Soulless

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Soulless
Number 7 soulless.png
Kun katsot tietosanakirjasta kohdasta "Rumuus" saatat löytää Soullessin kuvan.
Koko nimi:Soulless
Laji: Void-demoni
Sukupuoli: näennäisesti mies
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Tyhjyys
Suuntaumus: Kaaos
Voimaluokitus:Alivam Biskatar
Regeneraation taso:Väh. korkea keskitaso
Kuolemattomuuden
tyypit:
1, 3
Liittolaiset: Muut void-demonit
Arkkiviholliset: ?
Saavutukset: Nopeimman void-demonin arvo
Pilkkanimet: Ruma, rumahinen, rumilus jne.

Soulless on seitsemäs void-demoni Kaaoksen Valtakunnan void-demonien hierarkiassa. Hän on arvossa ja voimissa Chasmin alapuolella, mutta Corrosionin yläpuolella. Soulles nimittää itseään "nopeimmaksi void-demoniksi", ja hänen liikenopeutensa onkin hänen huomattavin vahvuutensa. Hän ei kuitenkaan ole samalla ketteryyden tasolla kuin Chasm, vaan hänen nopeutensa on rajoittunut yksinomaan suoraviivaiseen liikenopeuteen.

Voimat ja kyvyt[muokkaa]

Soulless
Fyysinen voima:
25
Nopeus:
35
Ketteryys:
20
Aseeton taistelutaito:
25
Aseellinen taistelutaito:
0
Energianhallinta:
25
Taikuus:
0
Psioniikka:
0
Älykkyys:
15
Tiimityöskentely:
10
Muut kyvyt:
25


Kuten tuli jo sanottua, Soulless kutsuu itseään nopeimmaksi void-demoniksi, ja hän onkin hyvin nopea mitä tulee suoraviivaiseen liikkeeseen joko juoksemalla tai lentämällä, joissa molemmissa Soulless on erinomaisen hyvä. Näiden lisäksi hänen hallussaan ovat tavalliset void-demonien kyvyt, kuten olemattomuusenergian taitava käyttö, regeneraatio ja kyky absorboida sekä energiaa että tyhjyyttä.

Nopeus
Soullessin erikoisvoima on hänen suuri nopeutensa sekä maalla että ilmassa. Hän on niin nopea, että hän pystyy mm. juoksemaan veden pintaa pitkin. Nopeutensa ansiosta myös hänen fyysinen kamppailutaitonsa perustuu iskujen nopeuteen ja siihen, että lyöntejä ja potkuja ahdetaan mahdollisimman paljon pieneen aikaväliin.
Suuri kestävyys
Koska Soullessin iho koostuu tiivistyneestä olemattomuudesta, se on melkoisen vastustuskykyistä kaikkia läpäisy-yrityksiä vastaan. Soulless on todennäköisesti ainakin kestävämpi kuin Slicer johtuen korkeammasta arvostaan ja voimistaan.
Regeneraatio
Kuten kaikki void-demonit, Soulless pystyy regeneroimaan erinomaisesti. Hänen regeneraationsa on ainakin korkeaa keskitasoa.
Olemattomuusenergia
Samoin yleinen void-demonien kyky on olemattomuusenergian käyttö, jonka Soulless hallitsee myös vähintäänkin keskitasoisesti.
  • Void Blast - Kaikkien void-demonien hallitsema aaltomuotoinen olemattomuusenergiahyökkäys.
Bee-pippeli.PNG Tämän artikkelin luojalta on loppunut mielikuvitus kesken. Valjasta oma luovuutesi ja pidennä artikkelia edes vähäsen. Jos teet tätä tarpeeksi, voit saada käyttäjänimesi tänne.