Nigel

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Röhmöfantti.png
Tämä artikkeli on 80% ÖhköMönkö RY:n toimittamaa informaatiota ja on suojattu herrallasi Tekijänoikeudella!
Nigel form.jpg Nigel toimii tämän sivun suojelijana!
Joten älä vandalisoi sitä, tai huomaat, että sinulta puuttuu pää (tai jokin muu tärkeä ruumiinosa).
Nigel
Nigel humanoid.jpg
Nigelin vakioitunut "Pahan Ylivaltias" -humanoidimuoto.
Tosinimi:Nigel Blood Blacknight
Laji: Mahtava
Sukupuoli: Vaihtelee
Syntymäaika: Alku
Syntymäpaikka: Multiversumi
Suuntaumus: Pahuus
Voimaluokitus:Mahti
Tuhokapasiteetti:Dimensionaalinen
Regeneraation taso:Keskinen jumalainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3, 4, 7
Liittolaiset: Damien Gaylord, Ilumine Cintillar, Lilith, Jagr, Yin, Nirotha, Nei Jenitei
Arkkiviholliset: Valon Herra
Saavutukset: Pahuutta edustava Suuntaumusmahti
Pilkkanimet: Nikke, Nikkeli

Nigel Blood Blacknight on Pahuuden Mahtava Universumissa. Hänellä on olemassa useita kutsumanimiä, kuten Saapuva Pimeys, Hän Joka Varjoissa Vartoo, Musta Kauhu, Pahan Valtain Ruhtinas ja lukematon määrä muita.

Historia[muokkaa]

Nigel syntyi muiden Mahtavien tavoin Unviersumin alkuhetkellä Pahuuden hyperolemuksen edustajaksi Universumissa.

Voimat ja kyvyt[muokkaa]

Nigel
Fyysinen voima:
95
Nopeus:
98
Ketteryys:
100
Aseeton taistelutaito:
75
Aseellinen taistelutaito:
90
Energianhallinta:
100
Taikuus:
100
Psioniikka:
100
Älykkyys:
90
Tiimityöskentely:
10
Muut kyvyt:
90


