Aquimatar

Kohteesta Hömppäpedia
(Ohjattu sivulta Rautakynsi)
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Rautakynsi
Ironclaw.PNG
Universumin Tasapainon ja Oikeuden valvoja
Koko nimi:Rautakynsi
Tosinimi:Aquimatar Preven Requiem
Laji: perusvoiman ruumiillistuma
Sukupuoli: ei ole
Syntymäaika: alku
Syntymäpaikka: Universumi
Suuntaumus: Tasapaino
Voimaluokitus:Mahti
Tuhokapasiteetti:Multidimensionaali
Regeneraation taso:Keskinen jumalainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3, 4, 7
Liittolaiset: Katselijat, Takatsuke Yoko'zo
Arkkiviholliset: ei ole
Saavutukset: Katselijoiden perustaminen, Harmauden luominen
Pilkkanimet: ei merkittäviä

Aquimatar Preven Requiem (yleisemmältä kutsumanimellään Rautakynsi, muita nimiä mm. Harmaa Kotka, Oikeuden Vaaka, Oikeuden Miekka, Harmauden Opas, Antaja, Todellisuuden Airut, Voimien Vartija ja Tasapainon Tukija) on Tasapainoa edustava osapuoli Universumin Mahtavista. Aquimatarin päämäärä on pyrkiä ylläpitämään vallitsevaa tasapainotilaa muiden Suuntaumuksien välillä, sillä mikäli Suuntaumukset epätasapainottuvat liikaa, tästä saattaa seurata koko Universumin romahtaminen. Hän ei kuitenkaan koskaan ota osaa sotiin, vaan ainoastaan merkitsee muistiin niissä tapahtuneet tapahtumat. Omnireaalisen olemuksensa ansiosta Rautakynnellä on tarkat tiedot eri rinnakkaistodellisuuksienkin tapahtumista, sekä tulevista että menneistä. Hänen kotiulottuvuudessaan Harmaudessa sijaitseva Suuri Kirjasto onkin koko Universumin kattavin ja asiantuntevin tietolähde.

Hän on perustanut Universumin tasapainoa ja historian esteetöntä soljumista valvomaan organisaation nimeltä Katselijat, johon tätä nykyä kuuluu useita keskeisiä Tasapainon tietä seuraavia olentoja. Historian esteettömällä soljumisella tarkoitetaan tässä sitä, että jos joku tai jokin yrittää merkittävästi muuttaa aika-todellisuus-jatkumon rakennetta vääristämällä jo tapahtuneita tapahtumia, Katselijat voivat puuttua tilanteeseen ja estää tämän Universumin voimatasapainon pelastamiseksi. Tälläiset hätätilanteet ovatkin ainoita, joiden aikana Katselijoiden on sallittua puuttua suoraan Universumin tapahtumiin.

Ulkomuoto[muokkaa]

Useimmiten Aquimatar käyttää hahmonaan humanoidia hahmoa, jolla kuitenkin on harmaiden sulkien peittämä kotkan pää, ja hänen selässään on samaa harmaan sävyä olevat kotkan siivet. Hän osaa myös muuntua täysin kotkan näköiseksi ja piilottaa voimansa pystyäkseen menemään lähemmäs tapahtumia ja henkilöitä, joiden lähelle pääseminen yleisemmässä hahmossa olisi vaikeaa.

Voimat[muokkaa]

Aquimatar
Fyysinen voima:
80
Nopeus:
100
Ketteryys:
95
Aseeton taistelutaito:
70
Aseellinen taistelutaito:
70
Energianhallinta:
100
Taikuus:
100
Psioniikka:
100
Älykkyys:
100
Tiimityöskentely:
50
Muut kyvyt:
95


Tarkkoja tietoja Rautakynnen voimista ei ole olemassa. Tiedetään kuitenkin, että hän on erinomainen maagi ja telepaatti, ja häntä sanotaan tarkkanäköisimmäksi kaikista Mahdeista. Hän on myös hyvin älykäs ja omaa syvällisen kosmisen tietouden. Hän ei ole koskaan tunnetun Universumin historiassa taistellut ketään vastaan, vaan on aina pitäytynyt puhtaasti tapahtumien neutraalissa seuraamisessa.

Aikapysähdys
Pysäyttää ajan täysin. Tämä hyökkäys ei vaikuta Rautakynteen itseensä. Jostain syystä tämä hyökkäys myös muuttaa ympäristön värityksen mustavalkoiseksi.
Muodonmuutos
Pystyy ottamaan minkä tahansa haluamansa ulkomuodon.
Tie
Jännän niminen kyky, jonka avulla on mahdollista avata portaali toisiin paikkoihin tai ulottuvuuksiin.
Teleportaatio
Kyky siirtää itsensä paikasta A paikkaan B silmänräpäyksessä ja vain pienellä vaivalla.
Telekinesia
Kyky liikuttaa kappaleita ajatusten voimalla.
Cease
Kyky, jonka avulla voidaan poistaa kohteita Universumin matriisista.
The Presence
Hyödyntämällä oikeuksiaan yhtenä Mahtavista Rautakynsi voi olla lukemattomissa paikoissa samanaikaisesti ja nähdä kaikkialle Universumissa lukuunottamatta paikkoja, joiden päällä on voimakas jonkin muun Suuntaumuksen ylläpitämä suoja.