Lukma

Hömppäpediasta
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Lukma
Logo6.gif
Koko nimi:hJl'Chz ǂnØ-iLvu[1]
Tosinimi:Lukma
Laji: Alkuenkeli
Sukupuoli: Mies
Syntymäaika: n. 35 400 000 000 eaa.
Syntymäpaikka: Kakkonen
Suuntaumus: Kaaos
Voimaluokitus:Suprem biskamatar
Tuhokapasiteetti:Korkea stellaarinen
Kuolemattomuuden
tyypit:
Ainakin 1
Energiatyypit:Punainen, oranssi, vihreä, sininen, violetti, valkoinen, harmaa, lämpö, avaruus, olevaisuus, kaaos
Manatyypit:Jää, luonto, maa, salama, tuli, tuuli, valo, vesi, voima, kaaos
Liittolaiset: Kaaosritarit
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: Biskamatariksi kohoaminen
Pilkkanimet:


Lukma on kaaosritarikomentaja, kaaosherra ja eräs viimeisistä vielä elävistä alkuenkeleistä.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lukma syntyi Kakkosessa, mutta joutui nuorella iällä Kolmosesta saapuneen hyökkäysjoukon mukana Kaaoksen alueelle, ja päätyi tuhodemonien kasvattamaksi[2]. Koettuaan voimistuneensa tarpeeksi, hän jätti tähänastisen kotipaikkansa (rikinkatkuinen luola) ja lähti maailmankaikkeudelle, tai ainakin sen Kaaoksen hallussa olevalle osalle.

Lukma liittyi kaaosritareihin, ja toisen Universumin sodan koittaessa hän oli kohonnut voimassa aina suprem biskamatariksi asti, koonnut itselleen, sikäli kuin omistamisen käsitteellä on merkitystä kaaoksen olennoille huomattavia alueita Kolmosesta ja muodostanut niistä oman ulottuvuutensa, ja katsottiin nyt kuuluvan kaaosritarikomentajien joukkoon. Hän osallistui kaaoksen sotaan, majora-sotaan ja toiseen Universumin sotaan. Näistä viimeinen, vaikka hänen kampanjansa ei ollutkaan täydellinen katastrofi, meni kuitenkin hänen osaltaan huonosti, ja hän menetti paitsi enimmän osan joukoistaan, myös toisen kätensä. Käsi onnistuttiin korvaamaan kolmannella siivellä, mutta joukkojen menetys pakotti hänet perääntymään Kolmoseen.

Ulkonäkö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lukma muistuttaa ruumiinmuotonsa puolesta suurta ihmistä tai pientä jättiläistä, mutta hänellä on selässään suuret, valkeat sulkasiivet, ja hänen oikean kätensä, jonka hän menetti tosivahingoittavalle hyökkäykselle toisessa Universumin sodassa, tilalla kolmas siipi, joka muista poiketen on väriltään noenmusta. Hän on erittäin lihaksikas, ja hänellä on valkoiset hiukset, siniset silmät ja hyvin vaalea iho, jota halkovat aikaisempien taistelujen arvet. Tässä muodossaan häntä voisi pitää komeanakin, mutta taistelussa tai hänen suuttuessaan hänen lihaksensa pullistuvat groteskisti, hänen ihoonsa avautuu arpien kohdalle ikäänkuin halkeamia, joiden sisusta hohkaa punaisena, hänen silmänsä näyttävät alkavan kiehua ja syttyvät purppuraisiin ja vihreisiin liekkeihin, ja hänen suunsa täyttyy raateluhampaista. Hän kantaa asettaan sidottuna vinosti selkänsä ylitse, ja käyttää taistelussa raskasta, piikkien ja muiden epämiellyttävien ulokkeiden peittämää kaoottista riimupanssaria.

