Protos

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Protos
Protos angel.png
Kuvaa on tummennettu ottamisen jälkeen noin 500-kertaisesti.
Tosinimi:Protos
Laji: Angelus Luminis
Sukupuoli: näennäisesti mies
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Kakkonen
Suuntaumus: Hyvä
Voimaluokitus:Biskatamatar
Tuhokapasiteetti:Multistellaarinen
Regeneraation taso:Korkea korkea taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: Valon Herra, Magna Prime, Jorma Teräs
Arkkiviholliset: Yin
Saavutukset: Eräs voimakkaimpia hyviksiä
Pilkkanimet: Rotos, nudistienkeli, valoaivo

Protos on voimakas Angelus Luminis -enkeli, ja on yksi voimakkaimmista hyvyyden palvelijoista Valon Herran itsensä ja Magna Primen jälkeen. Hän toimii Valkeuden linnaa vartioivan valoenkelikaartin johtajana, ja ottaa siten useimmiten käskyjä suoraan Yang-Jistalta.

Historia[muokkaa]

Osio keskeneräinen

Voimat ja kyvyt[muokkaa]

Protos
Fyysinen voima:
60
Nopeus:
70
Ketteryys:
65
Aseeton taistelutaito:
55
Aseellinen taistelutaito:
65
Energianhallinta:
65
Taikuus:
55
Psioniikka:
30
Älykkyys:
70
Tiimityöskentely:
90
Muut kyvyt:
60


Protos on Biskatamatar-tasoinen enkeli, ja eräs voimakkaimmista hyviksistä. Hänen energiankäsittelytaitonsa sekä maagiset kykynsä ovat erittäin voimakkaat. Psioniikassa Protos on heikompi, mutta ajaa asiansa.

Energia
Protos hallitsee kaikki energiamuotomanipulaation temput kuin omat taskunsa (siis jos hänellä sellaisia olisi) ja osaa käyttää energiatyypeistä kaikkia värienergioita (vältellen kylläkin mm. harmaata ja mustaa), tunne-energioista ainakin rakkautta, korkeammista energioista valo- ja angelus-energioita sekä tietysti hyvää energiaa.
Sancta Lux
Voimakas valoenergialla tehtävä hyökkäys, joka vapauttaa omnidirektionaalisen valoenergia-aallon. Erittäin käyttökelpoinen piiritystilanteissa.
Sancta Radius
Toinen valoenergiahyökkäys, joka on käytännössä Death Beam (kuolemansäde) jolle on lätkäisty hienompi nimi.
Amor Compexo
Protos levittää ympärilleen rakkausenergiaa, joka rauhoittaa raivostuneet, vaikuttaa parantavasti vähemmän pahoihin sydämiin ja aiheuttaa vahinkoa kaikille pahuuteensa peruuttamattomasti uponneille.
Lux Angelica
Angelus-energialla, joko oranssilla tai sinisellä, suoritetty hyökkäys, jossa vastustajan jalkojen juureen sekä pään päälle ilmestyy kaksi suurta, hohtavaa sädekehää, joiden väliin muodostuu voimakas energiavirta.
Taikuus
Protos hallitsee valo-, elämä- ja hyvyys-tyypin manat erinomaisesti. Hän osaa käyttää myös muita elementtityypin manoja paitsi pimeyttä. Hän erikoistuu erityisesti pahan voimia vahingoittavaan magiaan, mutta osaa myös perustyypin parannusta.
Psioniikka
Ei ole huippukastin psionikkoja, mutta on kohtalaisen pätevä. Pystyy lukemaan mieliä ja pystyy vaikuttamaan epätasapainossa oleviin mieliin rauhoittavasti.
Aseellinen taistelu
Protos käyttelee aseenaan toimivaa energiamiekkaa mestarin ottein. Hän pystyy myös hyödyntämään valosiipiään kilven tavoin pyyhkäisemään tulevia hyökkäyksiä sivuun.
Aseeton taistelu
Protos ei ole aivan yhtä hyvä aseettomassa kuin aseellisessa taistelussa, mutta on silti pätevä tässäkin. Hallitsee Vahvan Nyrkin, Iskun Nyrkin, Taivaan Nyrkin ja Ketun Nyrkin; on parhaimmillaan Taivaan Nyrkissä.
Teleportaatio
Osaa siirtää itsensä toiseen paikkaan tai tarvittaessa jopa toiseen ulottuvuuteen universumissa.
Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.