Psi-sota

Hömppäpediasta
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
DoubleX.svg
KULUTTAJAT! – Tämä artikkeli kuuluu GigaCorpin vaikutuspiiriin ja sitä valvotaan tarkasti sen toimesta!
Psi-Sota
Asteroid.jpg
Asteroidihyökkäys, jota sodassa ei tapahtunut. Se näyttää kuitenkin hienolta, joten olkoon tässä.
Sota alkoi: "K-päivä", 2019
Sota loppui: "G-päivä", 2019
Paikka: Linnunrata
Tulos: GigaCorp toiseen ulottuvuuteen, Verstas heikkeni ja Ceregonismi perustettiin
Sodan vaikutukset: Pahat
Taistelevat osapuolet
GigaCorp, Verstas K-Lähde

Psi-Sota seurasi piakkoin GigaCorpin sisällissodan jälkeen. Se oli osa sotasaagaa, joka alkoi 1. röhmöfanttisodasta. Sodan jälkeen syttyi 2. röhmöfanttisota.

Psi-Sotaan liittyivät oleellisesti seuraavat tekijät: K-Lähde ja PsiCorps.

Ennen sotaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sodan todennäköisyys alkoi näyttäytyä yhä selvempänä GigaCorpilaisten edessä. K-Lähde (tunnetaan myös nimellä Tuntematon Uhka) oli koonnut ympärilleen laajat kannattajajoukot. Eternius IV vakuutti kansalle, ettei ole vieläkään täysin varmaa, kuka on K-Lähde. GigaCorp oli jo toipunut sisällissodan kauhuista, mutta sotaa ei silti toivottu, vaikka se tietysti piristääkin maanantaipäiviä.

Varmuuden vuoksi GigaCorp alkoi koota liittolaisia mahdolliseen sotaan. Röhmöfantteja tiedusteltiin ensimmäisenä. He tekivät todennäköisyyslaskelmiaan ja totesivat, että jos he menisivät sotaan, he kuolisivat. Siksi he päättivätkin ottaa mallia Cthulhusta ja menivät nukkumaan hyperunikammioon kotiplaneetalleen Neptunukseen, josta he heräisivät vasta sodan loputtua. Todennäköisyyslaskelmiin he olivat selvittäneet jo sen päättymispäivän.

Myös Verstas oli alkanut koota uutta tähtihävittäjäarmadaansa, joka ristittiin edellisen Verstaan tähtihävittäjäarmadan mukaan Gerperos II:seksi. K-lähde paljasti julkisesti Galaktisessa Mesessä klo. 20:30 tavoittelevansa maailman- tai parhaassa tapauksessa koko Universumin loppua.

GigaCorpin ympärille oli ennen sodan alkua rakennettu uusi suojakenttä, ja GigaCorp oli eristetty muusta maailmankaikkeudesta. K-lähteen armeija koostui enimmäkseen klooneista hänen esikuvansa, PsiCorpsin entisen johtajan Yurin mukaan. Toisin kuin Yuri, K-lähde ei kuitenkaan kloonauttanut itseään, sillä K-lähde päätteli, että lisää vallanhimoisia minuja tässä kaivataankin - vähiten. Hän kuitenkin kloonasi muita aivomanipulaatioon kykeneviä palvelijoitaan, ja loi näin pelottavan sotamahdin. Hänellä oli myös käytettävissään edistyneet stealth- ja soluttautumistekniikat, sekä sotateollisuuden uusin uutuus, K-Tähti...

K-Liiga[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tuntia ennen mentaali-iskua K-Lähde otti haltuunsa jokaisen GigaTV:n vastaanottimen ja lähetti katsojille tietoa. Hän ilmoitti PsiCorpsin koonneen riveihinsä mahtavan joukon galaktisia pahiksia.

  1. K-Lähde (PsiCorpsin johtaja, ja idean aivot)
  2. Adam Electro (K-Lähteen psykohistorianvääristämistaitojen avulla takaisin tuomana)
  3. Itcud (Ilkein selkäänpuukottaja Neptunuksesta Siriukseen)
  4. Tohtori Tuho (Herra tupla-X:n paha puoli)
  5. Teletron (Älykäs tappokone, jonka ohjain on visussa tallessa Alue 52:ssa...)
  6. D (Tuntematon ja huhujen mukaan pohjattoman kiero paholainen, ehkä itse Saatana)

”Pikaisen tarkistuksen jälkeen toteamme, että molemmat Ensimmäisen Röhmöfanttisodan aikana hankituista ohjaimista ovat kadonneet. Pahoittelumme.”

~Ohjainten vartijat

”Kone itse on vielä kellarissa!”

~Eternius IV

”Ei enää! Mhahahahaha!”

~K-Lähde

Lisäksi K-Liigan juoksupojaksi värvättiin Viimeinen Kennedy, joka oli vannonut kostavansa Verstaalle presidentti John F. Kennedyn murhan.