Voimat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lukma
Fyysinen voima:
60
Nopeus:
50
Ketteryys:
50
Aseeton taistelutaito:
50
Aseellinen taistelutaito:
65
Energianhallinta:
55
Taikuus:
55
Psioniikka:
20
Älykkyys:
55
Tiimityöskentely:
20
Muut kyvyt:
45
Keskiarvo:51


Fyysinen voima
Tuhodemonien keskellä vietetystä nuoruudesta johtuen Lukman fyysinen voima on alkuenkelille poikkeuksellisen korkealla tasolla.
Aseellinen taistelu
Mestarilliset taidot. Hallitsee useita taistelutyylejä, mutta käyttää yleensä Lohikäärmeen tyyliä hyökätessään ja Molokin tyyliä puolustaessaan. Tämän tyylin heikkous on sen joustamattomuus, sillä sillä ei voi puolustautua ja hyökätä samaan aikaan, ja siirtyessään hyökkäyksestä puolustukseen tai toisinpäin käyttäjä ei voi hetkeen tehdä mitään.
Aseeton taistelu
Huomattavat taidot. Käyttää Vahvaa nyrkkiä, Iskun nyrkkiä ja Taivaan nyrkkiä.
Energian käyttö
Lukman taidot energianhallinnassa ovat tasaveroiset hänen maagisten kykyjensä kanssa. Hän hallitsee kaikki värienergiat keltaista ja mustaa lukuun ottamatta, sekä olevaisuus-, avaruus-, lämpö- ja kaaosenergiat.
Rïj'cñè-kz
Kaaostekniikka, jonka avulla on mahdollista avata läpikulun mahdollistava aukko ulottuvuuksien välille.
SûShá-kzkè
Toinen kaaostekniikka, joka mahdollistaa aika-avaruutta vääristävän nopean liikkumisen lyhyellä matkalla.
Taikuus
Kuten sanottua, Lukma on yhtä taitava energia- ja manamanipulaatiossa. Hän hallitsee kaikki elementaalimanat pimeyttä lukuun ottamatta, jään hiukan muita huonommin, sekä mieli- ja kaaosmanat.
Kahdeksan voiman sinetti
Korkeahkon tason loitsu, joka ensimmäisessä vaiheessa lamauttaa kohteen kivi-, vesi-, ilma- ja voimamanoja käyttäen, ja toisessa vaiheessa lävistää tämän olemuksen tuli-, sähkö-, valo- ja kaaosmanoja käyttävällä hyökkäyksellä. Kumpaakin vaihetta voidaan myös käyttää erikseen, jolloin tuloksena on sidonta- tai hyökkäysloitsu.
Kolmen voiman erotus
Maa-, ilma-, vesi- ja kaaosmanoja käyttävä loitsu, joka saa kohteen ruumiin muodostavat elementit hylkimään toisiaan. Ulkopuolisesta tarkkailijasta lopputulos näyttää siltä, että loitsun kohde räjähtää spontaanisti hyvin pieniksi paloiksi.
Psioniikka
Lukman psioniset taidot jäävät selvästi hänen keskitasonsa alapuolelle, mutta ovat silti korkeammat kuin joillakin toisilla kaaosritarikomentajilla.

Aseistus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Az'zagayah
Logo6.gif
Tosinimi:Az'zagayah
Aseen tyyppi:Lepomuodossa peitsi
Aseen luokitus:Eliittinen
Nykyinen omistaja:Lukma
Erikoisvoimat
ja -kyvyt:
Energiaiskut, muodonmuutoskyky
Tuhokapasiteetti:Korkea valtiotaso

Lukma käyttää pääaseenaan olemattomuus- ja kaaosenergiasta koostuvaa Az'zagayah, joka näyttää lepotilassa peitseltä tai hilparilta, mutta pystyy kaaosenergiaosansa ansiosta muuttamaan muotoaan suhteellisen vapaasti, ja näin sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin. Tätä tärkeämpi on kuitenkin sen kyky vapauttaa erilaisia olemattomuus- ja kaaosenergioihin perustuvia hyökkäyksiä

Aseella on oma sielu ja tosinimi, ja kaksi muotoa, joista ensimmäinen on sen tavallinen lepomuoto ja jälkimmäinen korkeampi taistelumuoto, johon se voidaan siirtää lausumalla tuo tosinimi. Ylemmässä muodossaan Az'zagayhin tietoisuus herää ja sen sisäiset voimavarat vapautuvat, jolloin se kykenee muuttamaan muotoaan ja suorittamaan energiaiskuja ilman käyttäjän ohjausta ja tämän voimavaroja rasittamatta. Lisäksi sen tavanomaiset taisteluominaisuudet ja sen hyökkäysten tuhovoima kasvavat huomattavasti.

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Suomennettuna jotakuinkin "Pieni siivekäs".
  2. Älä kysy.