Sagiel

Hömppäpediasta
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Sagiel
Sagiel.png
Sagielin aineellinen muoto
Tosinimi:Sagiel
Laji: majoraenkeli
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Nelonen
Suuntaumus: Järjestys
Voimaluokitus:Biskamatar
Tuhokapasiteetti:Planetaarinen
Regeneraation taso:Korkea korkea taso, niin kauan kuin ainakin yksi todellisuusversio selviytyy
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: ?
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: Kolmosen rajojen partiointi
Pilkkanimet: ?

Sagiel on aeoni-tason majoraenkeli, joka oli suhteellisen nimetön ja merkityksetön ennen erästä vähäistä konfliktia Kolmosen alueilla[1].

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sagiel syntyi muutamia miljardeja vuosia ennen ajanlaskun alkua majoraenkeleiden aeoni-luokan edustajaksi. Hänet ja hänen joukkonsa (joihin kuului 4 arkkienkeliä ja heidän alaisuudessaan yhteensä 4096 tavallista enkeliä) asetettiin vartioimaan Kolmosen rajavyöhykkeitä siltä varalta, että jos Kolmosessa tapahtuisi äkillinen nousu, Nelosessa saataisiin nopeasti tietää. Koska Kolmosella on hyvin paljon rajaa, Sagielin ohella asetettiin muitakin vartijoita.

Kaaoksen sodan aikana Sagielin ja muiden vartiojoukkojen tehtäväksi muuttui tiedonhankinta ja utelu Kolmosen raja- ja syvemmilläkin alueilla. Yhden tälläisen tehtävän yhteydessä hän sattui törmäämään erään harvinaisen suuruudenhullun kaaoslohikäärmeen pikku yritykseen hyötyä sodan aiheuttamasta Korkeampien Kaaosherrojen puutteellisesta läsnäolosta voimistuakseen itse.

Luonne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Luonteeltaan Sagiel on itsevarma, mutta ei mielettömän uhkarohkea kuten esimerkiksi Cyohiel. Sagiel ei kuitenkaan juuri koskaan epäröi komentojen antamisessa, sillä hän tietää, että epäröinti voi maksaa suuremman määrän henkiä kuin väärään mennyt komento. Hänen joukkonsa ovat valtaosaltaan uskollisia komentajalleen ja luottavat tämän antamiin käskyihin.

Voimat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sagiel
Fyysinen voima:
40
Nopeus:
55
Ketteryys:
50
Aseeton taistelutaito:
40
Aseellinen taistelutaito:
50
Energianhallinta:
55
Taikuus:
20
Psioniikka:
30
Älykkyys:
50
Tiimityöskentely:
70
Muut kyvyt:
55
Keskiarvo:45


Sagiel on ylempää voimakkuusluokkaa edustavana aeonina yleistasoltaan keskivahva Biskamatar. Kuten muutkin majoraenkelit, Sagiel keskittyy täysin rinnoin energiamanipulaatioon ja jättää psioniikan ja taikuuden vähemmälle. Hän osaa kuitenkin perustaidot myös jälkimmäisistä taidoista. Sagiel osaa erinomaisesti olevuusenergian, majora-energian sekä värienergioiden käytön. Hän osaa Majora-tekniikoita tuntemattomiin korkeuksiin asti. Majora-tekniikoista hänen suosikkejaan ovat Zehi 50: Muzekibi, Zehi 78: Muzetan ja Kohi 20: Kozeiban.

Sagiel on erinomainen komentaja taistelutilanteessa, ja johtaa joukkojansa yleisesti ottaen hyvin (onpa hänellä jopa muutama kunniamitalikin).

Joukot ja varusteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sagielin joukkojen lukumäärä on yhteensä 4100, joita 4 on arkkienkeleitä ja loput 4960 edelleen heidän alaisikseen jaettuja tavallisia enkeleitä. Arkkienkelit ovat keskimäärin korkeaa Suprem Biskatar -tasoa, ja tavalliset enkelitkin ovat vähintään Elevam- tai Alivam Biskatareja.

Varsinaisen miesvoiman lisäksi joukkojen käytössä on myös 128:n vahvuinen sarjatuotettujen järjestysmechojen laivue, keskiraskaan tason M-korvetti komentoaluksena sekä kaksi 128:n kevyemmän B-luokan tähtihävittäjän laivuetta. Kaikki edellämainitut on tuotettu Neloselle tyypillisellä energiaan perustuvalla teknologialla. Mechoissa käytetään olevuusenergiapanssareita, ja niiden rakenne on tehty sinisen- ja transformus-energian seoksesta. Samanlaista rakennetta edustavat myös avaruusalukset, mutta niissä transformus-energian määrä on huomattavasti pienempi, sillä alusten ei tarvitse varsinaisesti muuttaa muotoaan; niille riittää kevyt itsekorjautumiskapasiteetti.

Kuten energitekin kanssa yleensäkin, alusten ja mechojen aseet käyttävät vaihtelevassa määrin (vaihtelu on tapauskohtaista) omien pilottiensakin energiaa aseidensa ja järjestelmiensä käyttämiseen. Laitteissa on toki myös omat Angelus Nobilisten vastaaviin perustuvat, mutta huomattavasti yksinkertaistetut S2-ytimet tuottamassa perusenergian, mutta kaikki ytimen kapasiteetin ylittävä on lähtöisin piloteista (tai äärimmäisessä hädässä koneen rakenneaineena toimivasta energiasta). Laitteiden aseistus on myös energiapohjaista, ja ammustyyppinä on joko olevuus- tai sininen energia.


  1. Eikä hän itse konfliktinkaan jälkeen kovin suureen kuuluisuuteen päässyt.