Khu'yinero

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Khu'yinero
Khuyinero.jpg
Taiteilijan näkemys Khu'yinerosta
Tosinimi:Khuyinero name.png
Laji: Suuri Muinainen
Sukupuoli: määrittelemätön
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Chturo'vaers
Suuntaumus: Kaaos/Paha
Voimaluokitus:Biskamatar
Tuhokapasiteetti:stellaarinen
Regeneraation taso:Keskinen korkea taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: Yog-Sothoth, Necroxos, Suuret Muinaiset
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: ?
Pilkkanimet: ?

Khu'yinero zo ochiriki minoki
Khu'yinero om azakhat masho'oki!
Iä! Iä! Azakhat masho'oki!

Khu'yinero om yillbet az-sharrot
Khu'yinero zo mo'mant cthugashot!
Iä! Iä! Mo'mant cthugashot!

Khu'yinero zol Yog-Sothoth trellim
Khu'yinero kuis-aketat shu'rellim!
Iä! Iä! Kuis-aketat shu'rellim!

Khu'yinero (kirjoitettu myös muodoissa XuYenerö, Cu'yi-nehru, zhu'Jinéro, Kuyinero, Cthu-Jiñéroe yms., lisänimiä Toivon Tappaja, Muinainen Turma) on yksi vähäisemmistä Suurista Muinaisista ja Yog-Sothothin palvelija. Hänen elementtinsä on pimeys niinkuin herrallaankin. Muinaisista hän edustaa kuoleman ja kärsimyksen aspekteista yksinäisyyttä.

Muodoltaan Khu'yineroa on sanottu "suureksi mustan avaruuden sydämessä leijuvaksi pilven kaltaiseksi olemukseksi, joka ydintä kohden muuttuu tiiviimmäksi ja laidoilta on kuin kaasua, tuskin aineellista. Keskustassa sijaitsee Muinaisen Turman synkkä, sykkivä sydän, jossa sanotaan ikuisen pimeyden vallitsevan, eikä pakoa ole." Khu'yinero pystyy laajentamaan tai supistamaan koko olemustaan niin halutessaan, ja näin muuttamaan sitä hyvin laajan ja ohuen sekä pienen ja tiiviin välillä. "Pieni ja tiivis" -hahmoa käytetään silloin, kun hänelle tulee tarve vaikuttaa ja kommunikoida jonkun kanssa muulla kuin telepaattisella tasolla.

Khu'yineron tarkoitus on tuoda epätoivo kaiken elävän sydämeen ja syöstä niin kuolevaiset kuin kuolemattomatkin loputtoman epätoivon syövereihin. Jotkut emot ovat joskus rukoilleet Khu'yineroa, mutta heistä ei ole sen koommin kuultu. Khu'yinero pystyy ravitsemaan itseään uhreistaan imemällään epätoivon, pelon, yksinäisyyden ja katkeruuden tuottamilla tunne-energioilla.

Voimat[muokkaa]

Energiamanipulaatio
Khu'yineron tiedetään osaavan manipuloida ja käyttää negatiivisia tunne-energioita hyväkseen, mikä on poikkeuksellista, sillä yleensä ne heikentävät käyttäjäänsä. Hänen arvellaan myös pystyvän herransa Yog-Sothothin välityksellä pieneen kaaos- ja pahuusenergioiden käyttämiseen. Näiden lisäksi hänen arvellaan osaavan käyttää pimeysenergiaa, mutta tämä tieto on jäänyt epäselväksi huhuksi.
Taikuus
Khu-yineron taikataidoista ei tiedetä juuri mitään. Teoriassa hänen pitäisi kuitenkin pystyä ainakin pimeysmanan käyttöön.
Psioniikka
Khu-yinero on pätevä telepaatti ja pystyy taitavasti muuntamaan uhriensa tunteuta, jotta saisi heidät ajettua negatiivisten tunteiden valtaan, jotka hän sitten voi käyttää ravinnokseen.
Regeneraatio
Pilvimäisen olemuksensa ja sen helpon manipuloitavuuden ansiosta Khu'yinero osaa regeneroida olemukseensa tulleita vaurioita tehokkaasti. Vielä säästääkseen aikaa, hän voi lähettää parannetut kudokset ajassa taaksepäin hetkeen juuri osuman jälkeen. Älä kysy.
Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.