Sota[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

"K-Päivä" ja sen jälkeiset tapahtumat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

K-Päivänä, eli 99 mätäkuuta Psi-sota virallisesti aloitettiin, kun K-Lähteen mentaali-isku iski GigaVilleen. Isku järkytti kaikkia GigaVilleläisiä henkisesti ja psykologi-puhelinlinja tukkeutui sekunnin tuhannesosassa. Eternius IV rauhoitti kansalaisia soittamalla harmonikkaa televisiossa, mikä kuitenkin vain pahensi joidenkin gigacorpilaisten mielialaa.

K-lähteen mentaali-isku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

K-lähde aloitti sodan iskemällä suoraan GigaCorpin sodanjohdon ytimeen aivomanipuloimalla GigaCorpin sodanjohdon seitsemän kenraalia ja armeijan ylikomentajan sotamarsalkka Hypron. Isku tuli ilmi, kun Hypro ja kenraalit nähtiin GigaVillen puistossa hautaamassa luita pensaikkoihin ja jahtaamassa kissoja. Rehabilisointikoulutus ei tuottanut tulosta, sillä komentajat juoksentelivat yrityksistä huolímatta ympäri laboratoriota ja kaatoivat pöytiä ja mitä herkimpiä instrumentteja. Eternius IV julisti virallisesti sodan K-liigalle, tosin se pitäisi ensin löytää. Hari Seldon ja Säätiö aloittivat pikaisen tulevaisuuden tutkimisen saadakseen selville viitteitä sodan yleisestä etenemisestä.

Varjoarmeija piirittää GigaCorpin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

K-liigan hyökkäyksen seuraava vaihe olikin jo näyttävämpi, uhkaavampi ja selvästi vaarallisempi. Itcudin komentoon annettu stealth-armada, Varjoarmeija, asetettiin piirittämään GigaCorp-planeettaa. Varjoarmeija aloitti yritykset murtaa suojakenttä ja päästä GigaCorpiin. Eternius IV ei voinut vastata tuleen avamaatta suojakenttää, mitä hän ei aikonut tehdä. GigaCorp oli puolustuskyvytön. Tohtori Tuho laitettiin rakentamaan laitteistoa, joka avaisi suojakentän.

Verstas tulee mukaan sotaan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eternius IV ajatteli järkevästi tuossa tilanteessa, ja näki tällä yleisellä sodan hetkellä ainoaksi selviämis mahdollisuudeksi pyytää apua Verstaalta, jälleen, ja vain koska muut eivät suostuneet GigaCorpin liittolaisiksi.

Verstas oli auttanut GigaCorpia viimeksi GigaCorpin sisällissodassa, jonka jälkipuintien oltua ohi, oli Eternius IV syvästi luvannut, ettei enää ikinä pyytäisi heiltä apua. Mutta lupaukset on tehty rikottaviksi. Eternius otti yhteyden Verstaan Suurmestariin palatsinsa kuumalla linjalla (langalla yhdistetyt planetaariset pahvimukit). Hänen selitettyään tilanteen, tajusi Verstaan Suurmestari, että Eternius on hänen armoillaan. Siksipä hän vaati korvaukseksi, että Eternius tulevaisuudessa vielä auttaisi Verstasta hankkimaan takaisin Röhmöfanttien ryöstämän Viisasten kiven. Eternius pohti valintaa pitkään, sillä hän tiesi sotaretken Röhmöfantteja vastaan olevan sulaa hulluttelua, josta seuraisi yhtä paljon hyvää, kuin taukopaikan tortilloista. Hän kuitenkin suostui, ja hetkessä oli Verstaan avaruusarmada kloonisotureineen matkalla kohti sotaa ja uusia seikkailuja.

Suojakentän taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä oli sodan ensimmäinen varsinainen taistelu, jossa Verstaan armada soti Varjoarmeijaa vastaan. Aikataulu oli tiukka, sillä tohtori Tuho oli saamassa suojakentänlävistäjänsä valmiiksi. K-lähde oli arvannut armeijan tulevan, sillä Adam Electro oli laskenut sen todellisuusmekaniikalla. Varjoarmeija oli asemissa, kun Verstaan armada saapui.

Osapuolten pyrkimykset olivat seuraavat: Varjoarmeija yritti tuhota suojakentän päästäkseen aloittamaan GigaCorpin pommitukset, kun taas Verstas yritti estää Varjoarmeijaa tekemästä sitä (tosin Verstaan tunnetun puolustussodankäynnin seuraukset olivat joissain määrin jopa pahempia, kuin Varjoarmeijan aiheuttamat).

