Puolustajat: Vastustajien isku

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Puolustajat

Puolustajat: Vastustajien isku (Defenders: Strike Of Adversaryes) on ensimmäinen osa Puolustajat-supersankariryhmän tehtävistä. Se tapahtui vuonna 2054.

Alustus[muokkaa]

Puolustajat oli juuri perustettu, kuten Puolustajien omassa artikkelissa kerrotaan.

Tehtävä[muokkaa]

Kun Puolustajat oli edellä mainitusti saatettu alulle ja jäsenet asettuneet asumaan Empire State Buildingiin, käynnistyi heti jäsenten välinen draama, joka purkautui riitelynä, kinasteluna, nalkutuksena ja käsirysynä. Kaikki juontui siitä, ettei Kapteeni Aurinkokunta tullut toimeen Rautaröhmön kanssa, koska tämä oli liian erilainen, tai Kennedyn kanssa, joka oli tunteeton kone. Kennedy taas ei tullut toimeen Kapteenin kanssa, jolla oli tapana kertoa perverssejä vitsejä vatkaimesta ja kumiankasta, mutta Rautaröhmöstä hänellä ei ollut mielipidettä. Rautaröhmö taas ei vihannut erityisesti kumpaakaan vaan oli vain sympaattinen itsensä, joka yritti pysyä näkymättömänä (tarkoittaen, jatkuvasti suorassa katsojaan nähden, jolloin kaksiulotteisuus teki tehtävänsä). Tuolloin elettiin, huomatkaa, vuotta 2054.

New Yorkin keskusta

Kaiken tämän turhautumisen toisiinsa Puolustajat purkivat shoppailemalla Tiffanys'silla. Heille oli KHV:n toimesta lahjoitettu USA:n varainhoidon virallinen Fort Knox-kultaluottokortti. USA:n silloinen presidentti tajusikin piakkoin projektin tulevan kalliiksi valtiolle. Hän kuitenkin päätti olla korottamatta veroja ja älykkyydessään muutti tappion rahaksi! Hän asensi Empire State Buildingin tukikohtaan kameroita, joiden kautta halukkaat saattoivat seurata supersankariensa elämää 24/7 internetistä ja tunnin pätkinä Foxin kanavalta joka ilta kello 21:00. Sarjaa, joka oli nimetty "Big Brother: Superhero Editioniksi" seurasi enimmillään 199 999 000 ympäri maailman (jakso 22, joka oli nimeltään: "Iron Fant Get's Wild") ja se jatkui Fox-kanavalla aina vuodesta 2054 vuoteen 2060, jonka jälkeen sarjaa uudistettiin.

Puolustajien tukikohta, Empire State Building

Sillä aikaa X-ulottuvuudessa, jonne Illuminati-salaseura oli rakentanut tukikohtansa, he olivat koonneet ryhmän nimeltään Vastustajat, joka oli (yllättävää kylläkin) tarkoitettu Puolustajien vastustajaksi (oikeastaan kyllä loogista!). Sen tarkoitus oli salata jälleen hömppämaailman tapahtumat ihmisiltä. Syynä oli myös se, että Illuminatia alkoi suututtaa jatkuva nörttien lähettämän fanipostin tulva, joka tukki heidän sähköpostinsa.

Vastustajiin kuuluivat tuolloin The Ultimate Leader ja hänen kätyrinsä Jorma Kojo ja Jorma Muje, jotka oli luotu erään salaisen projektin tuloksina. He aloittivat säännöllisen hyökkäilyn New Yorkiin ja alkoivat toistuvasti kaataa pilvenpiirtäjiä. Merkin Muffley hälytti Puolustajat paikalle vasta, kun Vapaudenpatsas kaatui mereen.

Puolustajien hyökkäys Vastustajien kimppuun kuitenkin epäonnistui, kun Kapteeni Aurinkokunta sai egoilukohtauksen. Hän lukitsi Rautaröhmön ja Kennedyn vessaan, kun he olivat ehostamassa itseään taistelukuntoon, ja karkasi taistelukentälle yksinään. Eihän siitä tietenkään mitään tullut. Jormat, joiden kykyjä olivat mm. Ultimate-machoilu ja luotien väistely, pieksivät kahdestaan Kapteenin, eikä Leaderin tarvinnut edes harkita telepaattisten kykyjensä käyttämistä. Voitto oli täydellinen Vastustajille ja nöyryytys Puolustajille. Rautaröhmö ja Kennedy pääsivät tuntien yrittämisen jälkeen ulos vessasta, käyttäen hyväkseen Rautaröhmön kaksiulotteisuutta, joka mahdollisti liukumisen oven ali. He kaapivat Kapteenin jäänteet vastahakoisesti maasta ja paikkasivat hänet tukikohdassa. Siellä kapteeni lupasi kunniasanallaan ja sormet ristissä, ettei enää ikinä antaisi oman henkilökohtaisen imagon nostamisensa vaikuttaa ryhmän työskentelyyn. Kukaan ei uskonut.

Myöhemmin Muffley lahjoitti (valtion rahoilla, luonnollisesti) lentokyvyttömälle Kennedylle kulkuneuvoksi Honda-Lexuksen sotilasmallin, jonka takakonttiin mahtui järkyttävä määrä aseita. Tunteeton Kennedy hymyili.

Seuraavana päivänä Vastustajat iskivät jälleen. He ottivat haltuunsa Trump Towerin, jonka Leader aikoi romahduttaa mielenlahjoillaan, ellei hömppämaailmaa ja Illuminatin postiosoitetta salattaisi jälleen. Donald Trump ilmoitti Merkin Muffleylle, että he saisivat kaksisataa miljoonaa dollaria ja ohjelma-aikaa Foxilta Diilin paikalta, jos tornin tuhoaminen estettäisiin, ja tottakai se Muffleylle kävi. Puolustajat lähetettiin paikalle.

Taistelu käytiin Trump Towerin katolla. The Leader lähetti kätyrinsä, Jormat, Puolustajien kimppuun. Kennedy yritti ampua heitä kahdella konetuliaseella, mutta koska Jormat osasivat väistellä luoteja Matrix-tyyliin, täytyi turvautua juoneen, jonka Rautaröhmö kehitti. Ensin Kapteeni Aurinkokunta hyökkäsi Jorma Kojon kimppuun edestä, jonka jälkeen Kennedy hyökkäsi kyseisen Jorman selkään. Kun Jorma Muje tuli auttamaan, Rautaröhmö kolkkasi molemmat. Jäljellä oli enää The Ultimate Leader!

Leader yritti pysäyttää heitä heittelemällä lautasantenneja Puolustajia kohti tuloksetta. Tappio oli lähellä. Mutta silloin Kapteeni Aurinkokunta sai jälleen egoilukohtauksen ja kamppasi muut Puolustajat, uskoen voivansa voittaa Leaderin yksin. Se viimeinen lautasantenni kuitenkin osui Aurinkokuntaa sukukalleuksille ja hän vetäytyi sikiöasentoon vikisemään. Leader otti Jormat mukaansa ja pakeni X-ulottuvuuteen hautomaan kostoa.

New York järjesti seuraavana päivänä Puolustajille juhlat, joihin hekin ottivat osaa heti, kun Kapteeni Aurinkokunta oli piesty kepeillä hakaten. Taistelujen polku oli alkanut.