Energianhallinta
Hallitsee alempien värienergioiden lisäksi ainakin mustan, pahan ja olemattomuusenergian. Kugayan lisäksi ainoa olento universumissa joka kykenee käyttämään mustaa pahaa energiaa. Energiayhtälö on muotoa
Orb of Blackness
Mustan pahan energian avulla toteutettu, äärimäisen voimakas pallomainen hyökkäys.
The Wave
Olemattomuusenergialla toteutettu aaltomuotoinen hyökkäys joka tuhoaa kaiken tielleen sattuvan ja vääristää aika-avaruutta. Äärimmäisen tuhoisa; voi levittää tuhoa kosmisella tasolla.
Romahdus
Toinen olemattomuusenergialla toteutettu isku, jossa keskitetään olemattomuusenergiaa kohteen sisään kunnes se romahtaa omaan itseensä muodostaen mustan aukon. Voidaan käyttää minkä tahansa tuhoamiseen muropaketeista kokonaisiin galakseihin.
Galaxy Killer
Nimensä mukaisesti kokonaisen galaksin tuhoamiseen pystyvä, pimeyden nopeudella etenevä[1] energia-aalto.
Dark Force
Mustan pahan kenttä, joka ympäröi Nigeliä aina ja kaikkialla. Torjuu useimmat yllätyshyökkäykset. Voimakkaan hyvyyden läsnäolo voi heikentää tätä kenttää, ja hyvyys- ja valotyypin hyökkäykset voivat muita tyyppejä helpommin läpäistä sen. Hoitaa kuitenkin asiansa hyvin mitä tahansa Mainor-tasoista alempaa hyökkäystä vastaan.
Psioniikka
Eräs multiversumin parhaista psionikoista.
Eviled
Isku, joka näyttää kohteelle maailmankaikkeuden armottomuuden, saaden tämän muuttumaan välittömästi pahaksi. Mikäli kohteen suuntaumus oli alunperimn majoraalinen tai kaoottinen, tuloksena on majora-paha tai kaaos-paha.
Aura of Fear
Nigelin ympäristössä vaikuttava psyykkinen efekti, joka saa tavallisesti aikaan lamaannuttavaa pelkoa kaikissa biskamataria heikommissa olennoissa. Sydämeltään pahat olennot ovat kuitenkin immuuneja tälle vaikutukselle[2].
Absorbtio
Nigel voi imeä kohteensa energiaa, jolloin nämä heikkenevät ja Nigel vahvistuu.
Nigel-demonien luominen
Nigel voi luoda kammottavia Nigel-demoneja ajatuksen voimalla tai koskettamalla esineitä.
Taikuus
Nigel on erinomainen maagi, ja häntä pidetään eräänä multiversumin parhaista. Hallitsee elementtityyppiset ja keskitason manat, sekä tietenkin pahan manan.
The Presence
Nigel hyödyntää perusoikeuksiaan yhtenä perusvoimien ruumiillistumista, ja pystyy sen avulla olemaan useassa paikassa yhtä aikaa ja tarkkailemaan koko universumin tapahtumia, paitsi niitä paikkoja, jotka on suojattu voimakkaalla jonkun muun suuntaumuksen ylläpitämällä suojalla[3].
Wipeout
Hieman Universum Majoran käyttämää None-kykyä ja Suuren Viivan Deleteä vastaava tekniikka, jonka avulla Nigel voi poistaa kohteita universumin matriisista. Vaikka teoriassa Nigel voisi poistaa kokonaisia todellisuuksia, tätä sietää kuitenkin tehdä varoen, tai muuten muiden perusvoimien ruumiillistumat saattaisivat suuttua, eikä tilanne, jossa muut neljä liittoutuvat yhtä vastaan ole erityisen ruusuinen perusvoiman ruumiillistumallekaan[4].

Aseet[muokkaa]

Nigelilla on yksi tunnettu signatuuriase, Velkzer, mustateräinen Legendaarisen tason miekka, jonka kanssa Nigelilla on melkoisen suuret taidot, joskaan eivät aivan Universumin parhaat. Velkzer voi vaihdella muodoltaan samaan tapaan kuin omistajansakin, ja se kykenee ottamaan esimerkiksi pistomiekan, pitkämiekan ja kapean sapelin muodot. Useimmiten Nigel suosii Velkzerin muotoja, joita voi helposti käyttää yhdellä kädellä; toisen kätensä hän haluaa pitää vapaana petosta ja huijausta varten. Velkzer itse on petollinen ase, jonka terä leikkaa paikoista, joita lähellä se ei näyttänyt edes käyvän, ja joka usein pyrkii hämäämään vihollista piilottamalla todellisest voimansa ja ominaisuutensa. Suuresta voimakkuusasteestaan johtuen Velkzer kykenee repimään hajalle ajan, avaruuden ja todellisuuden kudokset pyrkiessään vastustajan tuhoamiseen ja aiheuttaa sivalluksillaan suuria määriä keskitettyä tosivahinkoa. Se kykenee toimimaan semi-itsenäisesti näissä toimissa, ohjaajanaan pahuusenergian ilkeä tahto. Se, joka kuolee Velkzerin uhrina, unohtuu ikiajoiksi kaikkien hänet koskaan tunteneiden muistoista, jotta muistoakaan ei jäisi tästä jäljelle.

