Magna Prime

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Good homppa ribbon.png

Trophy.png
Magna Prime on luokiteltu hyväksi sivuksi!
Artikkelin ulkoasu, muotoilu ja tyyli ovat keskivertoa paremmat, ja osoittavat osaltaan kuinka jaloa työmme on.
Magna Prime
Magna prime.png
Magna Prime, Kultainen Mies
Tosinimi:Magna Prime
Laji: konstrukti
Sukupuoli: ei ole
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Kakkonen
Suuntaumus: Hyvä
Voimaluokitus:Mainor
Tuhokapasiteetti:Intergalaktinen
Regeneraation taso:Keskinen alhainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
2, 4
Liittolaiset: Valon Herra, Protos, Jorma Teräs
Arkkiviholliset: ei merkittäviä
Saavutukset: Valon Herran palveluksessa toimiminen
Pilkkanimet: Kultaharkko

Magna Prime on erittäin voimakas, Mainor-tasoa oleva hyvyyden edustaja, joka useimmiten toimii suoraan Valon Herran alaisuudessa. Hänet tunnetaan myös nimellä Kultainen Mies (Man of Gold), sillä hänen ihonsa on on metallin kaltainen ja kimaltaa kuin kulta - eikä ainoastaan hänen ihonsa: Käyttääkseen täydellisesti hyväkseen kultaisen teemansa, Magna Prime käyttää myös kullanvärisiä vaatteita, vaikka ei hänellä kovin paljon vaatteita olekaan.

"Magna Prime" on tosinimi, tai oikeastaan kaksi sellaista. Kukaan ei tiedä, mikä Magna Primen alkuperäinen nimi oli, tai edes oliko hänellä sellaista lainkaan.

Ulkonäkö[muokkaa]

Kuten on jo kerrottu, selvin Magna Primen tuntomerkki on hänen täyskultainen, metallin kaltainen ihonsa. Tämän lisäksi hänellä on pitkät kultaiset hiukset, kultainen viitta ja kultainen lannevaate. Pirun paljon sanaa "kultainen", eikö olekin? Magna primen silmissä ei ole pupilleja tai iiriksiä, vaan ne loistavat kirkkaanvalkoisina (yllätys, yllätys - joku muu väri kuin kultainen!). Hänellä on ohimoillaan ja nilkoissaan pienet kultaiset siivet (kukaan ei tiedä miksi).

Vaikka Magna Prime näyttää ensi silmäyksellä mieheltä, hän ei ole mies sanan varsinaisessa merkityksessä.

Historia[muokkaa]

Hyvin kaukaisessa muinaisuudessa, joidenkin mukaan aivan aikojen alun tienoilla, Valon Herralle tuli tarvetta luoda voimakas palvelija, joka voisi hänen alaisuudessaan valvoa Kakkosta ja Universumin hyvien vallassa olevaa nurkkausta, ja auttaa häntä pitämään pahan valta poissa rauhan[1] saaneilta planeetoiltaan. Valon Herra keskitti valtaisat määrät hyvyyden energiavirtoja yhteen paikkaan, ja aloitti pitkään jatkuneen muotoilutyön, jonka tuloksena oli lopulta uskomattoman tiiviyden saavuttanut Magna Primen ruumis. Kauan Valon Herra ahersi, ja lopulta hän sai kasattua luomalleen olennolle sielun, joka oli täynnä hyvyyttä, ja joka olisi sataprosenttisen uskollinen Valon Herralle itselleen. Magna Prime oli syntynyt. Koska tämä olento oli niin voimakas, ja niin lähellä Hyvyyden sydäntä, se heräsi tietoisuuteen omasta tosinimestään.

Magna Prime on siitä lähtien uskollisesti vartioinut Kakkosen alueita, ja hänen komentoonsa annettujen Angelus Luminis -legioonien avulla on nopeasti vastannut kaikkiin aluevaltausyrityksiin.

Voimat ja kyvyt[muokkaa]

Magna Prime
Fyysinen voima:
80
Nopeus:
90
Ketteryys:
85
Aseeton taistelutaito:
80
Aseellinen taistelutaito:
70
Energianhallinta:
90
Taikuus:
50
Psioniikka:
50
Älykkyys:
70
Tiimityöskentely:
80
Muut kyvyt:
80


Energianhallinta
Magna Prime on erinomainen energian käyttäjä, ja pystyy ilmeisesti Valon Herran ansiosta käyttämään angelus-energioita. Hän pystyy käyttämään kaikkia värienergioita, valoenergiaa, todellisuusenergiaa ja tietenkin hyvää energiaa. Useimmiten hän käyttää värienergioista valkoista, mustaa ja punaista hyvin harvoin.
Materialisointi
Magna Prime pystyy energiaa materiaksi muuttamalla materialisoimaan lähes mitä tahansa tyhjästä. hän voi luoda mm. aseita, kuten miekkoja ja kilpiä. Erittäin monimutkaiset rakenteet tai hänen voimatasoaan mahtavammat taikaesineet ovat kuitenkin hänen voimiensa ulottumattomissa.
Aseeton kamppailu
Magna Prime on hyvä aseettomassa kamppailussa, ja hallitsee melkein kaikki sen lajit taitavasti.
Aseellinen kamppailu
Vaikka Magna Prime ei ole yhtä hyvä aseiden kanssa kuin nyrkkien, hänellä on kiitettävät taidot myös tällä alalla. Useimmiten hän käyttää aseenaan itse materialisoimiaan miekkoja (kultaisia).
Kuolemattomuus
Magna Prime on kuolematon, sillä Valon Herra on siunannut hänet kuolemattomuudella, jota Prime voisi taistella pitempään pimeyden voimia vastaan.
Äärimmäinen kestävyys
Magna Primen kultainen iho ei ole ainoastaan esteettinen tehokeino, vaan myös voimakas suojakeino erityisesti pahuuden hyökkäyksiä vastaan. Pahojen hyökkäysten on erittäin vaikea läpäistä Magna Primen kultaista ihoa, ja hänellä on todella suuri vastustuskyky myös muun tyyppisille hyökkäyksille. Magna Primen suuri kestävyys on osittain korvaamassa hänen regeneraation puutettaan.

Erikoistekniikat[muokkaa]

Spirit Bomb
Magna Prime kerää energiaa ympäristönsä eläviltä olennoilta ja muodostaa nistä yhden suuren energiapallon, jonka hän heittää vastustajan niskaan. Kuuleman mukaan joku baittari nimeltä Goku on jossain välissä ehtinyt varastaa tämän tekniikan.
Light Barrage
Yksinkertainen tekniikka, jossa Magna Prime heittää valtavan määrän valoenergia-ammuksia vastustajansa niskaan hyvin nopeasti. Kulutta paljon energiaa, mikäli pommitusta jatketaan pitkään.
Blink Warp
Liiketekniikka, jonka avulla pystyy liikkumaan lyhyitä matkoja erittäin nopeasti.
Reality Box
Hjassanilta kopioitu tekniikka, jossa vastustajan tai minkä tahansa kohteen ympärille luodaan kuuto todellisuusenergiasta.
Teleportaatio
Magna Prime osaa siirtää itsensä ajatuksen voimalla toiseen paikkaan ajassa, ulottuvuuksissa ja avaruudessa.

Viiteet[muokkaa]

  1. "Rauha" on sikäli virheellinen termi, että heti Hyvyyden alaisuuteen liitettyään nuo planeetat oli alistettu osaksi Hyvyyden sotakoneistoa ja niiden väkeä olik värvätty suurissa määrin Hyvyyden reserveihin.