Magmosr

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Chaos league logo 2.svg
Tämä artikkeli käsittelee Kaaosta tai jotain siitä syntynyttä epäsikiötä. Varo henkesi puolesta astuessasi sisään.
Magmosr
35801-bigthumbnail.jpg
Tosimuoto
Laji: lohikäärme-jokin -hybridi
Sukupuoli: uros
Syntymäaika: Kaukainen esihistoria
Syntymäpaikka: Chaos Center
Suuntaumus: Kaaos
Voimaluokitus:Elevam Biskatar
Tuhokapasiteetti:Matala kaupunkitaso
Regeneraation taso:alhainen Keskitasoa
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: isukki
Arkkiviholliset: Kuroi Yoko'zo
Saavutukset: Arkkivihollisen hankkiminen
Pilkkanimet: Hönkä, Tulivuorenluoja/-tuoja

Magmosr on Elevam Biskatar -tason lohikäärme, joka poikkeuksellisesti omaa useista muista elementaalilohikäärmeistä poikkeavan laavaelementin[1] käyttötaidon. Magmosr on myös kaaoslohikäärme Azurooocin vanhin elossaoleva jälkeläinen[2]. Magmosrin äidin/emon/otuksen laji sekä alibi on tuntematon[3].

Maittavan ensiateriansa jälkeen[4] – sekä muutaman vuoden kasvettuaan - aloitti Magmosr hävitysretkensä kohti pieniä, yksinäisiä siirtokuntia vastaan luodakseen mainetta ja haaliakseen maallisia rikkauksia, kasvaen samalla sekä voimassa että varressa. Magmosrin erikoiset kyvyt saivat hänet muutaman sadan vuoden aikana kehittelemään myös oman taistelutekniikkansa. Tätä soveltamalla uskalsi jo hyvinkin suureksi kasvanut lohikäärme hyökätä suurempien ja paremmin varusteltujen siirtokuntien kimppuun ja orjuuttamaan joidenkin humanoidirotujen yhdyskuntia satunnaisten Azurooocin antamien tehtävien lomassa. Jossain välissä matkusteleva Kuroi Yoko'zo päätti lopettaa Magmosrin kunniattoman terrorin siviiliväestön keskuudessa. Taistelu oli lyhyt; Magmosrin näyttäessä pari temppua pyyhkäisi Kuroi tämän sotajoukon ja Magmosrin ällistellessä iski Kuroi tätä leukaan. Uliseva Magmosr pakeni nopeasti Kolmoseen kostoa vannoen. Siitä lähtien on Magmosr muutaman vuosisadan välein haastanut Kuroin kamppailuun, jotka ovat päätyneet lähes poikkeuksetta Kuroin voittoon.

Voimat ja kyvyt[muokkaa]

Magmosr
Fyysinen voima:
50
Nopeus:
35
Ketteryys:
30
Aseeton taistelutaito:
30
Aseellinen taistelutaito:
10
Energianhallinta:
1
Taikuus:
30
Psioniikka:
10
Älykkyys:
30
Tiimityöskentely:
20
Muut kyvyt:
35


Magmosr tukee tekniikkansa fyysisiin voimiinsa sekä eksoottiseen laavamagiaansa.

Hengitysase
Magmosr omaa uniikin, laavamanaa hyödyntävän hengitysaseen. Tehokasta kuumuudelle heikkoja vihollisia vastaan.
Volcano
Magmosrin omakohtainen tekniikka, jossa Magmosr hengitysaseensa ja voimiensa tukemana iskeytyy planeettaan poraten itsensä mannerlaatan lävitse vaipan sisäosiin, synnyttäen samalla tulivuoren. Magmosr kykenee tekemään hyökkäyksen myös sisältä ulospäin hänen luontaisen kykenevyytensä liikkua nopeasti magmavirroissa ansiosta. Tekniikan käyttökelpoisuus vaihtelee; esimerkiksi jääplaneetoilla vaikutus jää helposti vaisuksi kun taas vulkaanisilla planeetoilla koko tekniikka menettää merkityksensä. Jokatapauksessa tekniikkaa voidaan käyttää pyrkiessä piiloutumaan heikolla lämpökestävyydellä varusteltua vihollista.
Muodonmuutos
Kaoottisen perusmuotonsa lisäksi Magmosr kykenee myös muuttamaan ulkomuotoaan erittäin laajassa skaalassa humanoidista erilaisiin demonisiin suomukkaisiin hirviöhahmoihin.
Infernal Form
Hurjasti voimia vievä tekniikka, jossa Magmosr muuntaa olemuksensa rakenteen lähes puhtaaksi laavamagian ilmentymäksi. Muuntuminen nostaa hänen voimatasonsa ja nopeutensa moninkertaisiksi, ja Infernal Form mahdollistaakin myös useita voimakkaita hyökkäyksiä jotka tavallisesti olisivat mahdottomia toteuttaa - mainittavimpina Infernal Wave[5] sekä Burning Hydra[6]. Valitettavasti ylläpito vaatii rutosti voimaa ja pitkäkestoinen palautuminen tekee Magmosrista haavoittuvamman.

Viitteet[muokkaa]

  1. Tiedettävästi Azurooocin peruja.
  2. Jälkeläisiä on kymmeniä. Magmosria vanhemmat yksilöt ovat todennäköisesti tuhoutuneet - lisäksi osa otuksista on puoliverisiä.
  3. Parhaita veikkauksia ovat tähän asti olleet demoni, alkukaaosotus, tuhodemoni sekä Japanin naisten lentopallomaajoukkueen libero.
  4. Oma sisarusparvensa.
  5. Valtaisan tehokas pyroklastinen purkaus.
  6. Infernal Form lehahtaa hiilloksen lailla lepattaviin liekkeihin. Samalla Magmosrin päiden määrä kasvaa (tavallisesti kahdella) ja hänen rakenteelliset piirteensä paisuvat ja muuntuvat. Muoto on äärimmäinen voimasyöppö ja ylläpitämisen suurin mahdollinen kesto voidaan arvoida muutamissa kymmenissä sekunneissa.