Verstaan Suurmestari

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Verstaan Suurmeastari
Black.png
Hänkö se on?
Koko nimi:?
Laji: ihminen
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: Ennen vuotta 0
Syntymäpaikka: Lähi-Itä, Jerusalem
Suuntaumus: Paha
Liittolaiset: Jan Bergholz
Arkkiviholliset: Itcud, röhmöfantit, The Leader, Adam Electro, GigaCorp
Saavutukset: Kokkihattuhamsterien ja Röhmöfanttien murhat, Maailmansodat (I ja II) ja Ensimmäinen Röhmöfanttisota. Rauha Röhmöfanttien kanssa myös.
Pilkkanimet: Kuka uskaltaisi...


”Kurja jäljittelijä...”

~Eräs toinen suurmestari

”Sano, tapanko hänet Suurmestari? Yksikin sana riitää, niin..!”

~Cthulhu juotuaan liikaa kahvia

”Anna palaa.”

~Tyräel Haara-Pallila syötyään Cthulhun kahvinporot

”Niin kuin tietäisitkään mitään...”

~Röhmöfantti

”Turpa kiinni, kärsäkäs! Näissä pavuissa ei edes pitäisi olla mitään väkevää... Eihän, Cthulhu?”

~Tyräel Haara-Pallila suht-varmana selvyydestään

”MINÄ EN OLE HÄN!!!”

~Dimensius I

”En ole Dimensius, vaikka hän komea onkin!”

~Verstaan Suurmestari

”Vaikka olenkin komea ja suurmestari, en ole Verstaan Suurmestari. En ainakaan tunnusta”

~Mauno Kapa

”Peljätkää, sillä mahtiarmadamme kasvaa päivä päivältä yhä voittamattomammaksi!”

~Adam Electro

”Vittuiletko sinä minulle!? Haluutko painii!? Anna tulla!”

~Verstaan Suurmestari

Verstaan Suurmestari on tunnetun Verstas-salaseuran johtaja, kolmastoista Jeesuksen kahdestatoista opetuslapsesta ja mitä ilmeisimmin vastuussa kaikista suurista rikoksista, joita vuosien varrella maailmassa on tapahtunut. Hänen henkilöllisyytensä on pysynyt anonyyminä jo yli kaksituhatta vuotta. Jotkut väittävät, että suurmestarin titteli on perinnöllinen, joidenkin mielestä suurmestari on aina ollut sama henkilö, joidenkin mielestä taas koko juttu on paskaa. Monet uskonnolliset ryhmittymät pitävät Verstaan suurmestaria antikristuksena. Hän on CIA:n, FBI:n ja brittien tiedustelupalvelun etsityin mies. Jos siis haluat olla sankari ja tiedät Suurmestarista jotakin, niin ilmoita tietosi. Jos taas olet järkevä, unohda ikinä edes tienneesi tuon henkilöllisyyden ja mene sängyn alle piiloon.

Analyysi[muokkaa]

Kuka hän on?[muokkaa]

Myös tämän henkilön on väitetty olevan Suurmestari.
Esittävätkö nämä patsaat suurmestaria?

Tästä tiedosta CIA:n pomo olisi valmis vaikka katkaisemaan kyrpänsä juuresta poikki (tai ainakin pienen palan), sillä kukaan ei tiedä! Mahdollisia henkilöitä on tuhansia, ja lista kasvaa viikottain. Joka kuukausi vuodesta 1941 lähtien on CIA tehnyt yhden ratsian suurmestarin mahdolliseen olinpaikkaan tuloksetta. Tulevaisuudessa ratsioita ei ilmeisesti nähdä, sillä viimeisin ratsian uhri (Vladimir Putin) suuttui tapauksesta, sillä ratsian tehneet Venäjän tiedustelupalvelun miehet lihottivat hänen koiransa luonnottomaksi möykyksi. Myös George W.Bush on ilmoittanut vastustavansa ratsioita. Hän itse kieltää epäilyt, joiden mukaan hän olisi suurmestari. Mahdollisia suurmestareita ovat myös Kim-Jong Il, Saddam Hussein ja Juudas, Jeesuksen kavaltanut opetuslapsi. Juudaksesta ei kuitenkaan olla varmoja, sillä hänhän on kuollut (vai onko?). Osasto 6 on ilmoittanut Verstaan suurmestarin olevan teko-Suurmestari, ja väittää, että oikeaa Suurmestaria ei ole. Oman turvallisuutesi vuoksi, toivon sinun uskovan ja lopattavan lukemisen tähän paikkaan. Jos nimittäin uskot sanankin saattavat Osasto 6:n agentit tulla kotiisi ja pyyhkiä nämä tiedot fiktiivisestä henkilöstä mielestäsi. Hyvin monesti ollaan esitetty, että verstaan suurmestari olisi kuuluisa suurmies Mauno Kapa, sillä hän on niin komea ja poikkeuksellisen pitkäikäinen. Mutta kuka tietää, kuka tietää?

