä sekaantumasta. Korkea-arvoisempi void-demoni, joka pidättelee Maryua kaksintaistelussa seikkailun ajan?
  • Miksi muuten void-demoniseikkailujen välillä on aina niin pitkä aika? Kestääkö matka Tyhjyydestä Maahan kauan? Rïj'cñè-kzillä sen ei kai pitäisi, mutta toisaalta suoran portaalin avaaminen ulko-ulottuvuudesta hitaalle vyöhykkeelle sillä tarkkuudella, jota void-demonit osoittavat seikkailuissa, voisi kuvitella olevan hyvin vaikeaa (vaikeampaa kuin mihin Nightinkaan voimat yltävät?). Olisiko demoneilla sillanpääasema lähempänä Maata?

En tiedä, onko sinulla tapana tarkistaa Hömppäpedian keskustelusivuasi, joten en tiedä, luetko tätä, mutta jos luet, vastaa täällä tai chathuoneella kun luet. --Röhmöfantti (keskustelu) 28. marraskuuta 2016 kello 14.35 (UTC)

Tyyliopas[muokkaa wikitekstiä]

Huomasitkin varmaan, mutta kirjoitin tämmöisen, ja arvostaisin palautettasi sekä korjauksia tai lisäyksiä. --Röhmöfantti (keskustelu) 5. elokuuta 2017 kello 18.25 (UTC)

Järjestömalline[muokkaa wikitekstiä]

Tein tällaisen. Jos näet tarpeelliseksi tehdä korjauksia, ole hyvä. --Röhmöfantti (keskustelu) 8. maaliskuuta 2019 kello 13.54 (UTC)

Yhdeksän Hampaan voimista[muokkaa wikitekstiä]

Asiasta oli joskus puhetta chatissa, mutta pyörittelin tässä joitakin mahdollisia tapoja jakaa Yhdeksän Hampaan jäsenet Voimajärjestykseen. Sarastron voimataso tiedetään, eikä kukaan jäsenistä tuskin ole hänen kanssaan samalla tasolla; toisaalta Ykkönen tuskin värväisi ketään elevam biskataria heikompaa, ellei korkeintaan yhdeksänneksi jäseneksi. Tämä jättää neljä tasoa: undremal BMT, ultimar BT, suprem BT, elevam BT.

Yksi vaihtoehto olisi tasajako, jossa toinen ja kolmas hammas ovat biskamatareja, ja tästä alaspäin joka tasolle tulee kaksi Hammasta. Tämä vaikuttaa minusta hiukan liian siivolta, ja kolmen Biskamatarin mukanaolo epäilyttää. Paremmalta minusta tuntuisi, jos toinen hammas olisi biskamatar, kolmas ja neljäs ultimar biskatareja, viides ja kuudes supremeja, ja jäljellejäävät kolme elevameja. Toinen mahdollisuus olisi undremal biskamatar -tason jättäminen tyhjäksi ja toisen hampaan pudottaminen ultimar biskatariksi; tästä alaspäin kolmas hammas olisi ultimar, neljäs ja viides supremeja, ja loput neljä elevameja (tai mahdollisesti yhdeksäs alivam). Tällä olisi se etu, että se jättäisi Sohan Altairin tasolle, jossa hän olisi sopiva vastustaja Puolustajille, kuten mainitsit kaavailleesi.

Erilaiset jaot ovat toki mahdollisia, mutta nämä kaksi vaikuttavat minusta tällä hetkellä järkeenkäyviltä ja sopivan symmetrisiltä. Suurimman osan hahmoista konsepteissa ei ole mitään, mikä vaatisi välttämättä esim. suprem -sijoitusta elevamin ylitse (omieni osalta: Eiherien olisi oltava voimakkaampi kuin keskiverron kuolonritarin elevam -sijoitus, San-Ciao on arkkimaagi, ja Siar Lillä ei ole väliä puoleen tai toiseen), joten heidät päädyttäneen joka tapauksessa heittelemään tasoille enemmän tai vähemmän mielivaltaisesti. Ajatuksia?

--Röhmöfantti (keskustelu) 3. toukokuuta 2019 kello 18.16 (UTC)

Kallistun tällä hetkellä ensimmäisen ehdotuksen kannalle (Midian Biskamatar - Sarastro/Undremal Biskamatar - Zamiel/Ultimar Biskatar - San-Ciao, Eiherie/Suprem Biskatar - Siar Li, Sohan/Elevam Biskatar - Morendarc, Dorna, Warag)--B14 (keskustelu) 4. toukokuuta 2019 kello 04.50 (UTC)

Tasapainon hierarkia[muokkaa wikitekstiä]

En pidä siitä, kuinka Tasapaino-mallineen jako tällä hetkellä niputtaa kaikki Katselijoihin kuulumattomat Tasapainon palvelijat yhteen. Näen esimerkiksi Harmauden vartioston hierarkisesti (jos ei välttämättä kooltaan) saman tasoiseksi järjestöksi Katselijoiden kanssa.

