Menediel

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Menediel
Menediel.png Seraph.png
Aineellinen muoto (vasemmalla) ja energinen muoto (oikealla)
Tosinimi:Menediel
Laji: majoraenkeli (serafi)
Sukupuoli: epämääräinen
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Nelonen
Suuntaumus: Järjestys
Voimaluokitus:Biskatamatar
Tuhokapasiteetti:Interstellaarinen
Regeneraation taso:Alhainen jumalainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: Muut majoraenkelit, Velirien, Universum Majora, Mazner Saiph
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: ?
Pilkkanimet: Byrokraatti, nipottaja

Menediel on yksi majoraenkelien serafeista, ja edustaa heistä Maan elementtiä ja Lain aspektia. Kaikista neljästä serafista hän on anteeksiantamattomin ja myös julmin sellaisia kohtaan, jotka eivät vastaa hänen käsityksiään Järjestyksestä. Menedielin mielestä suurin Järjestyksen seuraajan osoittama hyve on ylhäältä tulevan määräyksen mukisematta noudattaminen; kaikki määryksistä ja säännöistä poikkeaminen, mistä syystä tahansa, on hänen silmissään kerettiläistä kaoottisuutta. Häntä palvelevat 8 kerubia tunnetaan "Nelosen Enkelinkvisitiona", sillä Menediel on valtuuttanut heidät ratkomaan vaikka voimakeinoin kaikki vastaantulevat sääntörikkomukset. Menedielin alaisuudessa on myös kaikkein konservatiivisimpana ja tiukimpana pidetty Nelosen Kyberritarikunnista, Lain ja Oikeuden Ritarikunta.

Hän on usein tukkanuottasilla Erzamielin kanssa heidän erilaisten näkemystensä johdosta.

Ulkonäkö[muokkaa]

Kaikissa muodoissa Menedielin väritys on yleensä tumma johtuen hänen yhteydestään maan elementtiin. Hänen tavallisin aineellinen hahmonsa on humanoidi, joka on kääriytynyt tummaan, kaapumaiseen kuoreen kaulasta alaspäin ja jonka selästä kasvaa esiin useita pareja siipiä. Todellisessa energiamuodossaan Menediel muuttuu valtavaksi, pienen taivaankappaleen kokoiseksi, piikein itsensä peittäneeksi, yksittäistä, puoliavointa silmää muistuttavaksi olennoksi, jonka pallomaisen hahmon selästä kasvavat hänen valtaisat siipensä. "Silmä" hohtaa vihreänä, ja siitä näyttää valuvan alaspäin pseudonestemäistä ainetta, joka on tosiasiassa vapaata angelus-energiaa helposti käyttöön otettavassa muodossa. Hänen tosimuotonsa kutsumanimi on Lain Kaikkinäkevä Silmä.

Voimat ja kyvyt[muokkaa]

Menedielin voimat ovat serafille tyypilliset; tosimuotonsa suurien siipiensä heilautuksella hän voi aiheuttaa aika-avaruudellisia aaltoja, jotka voivat suistaa tarpeeksi lähelle osuvia planeettoja radaltaan. Hän pystyy suuren "silmänsä" kautta ampumaan tuhoisia säteitä, jotka voivat helposti tuhota suuriakin tähtiä. Kaikista serafeista Menediel on defensiivisin; hänen puolustuksensa ovat vahvat ja kuorensa on paksu, mutta se vähentää merkittävästi hänen nopeuttaan. Hän taistelee verraten harvoin (itse asiassa mahdollisimman harvoin), mutta silloin kun hän osallistuu taisteluun, hän toimii kuin voimakas, rakaasti panssaroitu emoalus; hän etenee hitaasti ja vapauttaa paljon tuhoisia, kaikkiin suuntiin leviävien energia-ammusten sarjoja suojaten samalla massiivisilla siivillään läheisyydessä olevia omia joukkoja.

Häntä vastaan taistelleet ovat verranneet kokemustaan molokkeja vastaan taistelemiseen; vastustaja on sanomattoman hidas, mutta kykenee ottamaan rajusti rankaisua, ja pelkkä Menedielin kulkeminen alueen läpi aiheuttaa sille laajaa tuhoa[1]. Lisäksi Menedielistä tekee erityisen vaarallisen hänen kykynsä laukaista poikkeuksellisen tuhoisia hyökkäyksiä silmänsä kautta sekä hänen taktinen älykkyytensä, joka on keskivertomolokkia huomattavasti suurempi.

Erikoistekniikat[muokkaa]

Menediel
Fyysinen voima:
70
Nopeus:
50
Ketteryys:
40
Aseeton taistelutaito:
60
Aseellinen taistelutaito:
50
Energianhallinta:
70
Taikuus:
50
Psioniikka:
60
Älykkyys:
75
Tiimityöskentely:
65
Muut kyvyt:
75


Majora-tekniikat
Menediel osaa majoraenkelinä käyttää Majora-tekniikoita. Hänen erikoisuutensa ovat yhdeistetyt, suojaavat Kohi-tekniikat; hän esimerkiksi yhdistää usein tekniikat Kohi 78: Koreban, Kohi 79: Koteban ja Kohi 79: Majoraban kasvattaakseen edelleen omaa suojaustaan ja tehden näin itsestään vieläkin ärsyttävämmän vastuastajan. Hän osaa tietenkin myös muun tyyppisiä tekniikoita, mukaan lukien suosikki-Zehin, Zehi 97: Zezeban sekä Yuihi 48: Yuitun.
La Crima
Menediel manipuloi silmästään vuotavaa angelus-energiaa haluamallaan tavalla. Tämä on erittäin monipuolinen ja helposti kustomoitava tekniikka.
La Crima: Stone Weeps - Menediel kietoo angelus-energiafilamentit pääkehönsa ympärille ja muuntaa ne hylkiväksi kilveksi. Tämä on hänen viimeistä edellinen puolustuksensa, jos vastustaja on päässyt läpi muista suojista.
La Crima: Gently Weeps - Menediel sitoo vastustajan paikalleen angelus-energialla.
La Crima: Sky Weeps - Menediel muuttaa angelus-energian suureksi linssiksi, joka kasvattaa hänen silmästään ampumiensa hyökkäysten tehoa, tai muuttaa sen käyttätymistä taittamalla energianosasten värähtelysuuntaa.
La Crima: Soul Weeps - Offensiivinen hyökkäys angelus-energialla.
Mugendo
Äärimmäisen voimakas sädehyökkäys, joka ammutaan "silmästä".
Yagmur
Menediel ampuu massiivisen määrän pienempiä energia-ammuksia kaikkiin suuntiin.
Yagmur: Yildirim - Menediel yhdistää Yagmurin aika-avaruusmanipulaatioon, ja ampuu yhteislaukauksen kaikkiin suuntiin niin, että kaikki laukaukset - myös ne, jotka sinkoutuivat aivan päinvastauseen suuntaan - osuvat valittuun kohteeseen.

Viiteet[muokkaa]

  1. Serafien siivenlyönneillä on tapana aiheuttaa, kuten ylempänä sanottu, aika-avaruudellisia aaltoja. Ne vaikuttavat negatiivisesti planeettojen kiertoratoihin ja melkein kaikkeen laaja-alaiseen hienorakenteeseen. Tarpeeksi pienikokoiset systeemit voivat kuitenkin altistua aalloille suhteellisen vaarattomasti.