Verstaan armadaa johti komentoalus Frankensteinista käsin komentaja King Kong, jonka strategia muodostui nerokkaan piiritys sodankäynnin ympärille. Kun taistelusta oli jo puolet käyty, hän tajusi, että voitonmahdollisuudet kasvaisivat, jos piiritys sodankäynti GigaCorpia vastaan lopetettaisiin ja siirryttäisiin oikean vihollisen kimppuun. Vahinko oli jo kuitenkin ehtinyt tapahtua. Tohtori Tuho sai valmiiksi suojakentän lävistäjänsä, joka toimi taivaalle rakennetussa tekoplaneetassa, K-tähdessä.

GigaCorpin tappio näytti jo varmalta, kun K-tähti laukaisi suojakentän lävistäjän, kun komentaja King Kong keksi tehdä jotakin hyvin sankarillista (oikeammin tyhmää). Hän ohjasi komentoaluksensa suoraan suojakentän lävistäjän säteen ja GigaCorpin väliin räjäyttäen samalla itsensä, aluksensa ja miehistönsä ilmaan. Jossakin K-tähden uumenissa K-lähde hakkasi pöytäänsä, kuin pillastunut kakara, ja vaati Tohtori Tuhoa laukaisemaan aseensa uudelleen. Valitettavasti hän sai kuulla, että aseen uudelleen lataamiseen kuluisi kaksi päivää.

”Hemmetin perkeleen saatanan paska!!”

~K-lähde

Onnistuneen Verstaan vakoiluoperaation tuloksena myös GigaCorpilaiset kuulivat tämän, ja alkoivat oitis korjata suojakentän kokemia vaurioita, ja suunnitella puolustusta.

Neuvonpito[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Verstaan Suurmestari ja Eternius IV tapasivat Eterniuksen palatsissa ensimmäisen kerran sitten GigaCorpin sisällissodan. Välit olivat viileät, kunnes Suurmestari keksi keventää tunnelmaa röhmöfantti-vitseillä. Sen jälkeen neuvottelut sujuivat asiallisesti.

Neuvonpidon päätarkoitus oli keksiä strategia tuloillaan olevaan taisteluun Varjoarmeijaa vastaan. Suurmestari antoi kolme ehdotusta:

  • Operaatio: Kanan lento = tarkoituksena suorittaa onnistuneita itsemurhaiskuja K-tähden kylkeen. Itsemurhaajina toimisivat GigaCorpin sotavoimat.
  • Operaatio: Rantajuhlat = aikomuksena järjestää universumin parhaat rantabileet, joihin tietenkään K-lähdettä ei kutsuttaisi.
  • Operaatio: Käpälämäki = idea lyhyesti, planeetta tyhjäksi, ennen kuin jytisee!

Eternius kuitenkin kaatoi ideat hetkessä. Kananlentoa hän ei hyväksynyt sen epähumaaniuden takia ja huomautti vielä päälle, ettei Itsemurhaaja ole sana. Rantajuhlat kariutuivat, kun GigaCorpista ei löytynyt tarpeeksi olutta ja makkaraa. Käpälämäkeä ei nyt vain haluttu toteuttaa, koska sotaan oli jo upotettu liikaa rahaa. Se kuitenkin asetettiin suunnitelma B:ksi, kaiken varalta.

Kun oli yksi päivä vain kofeiinin voimalla pohdittu, Eternius keksi suunnitelman. He hyökkäisivät yhteisvoimin (GigaCorp ja myös Verstas) K-tähdelle, ennen kuin se ehtisi heidän kimppuunsa. Suunnitelma kaikessa hulluudessaan viehätti Suurmestaria ja sopimus suunnitelman toteuttamisesta sinetöitiin (Eternius III:tta kunnioittaen) mokkapaloilla.

Asemien vahvistaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

GigaCorpin puolustukseksi Merkuriukseen rakennettiin salassa avaruustelakka, joka alkoi tuottamaan puolustuksia GigaCorpille. Samaan aikaan K-tähdellä Adam Electro, tohtori Tuho ja K-lähde työskentelivät uuden tuomiopäivän aseen parissa, sillä kun suojakenttä olisi alhaalla, heillä pitäisi olla kunnon planeetantuhooja-ase. Ase koostuisi kolmesta vaiheesta: 1) Kaikki planeetan asukkaat kajahtavat K-liigan orjiksi. 2) Asukkaat telesiirretään K-tähdelle. 3) Planeetan ytimeen ammutaan resonanssitorpedo, joka saa planeetan hajoamaan. Näin siis teoriassa. Mutta käytännössä ase vaatisi todella paljon energiaa toimiakseen, eivätkä heidän Saturnuksesta tilaamansa telesiirtimet olleet tarpeeksi laadukkaita, eikä resonanssitorpedoja tuottava ioniputki ollut vielä tarpeeksi tehokas koko planeetan tuhoamiseen. Tämän ansiosta GigaCorp sai lisää päiviä, mutta Eternius IV ei tätä tiennyt. Puolustuksia valmisteltiin kiihkeästi, ja lisäksi Eternius IV:llä oli salainen hätäsuunnitelma, jos taistelua ei voitettaisi ennen suojakentänpuhkojan latautumista...

