Night

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Chaos league logo 2.svg
Tämä artikkeli käsittelee Kaaosta tai jotain siitä syntynyttä epäsikiötä. Varo henkesi puolesta astuessasi sisään.
Night
Secunda Etapa.png
Koko nimi:Night
Laji: Void-demoni
Sukupuoli: näennäisesti mies
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Tyhjyys
Suuntaumus: Kaaos
Voimaluokitus:Ultimar Biskatar
Tuhokapasiteetti:Valtiotaso
Regeneraation taso:Keskinen korkea taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: Muut void-demonit, Kaaoksen Valtakunta
Arkkiviholliset: Puolustajat, Maryu Yoko'zo
Saavutukset: alaisten pelottelu, void-demonien johtaminen
Pilkkanimet: niitä keksineet eivät ole elossa niitä kertomassa

Night on void-demonien johtaja, void-demoni numero yksi, joka saa komentonsa suoraan Kaaoksen Valtakunnan johdolta. Night on synkkä, vähäpuheinen ja yleisesti pelottava pidetty emonihilisti, joka ei usko mihinkään muuhun kuin tuhoon, tuskaan ja kuolemaan. Night uskoo, että kaikki kuolee aikanaan ja että lopulta on jäljellä vain kuolemaa. Itsensä Nigel näkee kuoleman tuojana, jonka tehtävänä on tehdä kaikesta kuoleman omaa. Night on vielä muita void-demonejakin tunteettomampi, ja uskoo, että kaikki tunteet ovat turhia ja johtavat vain kärsimykseen. Tämän vuoksi vain todella tunteeton voi hänen mielestään voittaa.

Ulkonäkö[muokkaa]

Ulkonäkönsä puolesta Night on hieman lepakkomainen suurine mustine siipineen. Hänen torsonsa on iholtaan valkoinen, mutta jalat ja kädet ovat pikimustat. Silmänvalkuaiset ja hiukset ovat myös mustat, ja silmistä valuu alaspäin verikyyneleitä muistuttavat mustat viivat. Nightin rinnassa on reikä, josta valuu ikäänkuin verta tämän vatsalle, ja hänen kallostaan kasvaa kaksi pitkää, valkeaa sarvea. Kaiken kaikkiaan Night on olento suoraan painajaisista. Yleinen ulkoasu on luiseva, mutta sen ei parane antaa hämätä. Night on todennäköisesti suolistanut sinut ennen kuin ehdit lausua yhtäkään sanaa hänen ulkoasustaan.

Asema ja toiminta[muokkaa]

Night on vastuussa void-demonien toiminnan tuloksista Kaaoksen Valtakunnan johtoportaalle, jolle hän on hyvin uskollinen, joten hän pitää pelottavine olemuksineen tarkasti huolta siitä, että alemmat void-demonit täyttävät hänen laatunorminsa kaaoksen aiheuttamisessa. Night on valmis rankaisemaan alaisiaan ankarasti näiden tehtyä epätyydyttävää työtä, mutta toisin kuin muut void-demonit, hän ei tunnu saavan siitä nautintoa. Yleisesti ottaen Night ei tunnu nauttivan mistään. Asemansa turvin hän pystyy käskemään muita void-demoneja, ja nämä tekevät mitä hän sanoo peläten hänen rangaistuksiaan.

Voimat[muokkaa]

Night
Fyysinen voima:
40
Nopeus:
45
Ketteryys:
45
Aseeton taistelutaito:
35
Aseellinen taistelutaito:
43
Energianhallinta:
45
Taikuus:
20
Psioniikka:
15
Älykkyys:
45
Tiimityöskentely:
20
Muut kyvyt:
42


Paljon ei tiedetä Nightin voimista, paitsi että ne ovat suurimmat kaikista Kaaoksen Valtakunnan void-demoneista.