Mistä hän tulee?[muokkaa]

Suurmestarista ei tiedetä paljoakaan, joten ilmestymispaikasta ei ole tietoa. Joidenkin mielestä hän vain ilmestyi. Jotkut sanovat, että hän syntyi ja kasvoi kuin me muutkin, mutta se ei selitä hänestä kumpuavaa luontaista ihmisvihaa (eikä röhmöfanttivihaa). Hänen on myös veikattu olevan kotoisin avaruudesta, mutta teoria ei ole saanut kannatusta, sillä myös avaruuden kansoihin kohdistuu suurmestarin viha. Useimmat tutkijat ovat nykyään hyväksyneet teorian, että suurmestari on kotoisin joko Vietnamista, Libyasta, Afganistanista, Irakista tai jostakin muusta toivottomasta kriisipesäkkeestä.

Psykologinen analyysi[muokkaa]

Tohtori Nyypän tekemän psykoanalyyttisen persoonatutkimuksen mukaan Verstaan suurmestari on kokenut jotain karmeaa lapsuudessaan (karmeampaa, kuin lyöminen) ja on tästä syystä melko julma. Nyyppä veikkaa suurmestarin kohdanneen lapsena röhmöfantteja, jonka takia hänestä on tullut niin rasistinen tuota lajia kohtaan. Saattaa olla, että hän on nähnyt röhmöfanttien likvidoivan hänen perheensä, koska he tiesivät liikaa. Tämä selittäisi koston röhmöfantteja kohtaan. Toinen mahdollisuus on, että hän on vain nähnyt röhmöfantin ja saaanut siitä traumoja peläten, että röhmöfantit likvidoisivat hänet, koska hän tietää niiden olemassaolon. Vielä kolmas mahdollisuus on, että hän olisi hyvin pienenä pelästänyt sängyn alla lymyilevää kuutta omakotitalon kokoista pupillitonta sinistä norsua, jotka tietävät kaiken.

Raamatun kohdat, joissa Suurmestari mainitaan[muokkaa]

Verstaan Suurmestari mainitaan raamatussa ainoastaan Ilmestyskirjassa ja Johanneksen kirjeissä seuraavasti:

  • 1. Johanneksen kirje 2:18: Lapsukaiset, viimeinen hetki ja niinkuin olette kuulleet, että antikristus on tulossa, niin onkin nyt jo tullut monia antikristuksia. Viitataan Juudakseen.
  • 1. Johanneksen kirje 2:22: Kuka on valehtelija, ellei se joka kieltää, että Jeesus on Kristus? Tämä on antikristus, se joka kieltää Isän ja Pojan
  • 1. Johanneksen kirje 4:3: Yksikään henkeytetty ilmaus, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta. Ja tämä on antikristuksen henkeytetty ilmaus, jonka olette kuulleet olleen tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.
  • 2. Johanneksen kirje 7: Monia eksyttäjiä on lähtenyt maailmaan, sellaisia, jotka eivät tunnusta Jeesuksen Kristuksen lihaan tulemista. Tämä on eksyttäjä ja antikristus.

Kohdat, joissa mainitaan antikristus, luki alunperin Verstaan Suurmestari, mutta Osasto 6 sensuroi ne käännöksestä.

Elämä[muokkaa]

Oletettu lapsuus[muokkaa]

Röhmöfantin ilmentymä, joka aiheutti Suurmestarille traumoja.

Verstaan Suurmestari on monissa lausunnoissaan todistanut saaneensa ikäviä kokemuksia Röhmöfanteista lapsuudessaan. Hän on kertonut kohdanneensa niitä mennessään nukkumaan viisivuotiaana, kun yhtäkkiä punaiset silmät alkoivat kiilua pimeässä, syöksyhampaat kiiltää ja Johann Sebastian Bachin H-molli Fuugan soidesa taustalla. Hän oli laittanut valot päälle ja säikähtänyt pahanpäiväisesti. Tuo päivä opetti hänet vihaamaan Röhmöfantteja.