Soluttautuminen K-tähdelle[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Karmaiseva K-tähti

Koska Eternius ei tiennyt saamistaan lisäpäivistä, hän päätti käydä suoraan ongelman kimppuun. Hän määräsi Verstaan Suurmestarin kokoamaan joukon urheimpia miehiä, jotka hyökkäisivät suoraan K-tähdelle tarkoituksenaan löytää sen "heikko kohta". Suurmestari kokosikin joukon, johon kuuluivat PV-Rider, Palkkionmetsästäjä ja Kersantti Jack D. Ripper. Myös majuri King Kong suostui mukaan tähän tuhoontuomittuun operaatioon, sillä hän oli seinähullu. He saivat käyttöönsä Verstaan tähtialusarmadan pikkualuksen, Gladiaattorin, ja niin he lähtivät kohti K-tähteä. Soluttautujien ensisijaiset tehtävät olivat Teletronin sabotoiminen ja heikon kohdan löytäminen K-Tähdestä.

Verstas ja GigaCorp olivat laskeneet, että K-tähden suojaus ei kykenisi havaitsemaan niin pientä alusta, kuin "Gladiaattori", mikä pitikin paikkansa. He eivät kuitenkaan ottaneet huomioon sitä, että joku heidän joukoissaan kaatoi kahvia pöydälle tahallaan. Joku oli ilmoittanut K-tähdelle iskusta, ja siksi heidän AT-tykkinsä (AT=AvaruusTorjunta) olivat valmiina tulittamaan. Onneksi ryhmän kuskina toimielva PV-Rider suoritti onnistuneen pakkolaskun K-tähden pinnalle. Laskeutumisen seurauksesta Palkkionmetsästäjä kuoli, mutta onneksi hän oli vaivainen kertakäyttösivuhenkilö tässä sodassa. Iskujoukko onnistui saman tien saavuttuaan yleisen hämmingin aikana istuttamaan viruksen Tetroniin, mutta supertietokone ei mennytkään niin helppoon vaan postitti oman ohjelmistonsa ulos tietokoneesta sähköpostin avulla Australiaan ja valtasi Mel Gibsonin tietokoneen ja mielen.

Tämän tavallaan onnistuneen (Teletron saatiin pois pelistä) iskun jälkeen soluttautujien onnistui piiloutua käytöstäsuljettuun naistenvessaan, jonne he jäivät odottamaan oikeaa hetkeä...

USA mukaan sotaan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maassa USA:n tähtitieteilijät olivat havainneet K-tähden ja ilmoittaneet asiasta presidentilleen George W. Bushille. Hän määräsi työryhmän tutkimaan, voisiko K-tähti olla mukana nk. Pahan Akselissa. Bush kysyi asiasta Verstaan Suurmestarilta, kuuluihan Bush itsekin kyseiseen järjestöön, ja sai myöntävän vastauksen. Bush määräsi neuvonantajansa Merkin Muffleyn komentamaan sotaa K-tähteä ja sen asukkaita vastaan. Hän halusi ratkaista kriisin ennen kuin hänen presidenttikautensa loppuisi. Omaksi neuvonantajakseen Muffley sai Tri. Outolempi nimisen entisen natsitohtorin, jolla oli kokemusta sodasta.

Muffley sulki myöhemmin tämän arkaluontoisen sodan asiakirjat USA:n salaiseen arkistoon, josta ne saisi avata julkisiksi vasta sadan vuoden kuluttua, kun asiasta vihdoin voitaisiin puhua. Sääli vain, että Hikipediassa ehdittiin julkistaa nuo asiakirjat ensin.

GigaCorpin johtoa epäilytti USA:n liittäminen sotaan, sillä aikamatkailunsa ansiosta he tiesivät, että USA tulisi sotimaan GigaCorpia vastaan lukuisissa sodissa. He pelkäsivät, että USA saattaisi hyödyntää sotaa ja hyökätä GigaCorpiin sen ollessa heikoimmillaan, mikä voisi muuttaa koko historian kulun.

Toinen Neuvonpito[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Koottiin neuvonpito, johon ottivat osaa:

  • Merkin Muffley, USA:n presidentin neuvonantaja
  • Tri. Outolempi, neuvonantajan neuvonantaja
  • Eternius IV, GigaCorpin hallitsija
  • Verstaan Suurmestari, Verstaan johtaja ja tunnettu psykopaatti kansanmurhaaja
  • Saatana (HUOM. hänen osallisuudestaan on kiistelty, mutta neuvottelujen lopputulos paljastaa hänen olleen läsnä ainakin jollakin tavalla)

Neuvonpidon aluksi Verstaan Suurmestari setvi kurkkuaan ja esitti asiallisen kysymyksen:

”Missä ovat mokkapalat?”

