Viimeinen Kennedy

Kohteesta Hömppäpedia
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Viimeinen Kennedy
Terminator.jpg
Luodinkestävä Kennedy
Koko nimi:Arnold T. Kennedy
Laji: ihminen (kyborgi)
Sukupuoli: mies
Syntymäaika: ?
Syntymäpaikka: Yhdysvallat
Suuntaumus: Alunperin Paha, sittemmin Hyvä
Voimaluokitus:Alivam Biskatar
Tuhokapasiteetti:Pilvenpiirtäjätaso, vaihtelee aseistuksen myötä
Regeneraation taso:Alhainen keskitaso
Kuolemattomuuden
tyypit:
3
Liittolaiset: Puolustajat
Arkkiviholliset: Vastustajat, Kristallikallo
Saavutukset: Sankarikuolema, Puolustajien jäsenenä oleminen
Pilkkanimet: peltipönttö, tinakannu ja koko joukko muita klassisia robotti- ja kyborgipilkkanimiä
Viimeinen Kennedy
Fyysinen voima:
18
Nopeus:
12
Ketteryys:
15
Aseeton taistelutaito:
10
Aseellinen taistelutaito:
25
Energianhallinta:
0
Taikuus:
0
Psioniikka:
0
Älykkyys:
20
Tiimityöskentely:
10
Muut kyvyt:
10


Viimeinen Kennedy on todellinen toimintasankari. John. F. Kennedyn tytär meni naimisiin Arnold Schwarzeneggerin kanssa ainoana tavoitteenaan luoda Luodinkestävä Kennedy, ja hän onnistui. Nyt tuo Kennedy kulkee keskuudessamme aseenaan Ingmanin kevytmaitotölkki, ja on ilmeisesti parastakin aikaa teurastamassa laktoosi-intoleranssiin Verstaan jäseniä. Hän onnistui marraskuussa 2006 melkein surmaamaan Itcudin. Ensimmäisessä Röhmöfanttisodassa Viimeisestä Kennedystä tuli Illuminatin liittolainen ja Itcudkin antoi murhayrityksen anteeksi. Sota päättyi kuitenkin Kennedyn puolen tappioon.

Ensimmäisen Röhmöfanttisodan jälkeen Kennedy harhaili maapallolla työttömänä monta vuotta. Sitten alkoi Psi-sota, jonka aikana Kennedystä tuli K-Lähteen paras sotilas. Sodan viimeisessä, ratkaisevassa taistelussa Kennedy kuitenkin kuoli, eikä hänestä kuultu mitään enää vuosiin, ennen vuotta 2055.

Silloin hänet herätettiin henkiin USA:n ja KHV:n toimesta. Kennedyn ohjelmointi pistettiin uusiksi, sillä hänestä oli päätetty tehdä jäsen vastaperustettuun supersankarien joukkoon, Puolustajiin. Kennedy oli yksi ryhmän kolmesta perustajajäsenestä ja otti osaa moniin tehtäviin. Hänestä tuli myös ensimmäinen ryhmästä lähtenyt henkilö, kun hän kohtasi lopullisen kohtalonsa taistelussa Kristallikalloa vastaan. Kennedystä tuli tämän jälkeen yksi USA:n kansallissankareista ja hänelle on pystytetty patsas Detroitiin.

Kyvyt ja voimat[muokkaa]

Tuliaseiden käyttö
Viimeinen Kennedy pystyy hetkessä hallitsemaan minkä tahansa tuliaseen tai räjähteen käytön erinomaisesti. Hän suosii suuritehoisia aseita (mitä suuritehoisempia, sen parempia), esimerkiksi suurikaliiperisia sädekivääreitä, raketinheittimiä, taktisia ydinaseita ja nopealiikkeisiä taisteluajoneuvoja (mm. Puolustajien erikoisvalmisteisia taistelumönkijöitä).
Kestävyys
Viimeinen Kennedy on rakenteeltaan luodinkestävä, ja pystyy torjumaan osaavasti myös muita iskuja. Hänen ruumiinsa koostuu futuristisesta metallilejeeringistä, jonka kestävyys on huomattavasti mm. terästä korkeampi. Kineettisten iskujen lisäksi se kestää hyvin myös lämpöä ja säteilyvahinkoja. Kaikki Kennedyn tärkeimmät elimet ja ruumiinosat on täysin tai suurimmalta osaltaan korvattu kyberneettisillä komponenteilla, mikä tekee hänen tappamisestaan vaikeampaa.
Regeneraatio
Kestävän rakennusmateriaalin lisäksi Kennedyyn on sisältyy regeneroivia ominaisuuksia, esimerkiksi nestemuotoista muistimetallia, joka kykenee hetkessä korjaamaan Kennedyn metalliosien kärsimät vauriot. Lisäksi Kennedyn jäljellä olevat orgaaniset osat pystyvät myös parantumaan hyvin nopeasti.
Korjattavuus
Mikäli Kennedy kohtaa vaurion, josta hän ei voi korjautua, hänet on silti verraten yksinkertaista palauttaa henkiin teknologian avulla korvaamalla tuhoutuneet elektroniset ja mekaaniset osat uusilla.

Heikkoudet[muokkaa]

  • Vaatii sähkövirtaa toimiakseen. Täytyy ladata tasaisin väliajoin.
  • EMP-aseet ovat hyvin efektiivisiä häntä vastaan, ja pystyvät hajottamaan hänen virtapiirinsä.
  • Magneettiset voimat ja sähkö ovat vaarallisia hänelle.