Ultimageria

Hömppäpediasta
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Jokseenkin näin typerältä Ultimagerian uskotaan näyttäneen.

Ultimageria oli yhdeksännellä universumisyklillä olemassaollut, sittemmin tuhottu ja unohdettu, maailma, ulottuvuus, ja valtakunta, joka tunnettiin parhaiten yhden tuon syklin Sankarien ajan Seitsemästä legendaarisesta miekkasankarista, Mr. Maximatorin, synnyinkotina. Se sijaitsi henkitasolla, lähellä Kakkosen ja Kolmosen välistä kosmista nurkkausta ja ns. suhteellisen kaukana ihmistasosta[1]. Sen vallitsevat asukkaat olivat ultimaageja; heidän esivanhempansa olivat olleet voimallisia ihmismaageja, jotka olivat muuttaneet tähän ulottuvuuteen seesteisemmän asuinpaikan toivossa (eli päästäkseen eroon kaikenkarvaisesta roskaväestä, joka jatkuvasti kolkutteli heidän torniensa ovia Keskiulottuvuudessa hakemassa heidän tukeaan milloin minkäkin sodan, mullistuksen tai kulkutaudin ratkaisemiksi) ja kehittyneet siellä taikuudessa mahtaviksi. Ultimaagit olivat askendoituneet omasta manatyypistään, joka tiettävästi oli yhdistelmä valo-, luonto-, voima- ja elämämanoja, koostuviksi olennoiksi, mutta suosivat edelleen aineellista ilmiasua, jossa he näyttivät sini- tai vihreäihoisilta, pitkiltä ihmisiltä[2]. Ultimageria itse oli muutamien säilyneiden, muinaisella M$ Paint -tekniikalla[3] toteutettujen puupiirrosten valossa ääretön taso, jonka yllä oli monivärinen, pilvetön ja kappaleeton taivas, ja jota täplittivät kristalloituneen manan muodostelmat. Ultimaagit olivat suuntautuneet kaaos-hyvään[4], ja heidän yhteiskuntansa oli anarkia, jota enemmänkin ohjasi kuin hallitsi Vanhimpien neuvosto. Sen pitkäaikaisin puheenjohtaja oli Mr. Maximatorin isoisä, Ultimajor Kybermaister.


  1. Näin ulottuvuudellisesti puhuen.
  2. Mikä ei ollut omiaan erottamaan ultimaageja visuaalisesti juuri mistään "korkealle kehittyneiden" humanoidien lajista.
  3. Jolla tehdyt teokset jostakin syystä näyttävät selviytyvän erityisen hyvin ajan virrassa.
  4. Mutta noudattivat käytännössä jokseenkin johdonmukaista Kaaoksen vastaista ulkopoliittista linjaa, ja kieltäytyivät liitosta Hyvyyden kanssa.