Eternius myönsi unohtaneensa tehdä niitä ja siksi neuvottelijat saisivatkin vain muffineita. USA:n edustaja Muffley piti tätä loukkauksena ja uhkasi Yhdysvaltojen käyttävän ydinaseita GigaCorpia vastaan, jos vittuilu ei loppuisi. Eternius kuitenkin todisti aikajanan avulla, että tulevaisuudessa niin ei tule käymään. Neuvottelut päätettiin alkaa alusta ja koko riita poistaa pöytäkirjasta.

Kun homma alkoi uudelleen, käytiin läpi faktat. Gladiaattori oli laskeutunut onnistuneesti K-tähdelle ja PV-rider, Ripper ja King Kong olivat soluttautuneet sinne täydellisesti. Planeetantuhooja-aseenkin faktat käytiin läpi tarkkaan. Verstaan Suurmestari ehdotti, että GigaCorp vihjaisi George Lucasille, Tähtien Sota-elokuvien luojalle K-lähteen plagioivan suunitelmissaan Episodi IV: Uusi Toivo-elokuvaa. Tähän Eternius ei suostunut, mutta keksi, että ratkaisu saattaisi piillä elokuvassa.

Niin neuvottelijat vuokrasivat kyseisen elokuvan ja katsoivat sen vuorokauden aikana kahdeksan kertaa tajuten, että jokaisessa Kuolemantähdessä on legendaarinen "heikko kohta". Verstaan suurmestari ilmoitti soluttautujille K-tähdellä, että heidän tulisi paikallistaa tämä kohta. Päätettiin käynnistää hämäysoperaatio.

Ensimmäinen hyökkäys Varjoarmeijaa vastaan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Taistelussa ottivat yhteen K-tähden avaruuslaivasto, komentajanaan Itcud, ja GigaCorpin joukot, käytössään Verstaan avaruuslaivaston lippulaivat Ihmiskilpi, Lihamuuri ja Paska Mäihä. Verstaan Suurmestari oli ennen hyökkäystä ehdottanut, että jotta alusten vahingoittumiselta säästyttäisiin, niiden pintaan tulisi kiinnittää GigaCorpin sotilaita jeesusteipillä, mutta Eternius ei suostunut tähän.

Isku oli tietenkin, kuten neuvotteluissa jo sovittiin, vain hämäystä, jotta K-tähdelle soluttautuneet Ripper, King Kong ja PV-rider voisivat etsiä heikkoa kohtaa. Ovelaa.

Itcudin komentama varjoarmeija pieksi Verstaan avaruuslaivaston lippulaivoja totaalisesti, mutta rohkeat GigaCorpilaiset pistivät peliin kaiken mitä heistä löytyi aiheuttaen vakavia menetyksiä planeettaa piirittävälle Varjoarmeijalle. Samaa ei kuitenkaan voinut sanoa Verstaslaisista miehistönjäsenistä, jotka yrittivät jatkuvasti loikata vastustajan puolelle tai puukottaa huvinvuoksi muita selkään (kirjaimellisesti).

K-Tähdellä etsinnät eivät sujuneet. Heikkoa kohtaa etsittiin kaikkialta, jopa K-Lähteen sängyn alta. PV-Rider tajusi, että etsintöjen jatkamista varten heidän tulisi naamioitua K-Tähden sotilaiksi. Näin ei kuitenkaan voitu tehdä, sillä Ripper sanoi koko artikkelin rikkovan silloin viimeistään Tähtien Sodan-tekijänoikeuslakia. He naamioituivatkin siivoojiksi, minkä ansiosta soluttautujat kykenivät etsimään ihan kaikista paikoista. Heikko kohta löytyikin lopulta kolmen tunnin etsintöjen jälkeen. Se oli kattoikkuna K-tähden kyljessä. Ripper ilmoitti laivastolle, että valetaistelun voisi lopettaa. Sääli vain, että silloin Ihmiskilpi, Lihamuuri ja Paska Mäihä olivat jo ehtineet tuhoutua. Taistelun jälkipuinneissa kävi ilmi, että syy oli niiden heikko suojaus, mistä Verstaan Suurmestari jaksoi sodan loppuun asti mainita Eterniukselle.

Salainen neuvonpito[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Verstaan Suurmestari katsoi, että tässä vaiheessa oli parasta varmistaa selusta ja lähti salaa neuvottelemaan K-lähteen kanssa. Tämä onnistui helposti, sillä kukaan GigaCorpissa ei halunnutkaan tietää mitä Suurmestari oikein tekee öisin. Saavuttuaan K-tähdelle tajusi Verstaan Suurmestari, ettei yö ole paras mahdollinen aika salaisille neuvotteluille. Uninen K-Lähde saapui neuvotteluhuoneeseen Valdo-nallensa kanssa ja hetken päästä saapui unissakävelevä Adam Electro.