Syytökset[muokkaa]

Verstaan suurmestari on tappanut kokkihattuhamsterien[1] lajin lähes sukupuuttoon. Laji selvisi kuin ihmeen kaupalla vainoista, joilta eivät säästyneet röhmöfantitkaan II maailmansodan aikana. Verstas väitti, että Saksan keskitysleireillä olisi tapettu juutalaisia, vaikka oikeasti kohteena olivatkin nuo hamsterit. Kokkihattuhamsterien johtajat ovatkin ilmoittaneet, että jos suurmestari vielä jää kiinni, hänet tuomitaan oitis sähköoravanpyörään hamsterien lain mukaan rikoksista hamsteriutta vastaan. Myös Lonkeroiden suurmestari, Cthultu viimeinen Kennedy ja Itcud ovat ilmoittaneet haluavansa tappaa suurmestarin.

10.12 Verstaan Suurmestari sopi Röhmöfanttejen kanssa riitansa, ja meni psykiatriseen hoitoon, siellä todetttiin mm. Että Verstaan Suurmestarin näkemä Röhmöfantti oli vain hänen äitinsä tuoma pehmolelu, kuten kuvasta saattaa päätellä.

Pidätys ja koijaus[muokkaa]

Osasto 6 tiedotti 24. marraskuuta 2006 klo 16:23: "Alamme päästä jyvälle, kuka Verstaan suurmestari on. Tutkimuksemme ovat edenneet siihen pisteeseen, että meidän on mahdollista pidättää suurmestari viikon päästä. Tällä kertaa hän ei pakene, ainakaan kauas." Suurmestari vastasi tuohon julkiseen kommenttiin melkein heti: "Ette ikinä saa minua! Minä kusen teidän päällenne!"

Osasto 6 uskoi saaneensa pitkällisten tutkimusten päätteeksi suurmestarin kiinni. Suurmestari oli piiloutunut Maskilan Mafian omistamaan kapakkaan. Suurmestarin väitettiin olevan don Jonne Dahl. Dahl kommentoi tapausta: "En tiedä pidätyksestä mitään." Seuraavana päivänä kävi ilmi, että koko juttu oli huijausta. Jonne Dahl ei ollut suurmestari. Oikea suurmestari oli kadonnut jäljettömiin. Tapaus kävi ilmi, kun alettiin ihmetellä Dahlin Maskilan Mafiaa suosivaa ajattelutapaa. Osasto 6 ei ollut saanut suurmestaria kiinni, ainoastaan Itcudin. Tämä oli toki huojentavaa, sillä kuitenkin Osasto 6 oli saanut jonkun kiinni, mutta silti. Verstaan suurmestari antoi tuntemattomasta olinpaikastaan lausunnon, jonka mukaan "Osaston homma kusee".

Xanadu[muokkaa]

Xanadu, taiteilijan moderni näkemys.

Kun Itcud oli kuollut puunrunkoonsa, Verstaan Suurmestari piiloutui Himalajalle, jossa sijaitsee hänen salainen palatsinsa, Xanadu. Suurmestari hankki talon, kun Citizen Kane kuoli 40-luvulla. Talo on niin iso, että jotkut ovat luulleet sitä Neuvostoliittolaiseksi tehtaaksi. Täältä käsin Verstaan Suurmestari aloitti myöhemmin sittenkin elossa olevaa Itcudia vastaan Illuminatin vastaisen sodan strategisen johtamisen.

Neuvottelut[muokkaa]

Verstaan Suurmestari päätti suostua Eternius III ideoimiin neuvotteluihin röhmöfanttien kanssa saadakseen heidät liittoutumaan Itcudia ja Illuminatia vastaan. Suurmestari sai röhmöfantit suostumaan ehtoihinsa Illuminatin tuhoamisesta ja Itcudin kiinniottamisesta. Vastaavasti Suurmestari joutui lupaamaan röhmöfanteille Alue 52:n röhmöfanttiruumiit, joita oli käytetty jo Roswellin tapauksesta lähtien heidän epäröhmöfantillisiin kokeisiinsa.

Katso myös[muokkaa]

edeltäjä:
Juudas
Verstaan Johtaja
35-?
seuraaja:
?

Viitteet[muokkaa]

  1. sekoitetaan joskus tavallisiin Roborovskinkääpiöhamstereihin, vaikka kokkihattuhamsterien virallinen lajike on Roborovskinkääpiökokkihattuhamsteri