Manaaminen

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Manaaminen on taikuuden hallitseviin taikoihin kuuluva osa-alue. Manaaminen on eritoten pahuuden ja muidenkin mustan magian harrastajien parissa tunnettu ja käytetty. Manaaminen ei suinkaan ole pelkästään suppeaa rumiiden herättelyä (joka kuitenkin hyödyllinen taito), vaan taitoon sisältyy myös eräänlainen voimaa kuolleiden ruumiilta varastava versio. Tässä vaihtoehdossa kuolleen ruumis käsketään luovuttamaan manaansa manaajan käyttöön, pakottaen manaajaa joko sitten hyödyntämään tai antamaan sen valua pois. Manaamisesta saatu mana eroaa merkittävästi voimamanan kuolevilta otetusta manasta johtuen siitä, että ruumiissa on yhä jonkinasteista elämää, on ero hyvinkin merkittävä.

Kuitenkin tehokkuudeltaan ja koostumukseltaan on tämä kuolleilta varastettu mana varsin kiintoisaa ja poikkeavaa, ja jotkin tahot ovat jo alkaneet tutkia sen muodostumista ja koostumusta.

Bee-pippeli.PNG Tämän artikkelin luojalta on loppunut mielikuvitus kesken. Valjasta oma luovuutesi ja pidennä artikkelia edes vähäsen. Jos teet tätä tarpeeksi, voit saada käyttäjänimesi tänne.