Pidän kuitenkin Katselijat/Tekijät-jaon tematiikasta. Ilmeinen ratkaisu olisi lisätä haaroja. Sāṃkhya-koulukunnasta vaikutteita ottaneessa intialaisessa filosofiassa luetellaan viisi aistinelintä - silmät, korvat, kieli, iho ja nenä - ja viisi tarttumaelintä - kädet, jalat, huulet, sukupuolielimet ja peräaukko. Yhdistämällä nämä kaksi listaa ("Ulostajat" ei kuulosta kovin hyvältä) saadaan silmät - Katselijat, kädet - Tekijät, suu - Puhujat, korvat - Kuulijat ja jalat - Tukijat (tai "Kantajat"). Tekijät käsittäisi tässä Vartioston ja mahdollisesti muita, Puhujat oletettavasti diplomatian ja outreach-funktiot ja Tukijat logistiikan, resurssihuollon ja muut käytännön tehtävät. Kuulijoista en tiedä.

Mitä mieltä olet?

--Röhmöfantti (keskustelu) 14. tammikuuta 2021 kello 14.46 (UTC)

Olen olennaisesti samaa mieltä. Kuulijat saattaa käsittää lääkinnällisen haaran - runollisessa mielessä Kuulijat "kuuntelevat mikä olentoja vaivaa" ja vastaavat näihin valituksiin. Toisaalta samanlaisella runollisuudella Kuulijat voivat käsittää myös byrokraattisen haaran, joka vastaanottaa ja "kuuntelee" valituksia, hakemuksia tms. Tasapainon byrokratia olisi tietenkin huomattavasti esimerkiksi Järjestyksen ja Pahuuden vastaavaa vähemmän monimutkainen ja kaikenkattava, ja näitä käytännönläheisempi.--B14 (keskustelu) 15. tammikuuta 2021 kello 02.57 (UTC)

GigaCorpin aluskanta[muokkaa wikitekstiä]

Mietin ensinnäkin tähtituhoojaluokkien aikajanaa. Missä vaiheessa ensimmäiset (oletettavasti Alfa-luokan?) tähtituhoojat astuivat palvelukseen? Tähtituhoojat mainitaan RS1:ssa, joten kenties Herra Tupla-X:n ensimmäisellä kaudella? Tämä kytkeytyy myös kysymykseen siitä, milloin GigaCorp kehitti ensimmäiset hyperajonsa - jo Eternius I:n kaudella vai vasta myöhemmin? Entä Beta-luokka ja tätä suuremmat tähtituhoojat? Ensimmäinen supertähtituhooja astuu palvelukseen ensimmäisessä galaksin sodassa - olivatko kaikki normaalit tähtituhoojaluokat tuolloin palveluksessa, vai seurasiko osa niistä supertähtituhoojaa (voisin nähdä esim. että tarve Delta- ja ehkä Gamma-luokille syntyi vasta GigaCorpin vaikutusvallan laajettua galaktiselle tasolle GS1:n jälkeen)?

Toinen kysymykseni koskee GigaCorpin laivastoa US1:ssä. Näkisitkö sillä olevan tarvetta supertähtituhoojaa suuremmalla alusluokalle (hypertähtituhooja tjsp.), käytettäväksi Tuhon Liittokunnan (en ole vielä kirjoittanut niistä, mutta näen tällä hetkellä Loppu ja Tuhon Varjo -luokkien dreadnoughtien olevan 60 kilometrin pituusluokassa ja siis massaltaan ainakin suurusluokan verran supertähtituhoojaa suurempia) ja mahd. Tähtien Liiton (InDimColla on ainakin yksi dreadnought-malli, Kosmokrator-luokka, mutta en ole varma sen koosta) suurempia dreadnoughteja vastaan? Kokohan ei tietenkään merkitse kaikkea, ja on täysin mahdollista, että Avaruuden Unioni kykenee torjumaan paljon suurempia dreadnoughteja laivueilla pienempiä, mutta ketterämpiä ja suhteessa tulivoimaisempia aluksia. Miten näet asian?

