Sarastro

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Sarastro
Logo6.gif
Koko nimi:?
Tosinimi:?
Laji: ?
Sukupuoli: ?
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: ?
Suuntaumus: Pahuus
Voimaluokitus:Biskamatar
Tuhokapasiteetti:Korkea planetaarinen
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: Yhdeksän Hammasta, Yhdeksän Hampaan OI-kontakti
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: Ensimmäiseksi Hampaaksi valituksi tuleminen
Pilkkanimet: yhtään ei tunneta

Sarastro on Yhdeksän Hampaan tämänhetkinen Ensimmäinen Hammas ja siten toimii joukon johtajana. Tiettävästi "Sarastro" ei ole hänen oikea nimensä, vaan peitenimi; oikeaa nimeä tai tosinimeä ei tunneta (tutkimukset Ykkösen Salaisessa Arkistossa ovat päättyneet umpikujaan). Sarastro onkin erittäin salamyhkäinen olento, josta ei tiedetä varmasti paljoa, eikä häntä edes nähdä julkisesti kovin usein. Sanotaan jopa, että se vähä, mitä Sarastrosta nähdään ei ole lainkaan oikea Sarastro, vaan illuusio tai heijastus, joka ei muistuttaisi lainkaan todellista Sarastroa.

Ulkonäkö[muokkaa]

Niiden harvojen kuvausten perusteella, joita Sarastrosta löytyy, voidaan luonnostella jonkinlainen kuva siitä, miltä Sarastro saattaisi näyttää - ainakin siinä muodossa, jota hän käyttää julkisesti. Sarastroa on kuvailtu hyvin keskimääräiseksi humanoidiksi olennoksi, jolla on vaaleansinertävät silmät. Hänen katseensa näyttää kohdistuvan epämääräisesti, ja vaikka häntä katsoisi suoraan kasvoihin, näyttää kuin hänen silmänsä tuijottaisivat vastaankatsojan taakse eikä tähän itseensä. Sarastron hiukset ovat harmahtavat vaaleat, ja hänen ihonsakin näyttää hieman värittömältä. Sanotaan, että hänen kosketuksessaan ei ole lämpöä, mutta ei myöskään kylmyyttä. Jotkut ovat sanoneet, että Sarastron seurassa oleminen on häiritsevää ja hieman pelottavaakin.

Sarastron huhutusta "todellisesta muodosta" ei ole tietoa; edes salaliittoteoriat eivät ole yhtä mieltä siitä, mikä tämä väitetty "todellinen muoto" voisi olla.

Kyvyt ja voimat[muokkaa]

Sarastro
Fyysinen voima:
48
Nopeus:
55
Ketteryys:
55
Aseeton taistelutaito:
50
Aseellinen taistelutaito:
50
Energianhallinta:
55
Taikuus:
45
Psioniikka:
50
Älykkyys:
60
Tiimityöskentely:
50
Muut kyvyt:
60


Sarastron voimista tiedetään hieman enemmän, koska ne on listattu verraten korkealla tarkkuudella Ykkösen Salaisen Arkiston virallisiin tiedostoihin. Sarastro on luokiteltu voimajärjestyksen asteeltaan Biskamatariksi. Ykkösessä toimivalle olennolle tämä takaisi korkeankin arvoasteen, mutta koska Sarastro on ulkoisena toimijana oleva värvätty palkkalainen, Sarastro on asetettu Pahuuden hierarkiassa Pimeyden Herran eli Dark Lordin asteelle.

Energianhallinta
Sarastro on määritelty virallisissa tiedoissaan taitavaksi energian käyttäjäksi, joka hallitsee hyvin suuren valikoiman eri energiatyyppejä. Sarastro pystyy käyttämään kaikkia hallitsemiaan energiatyyppejä suurella tehokkuudella, ja pystyy myös tehokkaasti negatoimaan muiden energiankäyttäjien energiahyökkäyksiä samansuuruisilla vastahyökkäyksillä.
Psioniikka
Sarastro on myös listattu osaavana psionikkona. Vaikka hänen psioniikkansa ei ole aivan yhtä hyvää kuin hänen energiankäyttönsä, se on silti vankasti Biskamatar-tasoa. Sarastro on erinomainen defensiivisessä psioniikassa, ja pystyy erityisen hyvin peittämään oman läsnäolonsa ja väistelemään psionisia hyökkäyksiä tai skannausyrityksiä.
Taikuus
Sarastron taikuus on heikompaa kuin hänen energianhallintansa tai psioniikkansa, mutta hän osaa silti käyttää hyvin monia eri manatyyppejä kohtuullisella voimakkuusasteella ja osaa lisäksi erinomaisesti antimagiaa ja magianvastaisia puolustuskeinoja.
Fyysinen taistelutaito
Sarastrolla on Biskamatar-asteen peruspätevyys sekä aseettomassa että aseellisessa taistelutaidossa.

Edellämainittujen lisäksi Sarastrolla tiedetään olevan uniikkeja erikoiskykyjä, joiden tarkkaa laajutta ei tunneta.