Muodot[muokkaa]

"Pahuuden Ylivaltias"
Useimmiten käytetty humanoidimuotoinen yleismuoto (ks. infolaatikon kuva), joka on tarkoitettu enimmäkseen tekemään vaikutus ja toimimaan käytännönläheisenä, tasapainotettuna vuorovaikutuspintana ympäröivään Universumiin. Tässä muodossa hänen taistelutaitonsa ovat hyvin tasapainotetut ja tästä muodosta on myös nopeaa ja helppoa vaihtaa tarvittaessa muihin muotoihin.
Pseudodemonimuoto
Ihmismäistä muotoa ja demonimuotoa yhdistelevä muoto, jossa hänellä on selässään suuret demoninsiivet sekä muita demonisia piirteitä, mutta hänen ruumiinsa säilyttää inhimillisen ulkomuodon. Tämä muoto muistuttaa paljon alkudemonia, ja hän käyttää sitä joskus "Pahuuden Ylivaltiaan" muotonsa sijasta jokapäiväisissä yhteyksissä. Joskus tämä muoto näkee myös taistelukäyttöä, ja ehkä hieman yllättävästi, Nigel käyttää tätä muotoa usein silloin kun hän langettaa ja ottaa valtaansa hyviksiä. Ei tiedetä, johtuuko tämä mistään käytännön syystä kuten esimerkiksi mahdollisesta psi-voimien paranemisesta.
Nigelin demonimuoto.
Demonimuoto
Ks. kuva oikealla. Muodon suurimmat hyödyt ovat sen tuoma korkea voima yhdistettynä suureen ketteryyteen. Eräs kokonaisuutena ottaen parhaina pidettävistä Nigelin muodoista. Ei tosin ole käyttökelpoinen joukkoon sulautumiseen, mistä syystä Nigel käyttää tätä muotoa useimmiten taisteluun mennessään.
Enkelimuoto
Enkelimuodossaan Nigelillä on punaiset hiukset ja silmät sekä mustat, suuret siivet joissa on punaisia silmäkuvioita. Siivissä olevat silmät räpsyvät välillä. Enkelihahmoisella Nigelillä on hopeinen iho. Muodon hyödyt ja haitat ovat käytännössä samat kuin demonimuodonkin; joskus hän käyttää tätä muotoa demonimuodon sijasta taistelussa, koska sen soveltuvuus eri energia- ja manatyyppeihin on erilainen, ja sen avulla on mahdollista yllättää vastustajat.
Mustan pilven muoto
Tässä muodossaan Nigel on epäselvärajainen musta pilvi, jonka synkistä syvyyksistä paistaa kaksi punaista silmää. Pilven mustat haarakkeet muodostavat enemmän ja vähemmän aineettomia tummia varjolonkeroita. Kietomalla lonkerot jonkin tai jonkun ympärille Nigel voi esim. anastaa tältä sielun tai teleportata tämän. Pilvimuodossaan Nigelin hyökkäysvoima on pienempi, mutta hän on lähes haavoittumaton vahingolle. Usein tullessaan noutamaan hänelle omistettuja uhreja tai kidnappaamaan olentoja, hän käyttää tätä muotoa.
Lohikäärmemuoto
Tässä muodossaan Nigel ottaa hahmon, joka muistuttaa ulkonäöllisesti hieman The Onea, mutta on suurempi kooltaan ja omaa kuusi häntää, joista yhden päässä on myrkkypistin, toisen terävä piikki, kolmannen ylimääräinen suu, neljännen musta ikuisesti palava liekki, viidennen kaiken näkevä silmä ja kuudennen ylimääräinen käsi. Muodon hyöty on sen muonipuolisuus ja voimakkuus. Suurin heikkous on suuresta koosta aiheutuva jonkinasteinen kömpelyys. Tätä muotoa hän käyttää joskus taisteluissa silloin, kun suurta nopeutta ei tarvita (esimerkiksi taistellessaan kerralla suuria heikompien olentojen joukkoja vastaan) ja lisäksi joskus kommunikoidessaan lohikäärmeiden kanssa tehdäkseen vaikutuksen.
Yhdeksänhäntäisen ketun hahmo
Tässä muodossaan Nigel alkaa muistuttaa Kugayaa, mutta silmät ovat mustapohjaisten keltaisena hehkuvien rakojen sijasta piirteettömät kekäleenpunaiset möykyt. Lisäksi koko on suurempi, suurimmillaan vuoren kaltaiseksi luonnehdittu. Muodon monipuolisuus ei ole aivan yhtä suuri kuin lohikäärmemuodon, mutta on hieman ketterämpi ja omaa paremmat aistit. Hän käyttää sitä pääasiassa samanlaisissa yhteyksissä kuin lohikäärmemuotoakin, sekä joskus keskustellessaan palveluksessaan olevien yhdeksänhäntäisten kettujen kanssa.
Ihmismuoto
Ihmismuodossaan Nigel näyttää punaisella vuorattuun mustaan, pitkään takkiin pukeutuvalta ihmiseltä, joka pitää leveälieristä hattua (tyylin vuoksi) ja mustia aurinkolaseja (myöskin tyylin vuoksi). Ihmismuodossaan hänellä on tapana pitää käsiään taskuissaan, sillä niiden selkämyksiin on tatuoitu 666-kulmaiset xandomainogrammit[5]. Muodon heikkoutena on vähäisempi fyysinen voima, mutta muodon avulla on helpompi piiloutua ja soluttautua, sillä se auttaa hyvin piilottamaan Nigelin läsnäolosta kielivät energia-, mana- ja psi-signaalit.
Nigel kukkomuodossaan.
Kukkomuoto
Tässä hahmossa ollessaan Nigel on musta maatiaiskukko jolla on hehkuvat silmät. Muoto on melko heikko, mutta auttaa sulautumaan joukkoon.