--Röhmöfantti (keskustelu) 24. huhtikuuta 2021 kello 16.44 (UTC)

Oletan, että GigaCorp kehitti hyperajon kohtuullisen varhain johtuen temporaaliaktiivisuudestaan (Herra Tupla-X tai muut myöhempien aikojen Ensimmäiset Kansalaiset lähettivät tietoja tietyistä relevanteista keksinnöistä ajassa taaksepäin omille edeltäjilleen). Tähtituhoojien lanseeraus Herra Tupla-X:n ensimmäisenä kautena kuulostaa jotenkin sopivalta, koska olen aina pitänyt tähtituhoojia jotenkin "Tupla-X-maisena" luomuksena. Eternius II:n vuosina GigaCorp olisi käyttänyt pienen risteilijän kokoisia tuhoaja-aluksia varhaisen laivastonsa selkärankana (näiden tukena varmaankin joitain toistaiseksi nimeämättömiä tukialuksia, fregatteja ja korvetteja). Alfa-luokan tähtituhoojat varmaankin rakennettiin ensin, koska ne ovat pienemmän kokonsa takia käytännöllisempiä rakentaa, mutta omassa mielessäni Alfa-, Beta- ja Gamma-luokkien tähtituhoojien perussuunnitelmat laadittiin samaan aikaan, ja suurempia tähtituhoojia rakennettiin sitä mukaa, kun se tuli mahdolliseksi. Mielessäni on ollut se ajatus, että ennen supertähtituhoojien rakentamista Gamma-luokan tähtituhoojat olivat suurimpia ja raskaimmin aseistettuja GigaCorpin aluksista, ja Delta-luokka luotiin jälkeenpäin näiden kahden väliin toimimaan eräänlaisena semi-dreadnoughtina.
Pidän todennäköisenä, että GigaCorpilla olisi US1:n aikaan jonkinlainen hyper/ultratähtituhooja vastineeksi muiden tahojen superdreadnought-luokan aluksille (tässä pidän superdreadnoughtina sellaista alusta, joka on kooltaan ja aseistukseltaan tavallista, n. 5-10 km kokoista dreadnoughtia noin suurusluokkaa suurempi), jos ei muusta syystä niin ainakin sen takia, että GigaCorp ei näyttäisi PR:n puolesta muita kybervaltoja heikommalta. GigaCorp käsittänee tämän kokoluokan alukset hyvin voimakkaasti enemmänkin liikkuviksi tukikohdiksi tai avaruuslinnakkeiksi kuin varsinaisiksi taistelualuksiksi, ja siten sellaiset toimisivat yksinomaan laivastotehtävissä suurten saattueiden ympäröimänä, ja ne pystyvät varustamaan ja huoltamaan useita normaaleja tähtituhoojia. Tällaisen superaluksen aseistus saattaa kuitenkin sisältää jonkinlaisen "laivastontappaja-aseen", jonka tarkoitus on lamauttaa tai tuhota kerrallaan kokonaisia vastustaja-alusten laivueita. Tämän lisänä toimii vahva AT-aseistus liian lähelle uskaltautuvien pienalusten torjumiseksi.--B14 (keskustelu) 24. huhtikuuta 2021 kello 20.07 (UTC)

En muista missä ja milloin kävimme keskustelun aiemmin enkä sen vuoksi voi tietoa jäljittää, joten kysyn saman asian uudestaan: Kuinka GigaCorpin alusten lukumäärä kehittyy Röhmöfanttisodista eteenpäin? Kuinka paljon tähtituhoojia sillä on Galaksin sotien ja US1 alussa? --TheChaos (keskustelu) 25. elokuuta 2022 kello 18.45 (UTC)

Muistan joskus päättäneeni, että suuremmalla kybervalta-ajalla GigaCorpin kvadranttilaivastoilla (eli neljännesosalla yhden kokonaisen galaksin kontrollointiin käytettävästä galaktisesta laivastosta) olisi noin 25000 eri kokoluokkien tähtituhoojaa, sekä komentoaluksena yksi supertähtituhooja (päättelin, että tämä lukumäärä olisi riittävä partioimaan neljäsosaa yhden keskimääräisen galaksin alueella olevista asutuista planeetoista). Pienimpiä (Alfa-luokan) tähtituhoojia olisi luonnollisesti eniten. Tästä voidaan ekstrapoloida aikaisempien valtakausien alusvahvuuksia GigaCorpin senaikaiseen suurvaltaluokitukseen nojautuen. Kybervalta-ajan kvadranttilaivaston vahvuus vastaisi erittäinen voimakasta suurempaa hypervaltaa. Mahdollisesti GigaCorp olisi tällainen röhmöfanttisotien aikana? Haluaisin kysyä näissä GigaCorpin aikajanaan ja suurvaltaluokitukseen liittyvissä asioissa myös Röhmön mielipidettä. GS1-GS2 aikakaudella GigaCorp näyttää näillä näkyvin toimivan käytännössä alempana kybervaltana enimmäkseen Linnundaran alueella, ja siten omistaisi tänä aikana sadan tuhannen eri puolilla pyörivän laivaston (määrä kasvaa aikajanan edetessä). GS2:n ja GS3:n välillä GicaCorp mahdollisesti levittäytyy sotilaallisesti lähigalakseihin (Andromeda, Kolmio jne.), jolloin tähtituhoojien lukumäärä nousisi useisiin satoihin tuhansiin. US1:n aattona alusmäärä on riippuvainen GigaCorpin suoran kontrollin alaisuudessa olevien galaksien määrästä (jota ei ole vielä missään päätetty); joka galaksi lisäisi keskimäärin satatuhatta tähtituhoojaa. Puhutaan kuitenkin aika varmasti vähintään miljoonista aluksista.--B14 (keskustelu) 26. elokuuta 2022 kello 18.38 (UTC)

