Necromancer

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Chaos league logo 2.svg
Tämä artikkeli käsittelee Kaaosta tai jotain siitä syntynyttä epäsikiötä. Varo henkesi puolesta astuessasi sisään.
Suosittelemme muistamaan, että Necromancer ei missään tapauksessa ole Mahti.
Necromancer
Necromancer2.png
Koko nimi:Lordi Necromancerius XIII
Laji: korruptoitu ihminen
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: 66. 13. 1966
Syntymäpaikka: Universumin söpöin planeetta
Suuntaumus: Kaaos/Paha
Voimaluokitus:Biskatamatar
Tuhokapasiteetti:Aurinkokunnallinen
Regeneraation taso:Keskinen korkea taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
4, 6
Liittolaiset: Muut Kaaosherrat
Arkkiviholliset: Armada Force
Saavutukset: Kuolleiden herättäminen
Pilkkanimet: Necris, Negromancer, N'Ubuntu, N'Ubuntumanseri


Necromancer eli virallisesti Lordi Necromancerius XIII on Kaaoksen olento ja suurmestarimaagi, joka väitetään syntyneen 1966-vuonna, eräällä todella söpöllä ja kauniilla planeetalla, kaikista universumin planeetoista ehdottomasti sokerisimmalla ja ihanimmalla. Hän oli alunperin innokas tietokoneohjelmoija, ja istui juuri sinä päivänä eräässä tosi ihanassa ja söötissä huvipuistossa pehmeitä hattaroita myyneen kojun vieressä. Sitten kuitenkin tapahtui eräs koko universumin historian epätodennäköisimmistä onnettomuuksista: Hattarakoneeseen iski salama, joka räjäytti koneen ja syöksi onnettoman ohjelmoijan päälle suuret määrät kiehuvaa sokeria, johon oli sekoittunut väitteiden mukaan raakaa Kaaosta. Nörtti hautautui kaaossokerin alle, ja tuo kammottava seos sulatti pois hänen ihonsa ja lihansa, ja täytti hänen luurankonsa epäpyhällä, epäkuolleella elämällä. Hänen sylisään pitämänsä läppärin osat sulivat häneen aivoihinsa ja antoivat hänelle myös ennennäkemättömät älylliset lahjat, sekä moninkertaistivat hänen tietoteknisen kyvykkyytensä. Sulasta kaaossokerista nousi uudestisyntynyt nörtti, Lordi Necromancerius kolmastoista, joka välittömästi orjuutti koko kotiplaneettansa väestön epäkuolleina. Ennen pitkää hän pääsi yhteyteen Kaaoksen Valtakunnan johtajien kanssa, ja hänet hyväksyttiin sen kaaosherrojen joukkoon Kaaokselta saamiensa suunnattomien voimien vuoksi.

Hänen arkkivihollisekseen tuli lopulta Armada Force, joka kävi Majora-sodassa tuhoamalla hänen tietokoneensa asentamalla siihen Linuxin. Tämän vuoksi Necromancer loi Necridit Toisessa Universumin sodassa voidakseen tuhota Armada Forcen.

Necromancer asuu Kaaoksen valtakunnassa, Necrodynen osavaltiossa.

Kyvyt[muokkaa]

Necromancer
Fyysinen voima:
20
Nopeus:
20
Ketteryys:
19
Aseeton taistelutaito:
5
Aseellinen taistelutaito:
7
Energianhallinta:
60
Taikuus:
75
Psioniikka:
20
Älykkyys:
80
Tiimityöskentely:
20
Muut kyvyt:
70


Pääkallokeppi
Pääkallokeppi on erityisen kätevä lasten pelotteluun. Se pystyy ampumaan Poison- tyypin energiaa ja käyttämään Kaaosmagiaa, mikä tekee ko. kepistä melko ikävän. Kallon silmäkuopat loistavat punaista valoa, mikä on hauskaa eikä maksakaan paljoa. Necromancer säilyttää sauvaa lipaston laatikossa. Koska Necromancer on Biskatamatar, hän pystyy luisia sormiaan napsauttamalla kutsumaan pääkallokepin luokseen. Hänellä on kepille myös useita lempinimiä, joista useiten hän käyttää nimeä "Kallonen".
Taikuus
Necromancer on kehittellyt oman manatyypin sekoittamalla pimeys-, kaaos- ja kuolema-tyypin manoja. Hänen repertuaariinsa kuuluvat muumoassa kidutus- ja tappokiroukset. Hänen bravuurinsa on kuitenkin kuolleiden nostattaminen henkiin.
Lag Attack
Loitsu, joka aiheuttaa lagitusta ja nykimistä aikajatkumossa Necromancerin lähiympäristöön. Ei vaikuta Necromanceriin itseensä, mistä johtuen sopii erinomaisesti pakenemiseen.
Henkiinherätys
Necromancer kykenee nimensä mukaisesti herättämään kuolleita henkiin joko necrideinä, zombeina, luurakoina, muina epäkuolleina tai normaaleina elävinä. Todelliseen elämään palauttaminen kuitenkin vaatii palautettavan sielun olemista kunnossa.
Corrupt Curse
Kirous, joka pystyy hajottamaan kokonaisia aurinkokuntia, mikäli se etenee tarpeeksi pitkälle. Se aiheuttaa kaikessa materiasta, energiasta ja manasta tehdyissä konstrukteissa rappeutumista, joka saa ne lopulta pettämään ja hajoamaan tomuksi, joka sitten sekin syöpyy olemattomiin.
Energia
Necromancer hallitsee hyvin myös energian käytön. Hän osaa käyttää ainakin kaaos-, pahaa, mustaa, viha- ja poison-energiaa. Näiden lisäksi hän hallitsee alkeellisemmat värienergiat, kuten punaisen.
Teknomantia
Erinomaisen älykkyytensä ja aivoihinsa sulautuneiden tietokoneen osien vuoksi Necromancer kykenee hallitsemaan tietokoneita ja muita tietojärjestelmiä suorilla mentaalikomennoilla. Hänellä onkin tunnetusti oma valtava supertietokoneensa Kaaoksen Valtakunnassa.