Suurmestari ilmoitti lupasi lopettaa veljeilynsä GigaCorpin kanssa, jos K-Lähde lupaisi sodan jälkeen tehdä, kuten GigaCorp oli luvannut, eli auttaa tuhoamaan Röhmöfantit. Tähän suostuttiin ja syötiin mokkapaloja. Verstaan Suurmestarin maistettua mokkapaloja hän tajusi karmean totuuden. K-Lähde oli Eternius IV:n paha kaksonen, joka halusi syrjäyttää GigaCorpin universumin utopiakeskittymänä ja tuoda tilalle PsiCorpsin! K-Lähteen suunnitelmat eivät kuitenkaan päättyneet tähän, vaan hän halusi tuhota GigaCorpin lopullisesti poistamalla sen maailmankaikkeuden aikajatkumosta, eli aiheuttamalla paradoksin, jonka takia GigaCorpia ei lopulta olisi ikinä ollutkaan. Suurmestari tiedusteli, miten se aiotaan tehdä ja kuultuaan tekniikan, hän vaati, että myös Röhmöfantit poistetaan jatkumosta.

Toinen hyökkäys Varjoarmeijaa vastaan (Tai Itcudin tuho)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toinen hyökkäys oli ensimmäinen totinen hyökkäys Varjoarmeijan piirityslinjan murtamiseksi. Hyökkäyksessä GigaCorp käytti koko Gerperos II avaruusarmadaa ensimmäistä kertaa sodan aikana. Laivaston ylpeydet olivat jättiläismäiset Perkele, Tapponaattori ja Loputtoman-Tuskan-Tuoja. Varjoarmeija lamaantui täysin tajuttuaan hyökkäyksen alkaneen. Itcud sylki aamukahvinsa aluksensa ohjainten päälle. Varjoarmeijan armada käsitti 200 alusta ja 20 000 hävittäjää, kun taas GigaCorpin aluksia oli vain viisi, mutta ne olivat, kuten jo sanottu, aivan järkyttävän isoja.

Taistelu kesti pitkään, ainakin ikuisuuden, sillä se sisälsi useita aikaparadokseja, madonreikäharppauksia ja valonnopeudella paikasta toiseen siirtymisiä. Omistuista kyllä, Verstaan Suurmestari itse otti taisteluun osaa Perkeleen avaruusamiraalina. Hän onnistui tuhoamaan Itcudin lippulaivan, Mulqvistin ja nousemaan siihen joukkoineen. Kaikki aluksessa olleet kuolivat, Itcudia lukuunottamatta, Verstaan joukkojen lasereihin. Suurmestari itse mestasi Itcudin laserkirveellä, pilkkoi hänen ruumiinsa silpuksi ja heitti leijumaan avaruuteen, toivoen, että Itcudista ei kuultaisi enää koskaan mitään.

”Viimeinkin se perkeleen Itcud on kuollut”

~Verstaan Suurmestari

Kun kaikki Varjoarmeijan alukset oli vallattu, räjäyttivät GigaCorpilaiset ne. Ilotulitus näkyi GigaCorpissa, jossa juhlittiin yleisesti piirityksen loppua. Alettiin suunnitella hyökkäystä K-Tähdelle.

"G-Päivän" tapahtumat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

G-Päivää (Lukuisien aikaparadoksien takia päivää ei tunneta) voidaan pitää käännekohtana koko sodalle, sillä silloin alkoi vasta hyökkäys K-Tähdelle.

USA:n ensi-isku K-Tähdelle: Antimateria pommi lähtee[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

USA aloitti Neuvonantaja Merkin Muffleyn neuvosta voimakkaan iskunsa, niinkutsutun ensi-iskun K-Tähdelle. USA:n suunnitelmiin kuului laukaista taivaalle kolmesataa ydinkärkeä, mutta lopulta päätettiin käyttää vain yhtä kolmensadan kilon antimateria pommia (Lempinimeltään JYTYM-Pommi), joka oli suunniteltu kaikessa hiljaisuudessa. Pommin matkaan kuluisi muutama tunti. HUOM: Pommista ei sanottu sanakaan myöskään GigaCorpille, joka oli juuri aloittanut Suurhyökkäyksen K-Tähdelle. Tämä siitä syystä, että Pommin olemassaolo oli Verstaan olemassaoloon verrattava huippusalaisuus, joka ei saisi paljastua kenellekkään. Sitäpaitsi USA ajatteli pommin avulla samalla ehkäisevänsä tulevaisuutensa ongelmia GigaCorpin kanssa, mikä paradoksaalisuudessaan oli mullistavaa, sillä heiltähän USA tulevaisuudessa tuleekin Pommin idean varastamaan (Katso: Ensimmäinen Galaksin sota). Pelkkä ajatuskin pistää pään kipeäksi.

