Punainen Komentaja

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Punainen Komentaja
Punainen komentaja.PNG
Koko nimi:Dimitri Kirillovich Andropov
Laji: Ihminen
Sukupuoli: Mies
Syntymäaika: Tuntematon
Syntymäpaikka: Venäjä
Suuntaumus: Kaaos
Voimaluokitus:Elevam biskatar
Energiatyypit:Punainen
Liittolaiset: SVR, Roman Kovalenko
Arkkiviholliset:
Saavutukset:
Pilkkanimet:

”Ko-men-taja Pu-nainen”

~A.W. Yrjänä

Punainen Komentaja eli Dimitri Andropov (syntymäaika tuntematon) on ensimmäisen kerran vuonna 2065 nähty venäläinen supersankari, joka työskentelee SVR:n agenttina. Hänen voimansa ovat peräisin Varjovartijan kappaleesta, joka sitoutui hänen ruumiiseensa vuonna 2064 alkaneen tapahtumasarjan seurauksena. Palanen antaa antaa Andropoville supervoimat, jotka ovat käytännössä samat kuin Kapteeni Aurinkokunnalla mutta vain huomattavasti suuremmat. Hän kykenee tuottamaan punaisia energiahyökkäyksiä sekä venyttämään käsiään lateksimaisesti pidemmiksi, mikä ei kuulu Aurinkokunnan voimiin. Hänen pukunsa on kokopunainen, äärimmäisen tiukka trikoopuku, joka koostuu Varjovartija-palasen erittämästä kaaosmönjästä.

Punainen Komentaja
Fyysinen voima:
30
Nopeus:
30
Ketteryys:
30
Aseeton taistelutaito:
30
Aseellinen taistelutaito:
20
Energianhallinta:
30
Taikuus:
0
Psioniikka:
0
Älykkyys:
20
Tiimityöskentely:
10
Muut kyvyt:
20


Andropovin heikkoutena voidaan pitää hänen ketjupolttajan taustaansa, joka aiheuttaa hänelle jatkuvasti vieroitusoireita ja häiritsee taistelua. yleensä voiton kunniaksi hän sytyttää yhden punaisen Marlboron. Muita heikkouksia muodostavat kaaosmönjän heikkous mahdollisia Majoraenergiahyökkäyksiä vastaan sekä sen aiheuttama jatkuvasti kasvava korruptio Andropovin mieleen. Punainen Komentaja kuulee tämän takia toisinaan päässään ääniä ja lisäksi häneen iskee joskus jyskyttävä migreeni.

Bee-pippeli.PNG Tämän artikkelin luojalta on loppunut mielikuvitus kesken. Valjasta oma luovuutesi ja pidennä artikkelia edes vähäsen. Jos teet tätä tarpeeksi, voit saada käyttäjänimesi tänne.