Shiromayi Yoko'zo

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Shiromayi Yoko'zo
Shiromayi yoko'zo.PNG
Koko nimi:Shiromayi Amehara Shirayuki Nokomatsuki Yasutakai Kuyoturama Kirameikaru Pikochiru Hamatamamo Yoko'zo
Laji: yhdeksänhäntäinen kettu
Sukupuoli: nainen
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: ?
Suuntaumus: Tasapaino-hyvä
Voimaluokitus:Undremal biskamatar
Tuhokapasiteetti:Semiplanetaarinen
Regeneraation taso:Korkea alhainen taso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1
Energiatyypit:Valkoinen, harmaa, valo, tasapaino
Manatyypit:Elementaalityypit, keskimmäiset tyypit ja tasapaino
Liittolaiset: Takatsuke Yoko'zo, Yoko'zon klaani, Katselijat
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: Yoko'zon klaanin matriarkka
Pilkkanimet: ?

Shiromayi Yoko'zo on Takatsuke Yoko'zon vaimo, ja korkea-arvoisin kaikista naispuolisista yhdeksänhäntäisistä ketuista, jotka vielä ovat elossa. Hänen alkuperäinen sukunsa oli Nibizu'mu, jonka johtajan, Kurechimayon, sisar hän on. Kauan, kauan sitten tapahtuneen avioliiton yhteydessä hän kuitenkin vaihtoi sukua ja siirtyi Yoko'zon perheen jäseneksi. Hän on synnyttänyt Takatsukelle yhteensä yhdeksän lasta, jotka vanhimmasta nuorimpaan ovat Kuroi, Namu, Yamizu, Maryu, Sengetsu, Kiyame, Yoko, Kotetsuga ja Dion.

Shiromayi esiintyy julkisesti paljon harvemmin kuin aviomiehensä. Suurimman osan ajastaan hän viettää omassa ja Takatsuken yksityisasunnossa Myodanzossa. Shiromayi on yleensä hiljainen ja stoalaisen rauhallinen, mutta myös lempeä. Mahtien Mittelön aikana hänen tiedetään kuitenkin silloin tällöin taistelleen, ja tällöin hänet tunnettiin kutsumanimellä Yoko'zon Soturikuningatar. Shiromayi on myös Katselijoiden jäsen.

Ulkonäkö[muokkaa]

Shiromayi on ihmismuodossaan kaunis, pitkä, vaaleatukkainen nainen. Hänen tukkansa on kullankeltainen, pitkä ja osin luonnonkihara. Hänen vaatteensa ovat valkoiset tai vaalean harmaat. Tosimuodossaan hän on elegantti ja viehkeäliikkeinen kettu, joka koostaan huolimatta pystyy liikkumaan ääneti ja jälkiä jättämättä monenlaisissa maastoissa. Jopa runoja on kirjoitettu siitä, kuinka Shiromayi "liikkuu virtaavan hopean tavoin tavoin". Tosimuodossa Shiromayin turkki on valkea, ja siinä on hämärässä valaistuksessa erotettavissa himmeä hopeainen hohde.

Voimat[muokkaa]

Shiromayin signatuurikyky on hänen virheettömäksi hiottuun sanattomaan magiaan perustuva sininen tulensa, joka pystyy nopeasti polttamaan läpi tavallisesti tulenkestävistäkin materiaaleista; tulen tarkka manakoostumus on varjeltu salaisuus. Muun magian alalta Shiromayi on erinomainen parantaja ja suojaloitsujen taitaja. Hänellä on myös perinpohjainen taito illuusiomagiassa - niin perinpohjainen, että hän osaa onnistuneesti huijata useita aisteja kerralla, mikä on vaikea tehtävä illuusiomaagille.

Shiromayi osaa käyttää myös energiaa, ja erikoistuu hyvin tarkkaan ja edistyneeseen muotomanipulaatioon valkoisella, harmaalla, olevuus- ja taspainoenergialla. Psioniikan puolelta Shiromayi osaa ainakin telepatian sekä psioniikan vastaisen puolustuksen hyvin.