Hyökkäys K-Tähdelle[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Taistelun tapahtumat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Taistelu oli kaikessa mielettömyydessään supersiisti. Laserit hehkuivat ja veri lensi hävittäjien ja jättialusten räjähdellessä. Viimeinen Kennedy tuhosi yksin puolet Verstaan avaruusarmadasta, Gerperos II:sta. Hän kuitenkin kohtasi kohtalonsa, kun Suurmestari pelästytti hänet ampumalla laserilla hänen aluksensa pohjaan. Tärähdyksen luomasta metelistä johtuen Kennedy sai sydänkohtauksen ja kuoli. Juuri se laukaus, joka ei osunut tappoi hänet.

Sillä aikaa Adam Electro huomasi Itcudin kappaleiden leijuvan avaruudessa seuratessaan taistelua. Hän hankki ne sisälle K-tähteen ja vei laboratorioonsa, jossa hän kasasi Itcudin jälleen kokoon. Tapauksesta johtuen Itcudin ruumis täyttyi arvista, joita hän tyttöjä tavatessaan sanoo hainpuremiksi.

Avaruusarmadan lippulaivat, Perkele ja Tuonela saivat tuhottua K-Tähteä suojanneen Suojakilven ja aloittivat maihinnousun (tyhmä termi) K-Tähdellä. Silloin K-Lähde, Eterniuksen kaksoisveli tajusi kohtalonsa koittaneen, vaikka hänellä olikin vielä käsissään yksi valttikortti...

Samaan aikaan GigaCorpissa Eternius IV seurasi taistelua kaukoputkella tyytyväisesti myhäillen. Taistelu kulki hyvin, mutta jos jotakin menisi vikaan, hänelläkin olisi vielä yksi valttikortti...

Verstaan Suurmestari valtaa K-Tähden[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maihinnousun (edelleenkin tyhmä termi) alussa armadaa henkilökohtaisesti pakokapselista komentanut Verstaan Suurmestari astui K-Tähdelle. Verstaalaiset teurastivat K-Tähden klooniarmeijaa huone huoneelta. Vihdoin he saapuivat Adam Electron laboratorioon, jossa olleet Itcud ja Electro vangittiin.

”Vieläkö se elää!”

~Suurmestari

Heidät vietiin Perkeleen vankityrmään odottamaan paluuta GigaCorpiin. Suurmestari kyllä vastusti tätä ja sanoi Eterniuksen mielestä sen olevan "ihan okei" että hän tuomitsisi henkilökohtaisesti kaikki. Tähän ei kuitenkaan suostuttu, sillä kuultuaan Suurmestarin rangaistus suunnitelmista totesi kapteeni, että alus oli vasta siivottu.

Itcud pakeni omasta vankityrmästään melko pian. Hän ahdisteli seksuaalisesti vartijaa niin kovin, että tämä pidätti hengitystään ja tukehdutti itsensä. Tämän jälkeen Itcudilla ei ollut vaikeuksia napata avaimia ja paeta pakokapselilla Plutoon.

Sillä aikaa Suurmestari oli löytänyt K-Lähteen ja julistanut K-Tähden vallatuksi. Suurmestari oli kuitenkin tehnyt aiemmin sopimuksen K-Lähteen kanssa liittolaisuudesta, joten he jäivät K-Tähdelle valmistautumaan maailmankaikkeuden herruuteen, jossa he onnistuisivat K-Tähden avulla. Planeetantuhooja-ase oli valmistunut ja K-Lähde alkoi tähdätä sitä GigaCorpiin. Suurmestari kuitenkin vaati, että ensimmäinen laukaus ammuttaisiin Neptunekseen. Se ei kelvannut K-Lähteelle, sillä GigaCorp oli ensisijainen kohde. Alkoi painiottelu, jonka Suurmestari voitti sääntöjenvastaisella iskulla. Hän käänsi planeetantuhooja-aseen tähtäimen kohti Neptunusta.

Eterniuksen suunnitelma X[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sillä aikaa GigaCorpista taistelua kaukoputkella seurannut Eternius tajusi planeetantuhooja-aseen valmistuneen ja erehtyi luulemaan, että GigaCorp olisi sen ensimmäinen kohde. Näytti, että kaikki olisi menossa pieleen, kun Eternius IV päätti toteuttaa salaisen suunnitelma X:n. Hän painoi salaista punaista nappia (sitä isoa, joka sijaitsee juuri keskellä kontrollointipöytää pienen lasisen luukun alla ja jossa lukee yläpuolella "HUIPPUSALAINEN! VAIN ENSIMMÄISEN KANSALAISEN KÄYTTÖÖN!"). Tämä punaisen napin painallus aktivoi salaisen, jo Eternius I:n aikana rakennetun ja itsensä Herra tupla-X:n Jeesukselle suunnitteleman laitteiston, jonka tarkoituksena oli siirtää koko planeetta toiseen ulottuvuuteen.