Olemattomuusenergia
Nightin tiedetään pystyvän hallitsemaan olemattomuusenergiaa siinä, missä muidenkin void-demonien.
Kaaosenergia
Olemattomuusenergian lisäksi Night hallitsee myös arvaamattomamman kaaosenergian, jonka voima on pelottava.
Taikuus
Night hallitsee mustan magian. Mihin rajaan asti, se on epäselvää. Hän pystyy ainakin sitomaan ja surmaamaan taikuudellaan. Lisäksi hän hallitsee illuusion, joka muuttaa ympäristön täysin pimeäksi.
Regeneraatio
Kuten muutkin void-demonit, Night pystyy regeneroimaan pahimmatkin vammat hetkessä. Lisäksi, koska void-demoneilla yleinen voimakkuus on suoraan verrannollinen regeneraation tehokkuuteen, Nightin regeneraatio on tehokkaampaa kuin hierarkiassa alemmilla demoneilla. Nightin tiedetään pystyvän kursiutuumaan kokoon vaikka hän olisi hajonnut tomua vähäisemmiksi hiukkasiksi.
Hajoaminen
Regeneraatiokykynsä ansiosta Night pystyy halutessaan hajottamaan ruumiinsa tai osan siitä joksikin ajaksi hiukkasmuotoon ja sitten palautumaan kokoon.
Sielujen imeminen
Night pystyy kosketuksen kautta imemään heikommilta olennoilta näiden sielut pois.
Voimien imeminen
Night pystyy sielujen lisäksi imemään myös voimia muilta olennoilta. Tekniikka vaatii kosketuksen uhriin toimiakseen.

Erikoistekniikat[muokkaa]

Destroyer Lance
Rïj'cñè-kz
Kaaoksenkielinen nimi kyvylle avata ulottuvuusportteja halutessaan. Night on ammattilainen tässä tekniikassa.
SûShá-kzkè
Edistynyt kaaoksen olentojen kyky, joka vastaa Majoroilla käytössä olevaa suihkautumista. Sallii liikkeen käsittämättömän suurella nopeudella. Tekniikan sivuvaikutuksia ovat aika-avaruusvääristymät ja lähdöstä sekä saapumisesta aiheutuvat gravitaatiopulssit.
Dividing Chaos
Voimakas kämmensyrjälyönti, josta vapautuu kapea aaltomainen kaaos- ja olemattomuusenergiasta muodostunut hyökkäys, joka leikkaa vastustajan kahtia.
Death Beam
Geneerinen, monen muunkin pahiksen osaama sädemuotoinen energiahyökkäys, jossa ammutaan kapea, mutta erittäin voimakas ja läpäisykyinen energiasäde, jonka tarkoitus on läpäistä vastustaja ja pirstoa tämän tärkeät sisäelimet.
Bind Rings
Night lähettää useita rengasmaisia energia-ammuksia sormenpäistään. Nämä renkaat etsiytyvät vastustajan raajoihin ja sitovat ne. Night pystyy kontrolloimaan renkaiden liikettä telekineettisesti, senkin jälkeen kun ne ovat kiinnittyneet vastustajaan.
Destroyer Lance
Nightin voimakkain tekniikka, äärimmäisen tiivistyneestä kaaosenergiasta koostuva suuren keihään näköinen ammus, joka osuessaan aiheuttaa voimakkaan räjähdyksen, joka kaaosenergialle tyypillisesti aiheuttaa iskukohdan ympäristössä välitönsä hajaannusta ja sinkouttaa kaikki alkeishiukkaset satunnaisiin suuntiin murtaen niiden väliset sidokset. Tekniikan suurin heikkous lienee se, että sen suunnan kontrollointi ei ole erityisen helppoa, joten Destroyer Lance osuu ohi todennäköisemmin kuin muut tekniikat. Tämä ei kuitenkaan ole suuri haitta johtuen tekniikan suuresta ja laaja-alaisesta tuhovoimasta.

Miekka[muokkaa]

Nightin miekka on nimeltään Darkness, ja sen on mahdollista siirtää todelliseen muotoonsa lausumalla sen nimi. Todellisessa muodossa miekka ja Night sulautuvat yhdeksi ja hänen todelliset voimansa vapautuvat. Todellisessa muodossaan Nightista sinkoutuu ulos pimeyttä, joka muodostaa pallon vastustajan ja nightin ympärille. Pallon sisästä on erittäin vaikeaa paeta, ellei omaa vähintään Biskamatar-tason voimia. Night itse muuttuu vääristyneeksi ja pikimustaksi muodoksi aiemmasta itsestään, ja kaikki mikä koskettaa häntä, imeytyy hänen tyhjiöönsä. Night voi myös vapaasti kontrolloida olemattomuus- ja kaaosenergiavirtoja pallon sisällä ja materialisoida voimakkaita iskuja tyhjästä.