Ornapharus

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Ornapharus, taiteilijan näkemys

Ornapharus on yksi vähäisemmistä Suurista Muinaisista, ja hän palvelee herranaan Azathothia. Hänen elementtinsä on maa ja hänen kuoleman ja kärsimyksen aspektinsa on pelko.

Näyttäytyessään kuolevaisille Ornapharus ottaa hirvittävän pääkallon hahmon, joka on kuin siitä roikkuisi homehtuneita lihanriekaleita ja jonka sairaalloisella tavalla hohtavat silmäkuopat salamoivat hävitystä ja turmiota, ja jonka otsassa on hänen symbolinsa, joka myös säteilee jumalaista turmiota kaikelle eläväiselle. Hänen mielessä kaikuva puheäänensä on kuin haudan tuolta puolen kuuluvaa kuolonkorinaa. Ornapharuksen aliaksia ovat mm. "Suuri Kallo", "Kuolontuoja" ja "Kuolleiden Jumala". Hänen palvontaansa kuuluu rituaalinen itsemurha, minkä takia hänen palvojistaan on alusta alkaenkin ollut suurin osa epäkuolleita tai aaveita.

Voimat[muokkaa]

Ornapharus on tunnettu siitä, että hän on suunnannut suuren osan voimavaroistaan yhteen ja ainoaan kykyyn, eli kuolettavaan hengitykseensä. Muilta osin hänen voimansa ovat jääneet hyvin epäselviksi, ja niistä liikuu paljon erilaisia huhuja hänen palvojiensa keskuudessa.

Hengitys
Ornapharuksen pahin ase on hänen kuolettava hengityksensä. Ilmaisu on hieman harhaanjohtava, sillä se ei sinällään tapa suoraan niinkuin jokin myrkkykaasu, vaan se aiheuttaa hyvin nopeaa, ikääntymistä muistuttavaa rappiota, joka paitsi johtaa kuolemaan liian pitkään jatkuttuaan, myös heikentää vastustajaa efektin edetessä. Henkäyksen teho vaikuttaa myös abstrakteihimpiin konsepteihin, kuten manaan ja energiaan, heikentäen näin myös energia- ja taikahyökkäyksiä.
Psioniikka
Ornapharus kykenee telepatiaan siinä missä muutkin Muinaiset. Hänen muista psionisista taidoistaan ei ole olemassa varmaa tietoa.
Taikuus
Vielä epävarmempaa tietoa on olemassa Ornapharuksen taikakyvyistä, mutta voidaan hyvällä syyllä hänen pystyä kuolema-tyypin manan käyttämiseen.
Energiamanipulaatio
Tietoja Ornapharuksen energiamanipulaatiotaidoista ei ole saatavilla, vaikka mitä erilaisempia spekulaatioita on esitetty. Voidaan kuitenkin pitää teoreettisesti totena, että hän kykenee herransa Azathothin kautta saamaan yhteyden Kaaoksen ja Pahuuden suuntaumusenergioihin.
Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.