Suurmestari näki Neptunusta tähdätessään, kuinka valo peitti GigaCorpin, joka sen jälkeen olikin jo kadonnut. Hän ei kuitenkaan välittänyt vaan jatkoi Neptunuksen tähtäilyä, kun yhtäkkiä alkoi hälytykello soida. JYTYM-pommi iskisi viidessä minuutissa! Suurmestari ja K-Lähde pääsivät viimeisiin pakokapseleihin. Pelkkää vittumaisuuttaan Suurmestari suuntasi K-Lähteen kapselin aurinkokuntamme perukoille. Suurmestari itse pakeni maahan. K-tähdellä oli räjähdyshetkellä suurin osa verstaan kloonisotureista. Armeija tuhoutui, kun pommi räjähti luoden mustan aukon avaruuteen. K-Tähti imeytyi sinne ja se oli sen loppu.

Maassa Verstaan Suurmestari tajusi loppunsa olevan lähempänä kuin koskaan. Jos Röhmöfantit saisivat vihiä tästä, se voisi iskeä Verstaan kimppuun, joka oli nyt heikompi ilman armeijaansa. Suurmestari pakeni Xanaduun, salaiseen piilopaikkaansa kokoamaan asemiaan. Sota oli päättynyt.

Lopputilanne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

GigaCorp katosi toiseen ulottuvuuteen, eikä jättänyt jälkeensä mitään varmaa tietoa olemassaolostaan ikinä. Eternius IV tajuaa kuitenkin tulevaisuudessa voivansa palata, ja siirtää GigaCorpin takaisin tähän ulottuvuuteen, mutta se nähdään vasta seuraavassa hömppäsodassa. Varmaa on ainoastaan, että Sveitsissä on muutama tili, joiden omistajia ei voida syystä tai toisesta jäljittää...

Kuin sattumalta, K-Lähteen pakokapseli putosi Plutoon, jossa hän tapasi sinne aiemmin paenneen Itcudin. Koska heillä ei siellä pelastusta odotellessaan ollut muutakaan tekemistä, loivat he huvin vuoksi oman uskonnon, jonka sisusta paisui ja paisui ja paisu... kunnes he lopulta loivat Ceregonismin, vaarallisen kultin, joka tähtää ihmiskunnan ylivertaisuuteen avaruusolioihin nähden. Kultin mielestä ihmiset ovat maailmankaikkeuden herrarotu, jonka tulisi tuhota koko avaruuden muukalaisiksi kutsuttu rotu, johon kuuluvat gigacorpilaiset, röhmöfantit, marsilaiset ja Lonkeromestarien veljeskunta. Ceregonismi tulee aloittamaan koko seuraavan sodan, joka tunnetaan nimellä Toinen Röhmöfanttisota.

Verstaan jäsenistä ainoastaan johtohenkilöt ja merkittävät maailmaa hallitsevat jäsenet (Putin, Bush ja muut idioottimaiset diktaattorit) ovat elossa. Klooniarmeijaa sillä ei enää ole ja oman planeettansa, Nemesiksen se joutui myymään Nokialle, joka päätti rakentaa sinne ulottuvuusportin, jonka kautta se voisi vielä kerran hyökätä GigaCorpin kimppuun ja kostaa hävityt Galaksin sodat.

Teletron otti mentalforce-ohjelmallaan haltuunsa Mel Gibsonin heikon mielen ja alkoi hänen avullaan ajaa itseään maailmanvaltaan ja ihmiskunnan tuhoon. Teletron liittoutuu toisessa röhmöfanttisodassa yhdessä Mel Gibsonin, aivottoman orjansa, kanssa Ceregonistien kanssa.

Tohtori Tuhosta ei kuultu paljoa mitään tässä sodassa, mutta hänen suunnittelemansa juoni GigaCorpin tuhoksi valmistuu vielä, vaikkakin Ceregonistien avuksi 2. röhmöfanttisotaan.

Ja lopuksi: Kukaan ei tiedä, miten PV-Riderille, King Kongille ja Ripperille kävi K-Tähden räjähtäessä. Ehkäpä he onnistuivat luomaan ihme-Suzuki-PV:n tyhjästä ja pakenivat turvallisesti jonnekkin, tai ehkä ei...

Hömppäuniversumin sodat
Suuntaumussodat:

Mahtien Mittelö | Kaaoksen sota | Majora-sota | Hjassan-sota
2. Universumin sota | Viimeinen Taistelu

Suuret röhmöfanttisodat:

1. röhmöfanttisota | GigaCorpin sisällissota | Psi-sota | 2. röhmöfanttisota

Suuret avaruussodat:

1. galaksin sota | 2. galaksin sota | 3. galaksin sota | 1. Universumin sota