Raladar Harmaa

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Raladar Harmaa
Koko nimi:Raladar sin Cu'yasa
Tosinimi:Raladar
Laji: harmaa demoni
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: 6 375 301 042 eaa.
Syntymäpaikka: ?
Suuntaumus: tasapaino
Voimaluokitus:Biskatamatar
Tuhokapasiteetti:Stellaarinen
Regeneraation taso:Alhainen keskitaso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: ?
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: Harmaiden demonien johtajuus
Pilkkanimet: Ralsku, Gandalf


Raladar Harmaa, oikealta nimeltään Raladar sin Cu'yasa (suom. suunnilleen "Raladar Cu'yasan perheen poika", perheennimen Cu-etuliite kertoo perheen aatelisarvon), on harmaiden demoneiden (Daemon canus) johtaja. Raladar valittiin virkaansa, kun edellinen johtaja Saladir su Bi'mara oli kokenut loppunsa harmaiden demoneiden arkkivihollisten Angelus nobilisten käsissä. Syytä näiden kahden rodun arkkivihollisuuteen ei tiedetä tarkasti. Arviot syystä vaihtelevat; jotkut sanovat, että harmaiden demonien energiarakenne muistuttaa hyvin paljon Nobilisten alkuperäisuniversumeissa asuneita, heitä vastustaneita demoneita; toisten mukaan harmaat demonit ja Nobilikset ovat jotenkin massiivisesti loukanneet toisiaan - on väitetty esimerkiksi harmaiden demonien yrittäneen invaasiota Aaghammadiin tai heidän johtajansa loukanneen Spurgua verisesti. Yhteydenottojen on myös väitetty liittyvän puhtaasti ns. enkelisotiin vailla muita kannustimia. Raladarin tultua valtaan näiden rotujen välillä on pitkään vallinnut rauhan kaltainen tila. Nykyään harmaat demonit asuvat jossain kaikaisessa, tuntemattomassa ulottuvuudessa.

Harmaiden demoneiden johtajuus[muokkaa]

  1. Denar sin Cu'yehor "Muinainen" (?-10 002 846 354 eaa.): Harmaiden demoneiden ensimmäinen johtaja. Hänen hallituskautensa alkupään tapahtumat ovat hautautuneet viimeisimmän alkuräjähdyksen ympäristön sekasortoon ja unohtuneet.
  2. Saladir su Bi'mara "Voittoisa" (10 002 846 354 eaa.-5 457 754 567 eaa.): Harmaiden demoneiden toinen johtaja, naispuolinen. Onnistui pysymään vallassa enkelisotien ajan, mutta menehtyi, kun Spurgu tuli hoitelemaan hänet omin käsin, sillä Saladirin johdolla harmaat demonit olivat saavuttaneet monia voittoja.
  3. Raladar sin Cu'yasa "Harmaa" (5 457 754 567 eaa.-nykyhetki). Lopetti avoimet vihollisuudet jaloenkelien kanssa.

Ulkonäkö ja voimat[muokkaa]

Ulkonäöltään Raladar muistuttaa yllättävän paljon enkeliä, sillä hänellä on harmaat sulkasiivet. Raladarilla on kuitenkin myös terävät kulmahampaat, keltaiset silmät ja terävät kynnet sormissaan ja varpaissaan. Hän pukeutuu - kuinkas muutenkaan - harmaaseen ja kantaa päässään harmaiden demoneiden korutonta rautakruunua. Taisteluasussaan hän käyttää perinteistä ja ikivanhan mallin mukaan valmistettua haarniskaa.

Voimiltaan hän on melko vakuuttava. Nuoruudessaan hän jopa perasi erän universaalishakkia Rautakynttä vastaan. Hän hallitsee ainakin harmaan ja tasapaino-energian kuin vettä valaen. Näiden lisäksi hän hallitsee suuren osan korkeammista perusenergioista sekä tunne-energiat. Lisäksi hänellä on ainutlaatuinen kyky sekoittaa toisiinsa vastaenergiatyyppejä onnistuvasti, kuten musta+valkoinen ja hyvä+paha ja muodostaa niistä sekoitushyökkäyksiä, joissa on molempien parhaat puolet. Tämän kyvyn nimi on Synchronization. Se muistuttaa etäisesti spektraalienergian periaatetta, mutta perustuu tämän periaatteen sijasta vastatyyppisten energioiden tarkkaan tasapainottamiseen ja yhteen liittämiseen. Tämän lisäksi hänellä on kyky käyttää salaista silmätekniikkaa Sight beyond Sight, jonka avulla pystyy näkemään näkymättömän, seinien läpi sekä olentojen elämänvoiman. Muihin kykyihin kuuluu lentäminen.