Nigelin perhe ja luomukset[muokkaa]

Nigelilla ei ole vakituista suhdetta yhdenkään naisen kanssa[6], mutta hänellä on ollut useita irstaita irtosuhteita. Näistä suhteista on syntynyt ainakin kolme äpärälasta, Lilith, Saatana ja Rufus[7]. Saatanan äitinä oli pahaa aavistamaton vuohi, Rufuksen äitinä sai toimia Hiiden Hirvi[8] ja Lilithin äiti oletetaan inhimilliseksi tai ainakin humanoidimaiseksi[9]. Varsinaisten jälkeläisten lisäksi Nigel on myös luonut useita pahoja luomuksia, esimerkiksi nigel-demonit (Daemon nigelis). Häntä on syytetty ja/tai kiitelty myös esimerkiksi joidenkin lohikäärmelajien luomisesta, mutta tällaisia yhteyksiä ei ole pystytty todistamaan.

Viitteet[muokkaa]

  1. Jos se etenisi yhtään hitaammin, tuhoon kuluisi satoja tuhansia vuosia, eikä edes Nigelilla ole niin pitkä pinna
  2. Omia ei siedä tirpoa.
  3. Yksityisyydensuojan vuoksi kaikkien perusvoimien ruumiillistumat ovat ottaneet tavaksi pitää tälläisiä suojia omien kotipaikkojensa ympärillä.
  4. Hjassan tietää mistä puhutaan.
  5. ikivanha pahuuden symboli, jonka käyttö ihmisten toimesta loppui Nak'ghr-Kghaktarin kultin katoamisen myötä vuonna 4267 eKr.
  6. Vakituiset suhteet ovat Nigelin mielestä hyvisten juttu, raiskaukset sopivat pahiksille.
  7. Ainoastaan Nigelin hieman voimakkaammista äpäröistä on vaivauduttu pitämään kirjaa; kukaan ei tiedä, kuinka monta lasta hänellä oikeasti on.
  8. Nigel on sodomian harrastaja, sillä sitä pidetään yleisesti pahana tekona.
  9. Lilithin äitiä, kuten Velirieninkään, ei ole laitettu kirjoille minnekään ja naisen nimi on unohtunut; jotkut olettavat, että kyseessä olisi ollut esimerkiksi haltia tai demoni.