Tule chat huoneeseen[muokkaa wikitekstiä]

. --Röhmöfantti (keskustelu) 10. heinäkuuta 2022 kello 13.53 (UTC)

Et sitten tullut. Siltä varalta että näet tämän joskus kolmen kuukauden päästä:
Inferno on, kuten saatoit huomatakin, ret-gone. Hänet korvaa Muinaisissa Cthugha ja hänen roolinsa Kugayan nousussa ottaa näillä näkyminen tämä hahmo.
Puhuimme Frater Chaoticus °57:n kanssa myös Maapallon post-RS2-kauden valtioista. Ehdotin puolivakavissani seuraavia supervaltoja: Oseaaninen Keisarikunta kattamaan Japani, Oseania, Yhdysvallat ja Kanada; Aasian Dominio kattamaan Kiina, Venäjä, Indokiina ja Keski-Aasia; Euro-afrikkalainen Koalitio kattamaan Afrikka, Lähi-Itä ja Länsi-Eurooppa; sekä Indo-persialais-brazilialainen Kansainyhteisö kattamaan Intia, Iran, Irak ja Brazilia, sekä ehkä Kalifornia. Nämä valtiot olisivat kaikki olemassa vuoteen 2100 mennessä. Lisäksi on Suur-Suomi, josta tulee uusi Pohjois-Korea (vanha on yhdistynyt Etelä-Korean kanssa ja kuulunee Aasian Dominioon), Kristalli-Imperiumi, mahdollisesti Kultainen Liitto sekä oletettavasti erinäisiä itsenäisinä säilyneitä jämävaltoja.
--Röhmöfantti (keskustelu) 10. heinäkuuta 2022 kello 19.12 (UTC)
Mihin liittyen, mikä näistä on paras?
--Röhmöfantti (keskustelu) 12. heinäkuuta 2022 kello 14.02 (UTC)
Pitän eniten kolmannesta vaihtoehdosta. Se edustaa minusta kokonaisvaltaisimmin ja tasapainoisimmin siihen kuuluvia jäsenmaita/osavaltioita/provinsseja/mitä lie nimitystä niistä käytettäneen. Tietenkin, jos tarkoituksena on, että kyseessä on jonkinlainen ultrajapanilainen hegemonia, vaihtoehto 2 lienee tähän sopivin. Ykkösvaihtoehto olisi sopivin, jos on sen sijaan tarkoitus painottaa enemmän pohjoisamerikkalaista puolta.--B14 (keskustelu) 14. heinäkuuta 2022 kello 15.34 (UTC)
Käy nyt silti chathuoneella edes lukemassa arkisto. Olemme Tacomanin kanssa puhuneet paljon US2:een ja Varjovartija-saagaan liittyvistä asioista. --Röhmöfantti (keskustelu) 21. heinäkuuta 2022 kello 13.40 (UTC)

Foorumit[muokkaa wikitekstiä]

Tein tällaiset. Ajattelin, että niitä voisi käyttää suunnitelmien laatimiseen chathuonetta ja Meta-sivuja tehokkaammin, sekä sisällön väliaikaisvarastona silloin kun Shoutwiki ja keskusteluhuoneena silloin kun Chatango temppuilee.

Tee itsellesi tunnus ja kerro, mikä se on, niin jaan oikeuksia.

--Röhmöfantti (keskustelu) 11. maaliskuuta 2023 kello 17.21 (UTC)

Noniin, loin tunnuksen b14-nimellä.--B14 (keskustelu) 12. maaliskuuta 2023 kello 12.46 (UTC)
Heitin power-upit. --Röhmöfantti (keskustelu) 12. maaliskuuta 2023 kello 13.00 (UTC)