Biskatar

Kohteesta Hömppäpedia
(Ohjattu sivulta Suprem Biskatar)
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Biskatar on Voimajärjestyksen alin luokka. Kaikki Biskatarit ovat sen verran heikkoja, että heiltä ei planetaarisen skaalan tuhon aiheuttaminen onnistu. He voivat kuitenkin olla pelottavan vahvoja tavallisten pulliaisten ja jopa heikompien mahtiolentojen näkökulmasta. Heikoimmat Biskatarit ovat voimiltaan vain hieman normaalin ihmisen yläpuolella.

Tätät nykyä biskatareiksi luokiteltavia olentoja on niin paljon, että heille on olemassa oma lista. Tämän lisäksi Biskatarit jaotellaan suuren määränsä takia viiteen alakategoriaan, jotka ovat vahvimmasta heikoimpaan Ultimar Biskatar, Suprem Biskatar, Elevam Biskatar, Alivam Biskatar ja Undremal Biskatar. Ultimar Biskatarit kärkkyvät Biskamatarin alarajoilla omaamalla taistelutaidot, joiden saralla heidän voima-arvonsa ovat useissa kohdissa 45. Suprem Biskatareilla puolestaan on yksi tai useampi voima-arvo, joka on 40, mutta tästä rajasta ei juuri yli mennä. Elevam Biskatarit eivät ole aivan yhtä vahvoja, mutta heidän taistelutaitonsa ovat kuitenkin useissa merkittävissä kohdissa 30:n tai suuremman arvoiset. Heidän alapuolellaan ovat Alivam Biskatar, kaikkein laajin joukkio, jonka voima-arvot pyörivät lähes kokonaisuudessaan 20:n lähistöllä molemmin puolin. Alimpana ovat Undremal Biskatarit, joiden voima-arvot eivät merkittävissä määrin ylitä 20:tä vaan jäävät sen alle. Heidän korkeimmalle yltävät voima-arvonsa ovat useimmiten 10:n ja 20:n välissä.

Tyypilliset biskatar-voimat[muokkaa]

Biskatarin tulee vähintäänkin:

  • Kyky napata konekiväärin luodit ilmasta ja paiskata ne takaisin vastustajaan
  • Kyky kärventää kohteita pelkällä tahdonvoimallaan
  • Kyky lentää tai joku tätä vastaava kyky, jolla pääsee nopeasti ja mukavasti paikasta A paikkaan B, ja joka ei heti kuluta kaikkea energiaasi
  • Kyky paiskoa valopalloja (Kamehameha- tai Shoop da Whoop -iskun hallitseminen auttaa asiaa)
  • Supervoimakkaat lihakset
  • Kyky nähdä selkänsä taakse päätään kääntämättä
  • Jne... kyllä sinä näitä keksit...

Näiden kykyjen puutetta voidaan paikata suurella vallalla, johon kuuluu esimerkiksi: