Kristallikallo

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Kristallikallo
Timanttinaama.JPG
Kristallikallo, vasemmassa yläkulmassa Kraken Von Humboldt
Koko nimi:Kraken von Humboldt
Laji: ihminen
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: 1910
Syntymäpaikka: Saksa, München
Suuntaumus: Paha
Tuhokapasiteetti:Katutasoa
Kuolemattomuuden
tyypit:
1
Liittolaiset: ?
Arkkiviholliset: Puolustajat
Saavutukset: Ongelmien aiheuttaminen Puolustajille
Pilkkanimet: Kristallikulli

Kristallikallo eli Kraken von Humboldt (1910- ?) on vaarallinen saksalainen hullu.

Historia[muokkaa]

Kristallisoituminen[muokkaa]

Ennen Kristallikalloksi muuttumista Humboldt oli tunnettu, Nobel-palkittu tiedemies. Hän oli myös menestyvä sotilas Saksassa, jossa häntä pidettiin loistavana tulevana sadistina. Humboldtille sattui kuitenkin onnettomuus, joka muutti hänen elämänsä juuri Toisen maailmansodan alkaessa.

Humboldt oli juuri tutkimassa löytämiään kristalleja voidakseen rakentaa tuomiopäivän aseen natseille. Tietävästi Humboldt oli toinen tätä asetta kehitellyt henkilö luolamies Uggiuggin jälkeen, joka keksi keihään. Tuomiopäivän ase kuitenkin räjähti Humboldtin edessä. Hän selvisi räjähdyksestä hengissä, mutta hänen kasvonsa paloivat pois jättäen paikalle vain kallon, johon kristalli kiinteytyi. Tämä kemiallinen reaktio teki Humboldtista Kristallikallon.

Natsisaksan upseerina[muokkaa]

Naziflag.gif

Humboldt yritti peittää aluksi kasvonsa kehittämällään vahalla, mutta kun se suli Führerin edessä olemattomiin eräissä juhlissa, kaikkien muiden kauhistellessa Hitler nauroi. Hän piti Kristallikallon luonnolisesta pelottavuudesta, joka sopi psykologiseen sodankäyntiin, ja määräsi Kristallikallon johtamaan salaisia hyökkäystään, jonka kohteena oli Atlantis. Harvat tietävät, mutta natsit yrittivät toisessa maailmansodassa myös kaataa tämän Ison-Britannian liittolaisen, joka piileskeli Atlantin valtameressä ja vaikeutti maihinnousua Britanniaan merkittävästi.

Kristallikallosta kasvoi sukellusvenesodankäynnin asiantuntija. Hän kaatoi ensimmäiset öljysaasteet ja roskat mereen tarkoituksenaan pakottaa Atlantiksen antautumaan. Niin olisikin käynyt, ellei Supersotilas-nimellä tunnettu armeijan upseeri Rowan McButcher ja hänen kokoamansa Hurja Joukko olisi taistellut natseja vastaan ja puolustanut Atlantista. Piiritys jouduttiinkin keskeyttämään ja Kristallikallo siirrettiin Neuvostoliiton rintamalle.

Ollessaan itärintamalla, Kristallikallo löysi Leninin kadonneen aarteen (epäuskottavaa, vai) Moskovan lähettyviltä. Hänen joukoillaan olisi ollut mahdollisuus iskeä sinne ällikällä, mutta Kristallikallo katosi aarteineen pois. Hänestä ei kuultu seuraaviin kahteenkymmeneen vuoteen.

Peitehenkilöllisyydellä USA:ssa[muokkaa]

Kristallikallo käytti jälleen kehittämäänsä kasvovahaa, joiden ansiosta hän näytti täysin normaalilta professori Humboldtilta. Hän sai turvapaikan USA:sta ja alkoi löytämänsä Leninin aarteen turvin perustaa mittavaa yhtiötään, Crystal Incorporatediä. Se valmisti armeijalle pitkäpiippuisia panssarivaunuja ja muita välineitä. Se yritti myös luoda Rowan McButcherin DNA:n avulla supersotilaseliksiiriä tuloksetta (kaava myytiin myöhemmin KHV:lle, jonka onnistui parantaa sitä ja valmistaa superjumalsoturieliksiiriä, jonka avulla syntyi Kapteeni Aurinkokunta! Kirjoittajan huomio.).

60-luvulle tultaessa Kristallikallo onnistui kehittämään eliksiirin, joka pysäytti ikääntymisen. Hän pysyi kuolevaisena, muttei enää vanhennut.

Voimat[muokkaa]

Kristallikallolla ei ole mitään erityisiä voimia. Hän pystyy ampumaan salamoita päästään ajatellessaan kohdetta, johon haluaa niiden osuvan, olettaen, että uhri on kymmenen metrin säteen sisäpuolella, mutta muita erikoiskykyjä hänellä ei ole. Kristallikallon voima perustuukin hänen varakkuuteensa, jonka avulla hän voi ostaa puolelleen erinäisiä tahoja tai kehittää uusia aseita. Kristallikallo aikoo valloittaa maailman ja on sitä varten vetäytynyt kehittelemään superrobottisotilasarmeijaa.