Keskustelu käyttäjästä:Hjassan

Hömppäpediasta
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Hei! Minulle kanssa oikeuksia! --Röhmöfantti 15. joulukuuta 2010 kello 14.33 (UTC)

Tietokannan siirto[muokkaa wikitekstiä]

Oletkos muuten jo ottanut yhteyttä henkolökuntaan ja kysynyt tietokannan siirrosta?--B14 15. joulukuuta 2010 kello 16.15 (UTC)

Voimajärjestyksestä[muokkaa wikitekstiä]

Minun piti kysyä kun olit chatissä, mutta en muistanut: onko voimajärjestys Hömppäversumin sisäinen installaatio? Toisin sanoen, tietävätkö biskamatar-tason olennot olevansa biskamatar-tason olentoja, ja ajattelevatko he itseään sellaisina? Vai onko voimajärjestys yksinomaan ulkoinen voimanmittauskeino? Rohmofantti logo.png   Röhmöfantti Rohmofantti logo.png    27. helmikuuta 2011 kello 12.40 (UTC)

Itse olen aina nähnyt, että kullakin Suuntaumuksella ja kuppikunnalla on omat nimityksensä ja asteikkonsa voimien mittaamiseen. Järjestyksellä on luultavasti kaikkein tarkin järjestys. Voimaluokitus voi olla esimerkiksi jakautunut 16 tasoon, joista jokaisella on edelleen 128 astetta tai mihin tahansa muuhun, josta on suhteellisen huoletonta heitellä arvonimiä ei-niin-tärkeille henkilöille. Damien Gaylordin mukaan ilmestymisen (hänen syntymäänsä pitää muuten raahata taaksepäin) jälkeen Paha on seuraavaksi organisoinnuin, mutta siellä pätee erityisen tarkasti Voima = Valta. Sitä ennen homma on ollut hieman retuperällä. Silmiinpistävimmät ovat Paha yliherra tai Pahan yliherra. Nämä alkavat Biskatar-tasolta ja päättyvät melko korkealle. Pahan yliherroja seuraa korkeammalla Pimeyden Yliherrat, jotka hekin kattavat monta tasoa tiukkaa organiaatiota. Osittain Pimeyden Yliherrojen kanssa päällekkäin menevät erilaiset Pahan Arkkiherrat, joita näkee usein fantasiaelokuvissa jonkinlaisina mustina pilvinä toimimassa elokuvan Pimeyden Yliherran hyperdimensionaalisena voimanälähteenä ja motivaattorina, joka lopussa sinetöidään jotenkin. Pahan korkeimmalle eliitille ei ole vielä yhtenäistä nimeä, ehdotan termiä "Beker" käytettäväksi kollektiivisesti Pahuuden Mainor- ja korkeimmista Biskatamatar-tasoisista henkilöistä. Nigel ei suoranaisesti lukeudu tähän joukkoon mukaan, hänellä on suvereeni titteli.

Kaaos on... kaaos. Kaaosherran tittelit tunnustetaan, samoin pienempien läänitysten hallitsijat. Muilla suhtein kaaoksen joukkoja nimetetään enemmänkin niiden lajin mukaan. Molokki, tuhodemoni ja lauma ruikkuimppejä ovat suhteellisen yksiselitteisiä kuvauksia. Palkkasoturit tietenkin erikseen. Hyvän rivistöt ovat sekalainen häröpallo erilaisia Oikeuden Liigoja, Maailmojen Puolustajia sekä Absoluuttisen Hyvyyden Superystäviä. Jokaisella suuntaumusten kanssa tekemisissä olevalla on suunnilleen käsitys siitä, että minkälainen muiden suuntaumusten organisaatio on.

Itse on voimajärjestys on in-hömppäversum -mielessä Tasapainon tapa luokitella Universumin voimakkaat asukit siististi järjestykseen, kivoissa suhteessa oleviin lohkoihin. Tasapaino ajoi aluksi oman järjestelmänsä laajamittaista käyttöönottoa, mutta oman teoreettisen asemansa nostamista Voimajärjestyksessä ruikuttavat olentovirrat saivat harvinaislaatuisesti yleensä niin kärsivällisen Tasapainon johdon tympääntymään ja Tasapaino lopetti järjestelmänsä lobbaaminen.

Esimerkikki: "Demoniherra Bob on kävelyllä Kakkosessa, ja tajuaa olevansa Pimeyden Yliherra, joka sen sisäisessä organisaatiossa vastaa suunnilleen vahvaa Biskatamaria. Mutta kas, sieltähän liihottaa Celestiaalisen Allianssin Supreemi Pomomies, Valoenkeli Altrouge. Bob on erittäin tietoinen siitä, että Celestiaalinen Allianssi yleensäkin on ns. 'kuumaa paskaa', mutta Altrougen hän tietää olevan noin Bekerin tasoinen heppu. Siksipä Bob tiputtautuukin nopeasti maahan sikiöasentoon tärisemään peukalo suussaan ja toivoo, että hänen kuolemansa on nopea ja tuskaton."

Auttoiko tämä lyhyt selvitys? --Liity minuun tai kuole — Hjassan 27. helmikuuta 2011 kello 18.01 (UTC)

Chathuoneesta[muokkaa wikitekstiä]

Toimiiko se sinulla? Minulla nimittäin ei. Rohmofantti logo.png   Röhmöfantti Rohmofantti logo.png    3. kesäkuuta 2011 kello 09.18 (UTC)

Mutta. Olen laskeskellut selviäväni 48:lla sivulla. Kukin avatun tesseraktin kahdeksasta kuutiosta on yksi huone, ja kussakin kuutiossa on 6 vaihtoehtoista lattiaa. Sitten tietysti muutama "Kuolema"-sivu. Jos voittamiseen tarvitaan käynti ensin huoneessa/pinnassa x, sitten huoneessa/pinnassa y, joudun tietysti luomaan kopiot jokaisesta varsinaisesta pelisivusta, mutta 100 sivua ei kuulosta aivan ylitsepääsemättömältä, varsinkin kun suurin osa niistä on toistensa kopioita. {{subst::Käyttäjä:Röhmöfantti/sigc}} 3. kesäkuuta 2011 kello 09.29 (UTC)